Hadi bakalım habere bak :)

• Kullanıcı worldtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
2gNkbv.png

https://www.facebook.com/Haberturk/...omment_id=925472457496151&notif_t=photo_reply

bi el atın arkadaşlar

Keşke nitelikli çalışacak olanlar, para kazanamayıp internette boş boş gezenler görse haberi ve düzgün içerik çalışsalar da mutlu olsak haberleri her yere yaysak ama öyle olmuyor işte. Gelen giden flagcı oluyor.

Ne gibi el atıcaz :D [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] yapmış zaten :D yapacağını :D helal

Yanlış hatırlamıyorsam [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'un adı Sedat Babürdü Karadelinin bir konusunda görmüştüm.

tek kelime BULAŞMAYIN arkadaşlar.Beğen · Yanıtla · arkadaşlar inanmayın buna ve bu gibi haberlere bu işi yapmaya çalışan 5-6 arkadşaım oldu ve hepsi şuan mahkemelik 1 ayda 220 tl para almışlar 10.000 tl lik tazminat davası açılmış durumda ve son mahkemeye kaldırlar büyük ihtimal ceza yicekler...

ayar verildi

NOT : BU FORUMUN ADINIMI DEĞİŞTİRSEK VEYADA ÜYE OLMAYANLAR HİÇ Bİ KONUYU OKUMASA....MİLLET BU HABERLERİ GÖRÜNCE AKLINA 2 KELİME GELİYOR YOUTUBE-PARA ARATINCA TAK DİYE BİZİM FORUM ÇIKIYOR

Forumun ismi değişse ne olacak ki ? YouTube konuları açılmayacakmı açılacak yine indexlenecek :) isteseler indexten anında silerler ama yapmıyorlar bir bildikleri vardır demekki.

Son düzenleme:

tek kelime BULAŞMAYIN arkadaşlar.Beğen · Yanıtla · arkadaşlar inanmayın buna ve bu gibi haberlere bu işi yapmaya çalışan 5-6 arkadşaım oldu ve hepsi şuan mahkemelik 1 ayda 220 tl para almışlar 10.000 tl lik tazminat davası açılmış durumda ve son mahkemeye kaldırlar büyük ihtimal ceza yicekler...

ayar verildi

NOT : BU FORUMUN ADINIMI DEĞİŞTİRSEK VEYADA ÜYE OLMAYANLAR HİÇ Bİ KONUYU OKUMASA....MİLLET BU HABERLERİ GÖRÜNCE AKLINA 2 KELİME GELİYOR YOUTUBE-PARA ARATINCA TAK DİYE BİZİM FORUM ÇIKIYOR

Ne gibi el atıcaz :D [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] yapmış zaten :D yapacağını :D helal

Yanlış hatırlamıyorsam [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'un adı Sedat Babürdü Karadelinin bir konusunda görmüştüm.

Forumun ismi değişse ne olacak ki ? YouTube konuları açılmayacakmı açılacak yine indexlenecek :) isteseler indexten anında silerler ama yapmıyorlar bir bildikleri vardır demekki.

evet benim hocam :D :D

" video atmak için muhatarlıktan ikametgah belgesi ve adliyeden sicil raporu istiyorlarmış ben vazgeçtim " Bu Yorumu Atan Arkadaş Kimse Ortaya Çıksın :D

Ahaha herkes forumdan ,bak kendi kendimize sinerji yarattık valla. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] parti kur oy verelim reis

valla ihranç bir sistem felan diye yağdırdım :D Youtube bizi affet

korkunç birşey farkettim,birlik olursak piyasada söz sahibi olabiliyoruz :D:D:D

Lorem ipsum dolor sit amet, te delectus corrumpit deseruisse nam, sea cu vero perpetua, sit omnis definitiones ex. Nobis maiestatis ei est, no cum nihil feugiat invidunt, ei oratio munere nostro ius. Laudem aperiri est ut, vim malis diceret referrentur an. Sint theophrastus ea ius, cetero abhorreant voluptaria in vis, magna periculis laboramus eu his.

Abi Allah aşkına birisi photoshopta falan bi dava belgesi hazırlasın. Özel bilgilerin üstünü kapatırız. Birisine flag attım dava açtılar bana ne yapabilirim tarzında.Bir yaydık mı birisinin başına bu gelmiş diye, bir nebze kurtuluruz. Bu kadar apaçi mevcutken ülkede kulaktan kulağa yayılır bir nebze rahat ederiz

Lorem ipsum dolor sit amet, te delectus corrumpit deseruisse nam, sea cu vero perpetua, sit omnis definitiones ex. Nobis maiestatis ei est, no cum nihil feugiat invidunt, ei oratio munere nostro ius. Laudem aperiri est ut, vim malis diceret referrentur an. Sint theophrastus ea ius, cetero abhorreant voluptaria in vis, magna periculis laboramus eu his.

Abi Allah aşkına birisi photoshopta falan bi dava belgesi hazırlasın. Özel bilgilerin üstünü kapatırız. Birisine flag attım dava açtılar bana ne yapabilirim tarzında.Bir yaydık mı birisinin başına bu gelmiş diye, bir nebze kurtuluruz. Bu kadar apaçi mevcutken ülkede kulaktan kulağa yayılır bir nebze rahat ederiz

WB bize dava açtı eve avukat geldi sonra lucy maykıl disneyden hak satın almış aradık biz konuştuk bu mail gerçekmiş ama numarasını vermem :D 2 hafta taildeyim eve geçince hallederiz vs diyenleri senaryonularıda de böyle konulara bekliyoruz yaratıcılıklarını birazda bu alanda kullansınlar faydaları olsun

Son düzenleme:

@sontroun yapar bu işi :) şaka maka yorumlar fena :D

bende mahkemelik olduğumu yazdım :D

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

yanlız bu alper atik kimse ağır konuşmuş ağır konuşucam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri