-HABERCİ- İstediğiniz Dilde Haber Videosu Hazırlayın!

Programı satın alan arkadaşlar var ise , program hakkında fikirlerini yazmaları mümkün müdür?

önceki sayfada vardı, bi kaç müşterimizde kısa sürede yorumlarını gönderecekler

Sınırsız kullanım için programı satın alan ilk kişi ben oldum sanırım... :)

Ali kardeşim sağolsun gece yarısından bu saate kadar üşenmeden program kurulumunu yapıp team ile bağlanarak kullanımını gösterdi ve deneme videoları oluşturduk.

Gayet başarılı videolar çıkarıyor program. Kullanımı gayet basit ve kolay...

Şimdilik diyeceklerim bunlar. Ali kardeşime bu saate kadar göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum...

İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim. Kaçırmasınlar. YT bir derya deniz. Burada bu programı 100 kişi de alsa herkes nasibini yer... Yani herkes aynı haberleri yapacak değil ya... Yüzlerce haber sitesi onlarca farklı dil var...

BOL KAZANÇLAR...

Program kullanan arkadaşlardan konuya yazacak olan yok mu [emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Program kullanan arkadaşlardan konuya yazacak olan yok mu [emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınırsız kullanım için programı satın alan ilk kişi ben oldum sanırım... :)

Ali kardeşim sağolsun gece yarısından bu saate kadar üşenmeden program kurulumunu yapıp team ile bağlanarak kullanımını gösterdi ve deneme videoları oluşturduk.

Gayet başarılı videolar çıkarıyor program. Kullanımı gayet basit ve kolay...

Şimdilik diyeceklerim bunlar. Ali kardeşime bu saate kadar göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum...

İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim. Kaçırmasınlar. YT bir derya deniz. Burada bu programı 100 kişi de alsa herkes nasibini yer... Yani herkes aynı haberleri yapacak değil ya... Yüzlerce haber sitesi onlarca farklı dil var...

BOL KAZANÇLAR...

r10 daki konumuza da bakabilirsnz

Hocam programla yapılan videoların yüklendiği kanallarda sıkıntı var mı.? Kapanma felan gibi.

resimler sorun çıkarmıyor mu hocam telif açısından

1 gunluk deneme falan varsa bende alabilirim.

Hocam programla yapılan videoların yüklendiği kanallarda sıkıntı var mı.? Kapanma felan gibi.

yaptığım 2 kanalda kapanma olmadı, müşterilerden de böyle bir haber gelmedi

resimler sorun çıkarmıyor mu hocam telif açısından

Resimler günaşırı değişken olarak çekilyor. Hiç sorun çıkmadı

hocam bende bu sorunun cevabını beklıyorum

1 günlük felan Demo sürüm gibi birşey varsa alabilirim

1 gunluk deneme falan varsa bende alabilirim.
Demo varsa denemek isterim ben de.

demo varsa denemelik 1 gün alabilirim bende

Maalesef Demo bulunmuyor, demo videoyu zaten verdim, programın çalışma şekli de görülüyor.

güzele benziyor hayırlı satışlar

Teşekkürler Hocam :)

Ali hocamdan lisans alıp programı birlikte kurduk. Saolsun kurulum aşamalarında çok yardımcı oldu kendisi. Programa gelince çok kullanışlı sade arayüzü olan bir program.gerçekten bir çok işi kolaylaştırıp önünüze hazır hale getiriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi çalışmalar herkese

müthiş bir program tüm isteklere cevap veriyor.

Alacak arkadaşları uyarayım program 3 dk ve 20 resim kısıtlamalı başta bu bana belirtilmediği için ben programı almış bulundum iyi niyetli davranıp hadi bari 10 dk çıkartalalım bari dedim onu da yapamadı çok zormuş ve zar zor 6 dk çıkardı programı program 6 dklık bende çalışmadı zaten ortlamanın baya üstünde pc istediği için yavaş renderladı bende başta söyleseydim iade yapacakmış ancak başta demediğim için 6 dk çıkardığı için iade yapmayacağını söyledi daha sonra iade de yapmayacağını söyleyince başka birine devredeyim dedim ancak alıcı da bulamadım. Benim ağzım yandı başka birinin yanmasın.

Alacak arkadaşları uyarayım program 3 dk ve 20 resim kısıtlamalı başta bu bana belirtilmediği için ben programı almış bulundum iyi niyetli davranıp hadi bari 10 dk çıkartalalım bari dedim onu da yapamadı çok zormuş ve zar zor 6 dk çıkardı programı program 6 dklık bende çalışmadı zaten ortlamanın baya üstünde pc istediği için yavaş renderladı bende başta söyleseydim iade yapacakmış ancak başta demediğim için 6 dk çıkardığı için iade yapmayacağını söyledi daha sonra iade de yapmayacağını söyleyince başka birine devredeyim dedim ancak alıcı da bulamadım. Benim ağzım yandı başka birinin yanmasın.

Bu şekilde satış konusuna yazarak olmaz hocam bu iş , programda dediğiniz gibi kısıtlama varsa satıcı konusunda belirtmemiş ise açarsınız şikayet konusunu haklıysanız alırsınız paranızı. Konuya baktım herhangi bir kısıtlamadan bahsedilmemiş program için, madem kısıtlama ile alakalı bir sorun yaşıyorsunuz dediğim gibi kanıtlarınız ile konu açın haklıysanız paranızı alabilirsiniz. Şuan kanıtsız bir şekilde konuyu baltalamaktan ban yeme durumunuz bile olabilir ve aynı zamanda yorumunuz konudan da kaldırılabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri