haber videosu yapanlar dikkat BBC sahte profili varmıs :D

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kiyoshi

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bugun haber çalışan bir arkadaşım bbc den telif geldi deyince biraz bi araştırma yapayım dedim haber kanalında telif gelmez diye bişey yok tabi ama insan emin olmak istiyor araştırmalarım sonucunda

Bu sayfanın fake oldugu kanatına vardı bu sayfadan telif yada ona benzer şeyler alırsanız lütfen itiraz edin bu kanalın fake oldugununda %100 garantisini verrim

Eger bu arkadaş aramızdaysa bilmesini isterimki telif gönderimi yaptıgın için kendinden utanmalısın kanalını bbc yetkilileri mail ile bildirdim ve 25 adet kanalım ile tek tek hiç üşenmeden

Başkasının Kimliğine Bürünme bildirimi altında şikayet ettim en kısa sürede Kanalın kapatılacağında hiç şüpen olmasın

Daha önceden bu kanal üzerinden telif hakkı almış kişiler var ise eğer youtube mail göndererek teliflerini kaldıra bilirler

Bir yerdede türk oldugunuzu belli etmeyin arkadaş

Peki bu sahte profilin dışında BBC haberleri telif veriyor mu ? ben Türkçe translate edip yayınlıyorum sayfamda hiç gelmedi, ingilizce attığınızda bu fake hariç telif geldi mi ?

İçerikleri seçmen lazım dostum yani kişisel hakları ihalal edicek içerik varsa geliyor

1 adet kanalım haber teliflerinden gitti :D bizde telif vermezler diye girdik ama atıyorlar

Bende artık görüntü ve ses efeckleri ile oynayarak atıyorum görüntü biraz farklı oluyor yapıcak bişey yok videoları düzenlemeye başladığımdan ber iher hangi bir telif gelmedi

Ne kansız insanlar var bazen bende yiyom sahte.Ama işte vicdanım elvermiyo belki çok yoksuldur filan diyom.Vicdan işte aslında haddini bildireceksin.Bir şey yapmadığımda da kendimi yiyip bitiriyom.

Hocam lütfen konuyu silin ve linki kaldırın. Size ve Mod a gerekli mesaj atıldı.

Afedersinde telif atmasan adamlar niye telif atti diye kanalinin linkini paylassinlar?

Hocam kanal benim kanalım bu sitede 2. defa benim kanalımın linki paylasılıyor. Ayrıca konuyu acan arkadas cok ön yargılı davranmıs ben bugune kadar hiç telif atmadım kimseye...

hocam açıkcası eğer siz telif atmadıysanız sizden başkasıda atamaz açıkcası söyleyim şimdi hocam bu kanalı bende tamamen kopyalıyorum amacım burada bana telif atmanız değil milleti salak yerine koymanız buyrun sahte telif atın bende bana telif atan kanalın kapanmasını sağlarım eğer bu kanaldan telif gelirse hocam büyük zevkle kapanmasını sağlarım açıkcası türk olduğumuzu her yerde belli etmeyelim buyrun hocam ciddiyim eğer isterseniz kanalıda sizinle paylaşırım hocam sahte telif atmanız için

Bbc orjinal kanalıda mevcut. Orası tehlikeli olacaktır. Yalnız sadece bu arkadaş değil sahte kanalı olan bir kaç tane var bu şekilde kanal sırf telif göndermek için hazırlanmış sanırım.

hocam açıkcası eğer siz telif atmadıysanız sizden başkasıda atamaz açıkcası söyleyim şimdi hocam bu kanalı bende tamamen kopyalıyorum amacım burada bana telif atmanız değil milleti salak yerine koymanız buyrun sahte telif atın bende bana telif atan kanalın kapanmasını sağlarım eğer bu kanaldan telif gelirse hocam büyük zevkle kapanmasını sağlarım açıkcası türk olduğumuzu her yerde belli etmeyelim buyrun hocam ciddiyim eğer isterseniz kanalıda sizinle paylaşırım hocam sahte telif atmanız için

İstediğinizi yapabilirsiniz hocam benim kanalı kopyalayan 3-4 kişi daha var zaten. BBC videolarına telif atan biri vardı konusunu görmüştüm ama o kişi ben degildim. Kanalımı kopyaladınız diye telif göndermem zaten videolar benim degil.

İstediğinizi yapabilirsiniz hocam benim kanalı kopyalayan 3-4 kişi daha var zaten. BBC videolarına telif atan biri vardı konusunu görmüştüm ama o kişi ben degildim. Kanalımı kopyaladınız diye telif göndermem zaten videolar benim degil.

hocam normalde olması gerekende o benim kanallarımda kopyalanıyor ama sonrası onlarda bana telif yolluyor ben nedense hepsine ulaştığımdada ben atmadım diyor sahte telifi ama bildirim yollaıdm diyor ve açıkcası salak yerine koyulmaktan sıkıldım eğer siz değilseniz o kişide bana telif atacaktır attığındada bende yapacağımı gayet iyi biliyorum

Welcome to the official BBC News YouTube channel.
Interested in global news with an impartial perspective? Want to see behind-the-scenes clips and footage directly from the front-line? Our YouTube channel has all this and more, bringing you specially selected clips from the world's most trusted news source.
Check out our playlists to find the latest clips and let us know what you think by leaving a comment. Don't forget to subscribe to the official BBC News YouTube channel for daily video updates!
Tune into BBC World News for 24 hour news on TV. Check out BBC News on mobile and download our app for iPhone, Android and Kindle Fire.
The official BBC News YouTube channel is operated by BBC Global News Ltd which comprises BBC World News the 24hr TV channel and bbc.com/news, the international news website.
E-mail : [email protected]

Kanalinin hakkinda bolumunu bu sekilde neden degistirdin peki? Yarim saat oncesinde bu tarzda seyler yazmiyordu, suan kanal orjinaldir falan atip tutmussun?

Kanalinin hakkinda bolumunu bu sekilde neden degistirdin peki? Yarim saat oncesinde bu tarzda seyler yazmiyordu, suan kanal orjinaldir falan atip tutmussun?

Cogu fake kanalda var hocam iyice bakarsanız :) Abone cekmek için yazılan türde yazılardan. Ayrıca kanal benim zaten istediğim gibi değiştiririm. Hocam önce bi fake kanalları arastırın derim ben ona göre önleminizi alın cünkü ben az önce baktım 10 dan fazla fake hesap var...

Cogu fake kanalda var hocam iyice bakarsanız :) Abone cekmek için yazılan türde yazılardan. Ayrıca kanal benim zaten istediğim gibi değiştiririm. Hocam önce bi fake kanalları arastırın derim ben ona göre önleminizi alın cünkü ben az önce baktım 10 dan fazla fake hesap var...

Onemli olan kac tane oldugu degil, onemli olan senin ne yaptigin suan. Kanal linkimi kaldirin telif atmiyorum diyosun sonra kanalinin hakkinda kismindaki her cumlende "official BBC News Yotube Channel" ifadesi geciyor. Kusura bakmada, hic inandirici gelmiyosun.

Ozellikle asagidaki kisim resmen "kanalim orjinal, ayik olun" havasi yaratiyor.

The official BBC News YouTube channel is operated by BBC Global News Ltd which comprises BBC World News the 24hr TV channel and bbc.com/news, the international news website.

Onemli olan kac tane oldugu degil, onemli olan senin ne yaptigin suan. Kanal linkimi kaldirin telif atmiyorum diyosun sonra kanalinin hakkinda kismindaki her cumlende "official BBC News Yotube Channel" ifadesi geciyor. Kusura bakmada, hic inandirici gelmiyosun.

Ozellikle asagidaki kisim resmen "kanalim orjinal, ayik olun" havasi yaratiyor.

Hocam istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca bu yazıyı benim kanalımı kopyaladıgınız kanalınızada ekleyebilirsiniz. Ben 1 senedir bu işteyim hiç telif yollamadım yollamamda. Burda kimseyi inandırmak zorunda değilim.

Telif alan arkadas hangi mailden kimden geldigini resimli olarak paylassin ki Telifi atan kisi burdami,yada bu arkadasmi cikaralim ortaya ,ne telif alan kisi nede telif atti denilen kisi zor durumda kalmasin.Ortada varsa yanlis anlasilma cikar ortaya,Yoksada gereken yapilir.

Lutfen Daha onceleride belirttigimiz gibi Telif yemisseniz kaniti ile birlikde ,size telif atan kisinin mail bilgisi telfi attigi video isim vs gibi size gelen uyarilari paylasin herkes baksin degerlendirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri