Hadi dürüst olalım

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merak ediyorum kaç yıldır ytla çalışıyoruz belki hiç soran olmadı ama başladığınız günden şuana kadar sadece bir videonuzda en fazla ne kadar izlenim aldınız? :D rekor videonuzu bilmek isterdim.

2 yıl oldu.En fazla 2.5 milyonu gördüm.Ama hala aktif olan videoyu soruyosan 1 m civarı

3 yıldır rekor 8 milyon :)

yt ye 2013 haziranda başladım

en çok izlenen videom 1m ispanyolca 1 saatlik dizi :D

7 yıldır çalışıyorum ama özgün olarak. Bir çok kanal değiştirdim :D . Belki 80 90 olmuştur kaba hesap. 2 günde bir isimi beğenmeyip yeni kanal açtığım, +18 videoları izlemek için sahte hesap açıp ID PW'lerini unuttuğum için sürekli hesap açıyordum.
Max izlenme 2.2K :) .

8 milyon küsür izlenim aldım kanal 6 ay açık kaldı sonra gümledi ama iyi para bıraktı (:

6 aydır çalışıyorum 2,7 milyon izlenme.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En fazla 16 milyon gördüm adsens bağlamayı unutmuşum kanalı :(

28.12.2012 :) En fazla alan 4 milyon aldı. 2.5'tan sonra 3. taraf yedi. 1.5 milyonun parasınıda o şer*fsizler yedi :D

Üyeliğimden 4-5 ay önce sanırım Serkan abi r10da konuları açmaya başladığı zaman hafiften başladım okul bitince de tamamen youtube a yöneldim bir videom öyle aşırı izlenmedi ama çoğu videom 100-200k gördü

11m oldu 87m kanalda şu anda 1 telifle den çıktı yeni partnere bağladım 6 video var Görsen şaşrsın videoları :D

valla izlenmelere özellikle bakmam ama nerde patlayan videom varsa salak saçma videolar oluyor.yüklerken görsem bu ne biçim video diyeceklerim izlenmiştir genelde.

21m tek video 95m de 1 kanalda :)

giphy.gif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri