Hadi dürüst olalım

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
2012 nin sonlarına doğru sektrde attığım ilk video kızlar neden vermez videosuydu, videonun sahibi kızlar videoyu silince ilk sırada ben vardım ve sosyal medya ile olay patlayınca tam 32 m olmuştu video:) sonra kız twitter , youtube iletişime geçip video kaldırmamı rica etmişti zaten hiç bişey kazandırmıyordu kaldırdım.

rusyaya düşen meteor videosunu 2.1 m izlettim,

chip and daleyi 3.2 m izlettim.

frozende rekorum 2m yakın[1.9 felandı]

2013 kasımda başladım onlarca videom 100k yı gördü içeriklerim hep sabit olduğundan zaten 300k dan fazlasını görmez ama farklı bi kategoride 2m hiti yakaladığım oldu 2 defa

Sanırsam 2014 8. Ayı 3.5 m izlenim 44.332 tl para 1 günde 800.000 izlenim ile kırılması zor bir rekorun sahibiyim içerik ingilizce adsense hergün 1/2 bin lira eklendikçe bakıp bakıp gülüyordum kendi kendime. hanım "sen kafayı yedin başlarım parasına, bana para değil sen lazımsın boşver" derken f5 yaptım 1109 tl 1131tl olmuştu bile o zaman para basmak böyle birşey demiştim şu an bildiğiniz 0 ım 4 aydır tek bir video yüklemedim herkese bol şans

Sanırsam 2014 8. Ayı 3.5 m izlenim 44.332 tl para 1 günde 800.000 izlenim ile kırılması zor bir rekorun sahibiyim içerik ingilizce adsense hergün 1/2 bin lira eklendikçe bakıp bakıp gülüyordum kendi kendime. hanım "sen kafayı yedin başlarım parasına, bana para değil sen lazımsın boşver" derken f5 yaptım 1109 tl 1131tl olmuştu bile o zaman para basmak böyle birşey demiştim şu an bildiğiniz 0 ım 4 aydır tek bir video yüklemedim herkese bol şans

1 günde 1 milyon izlenim ile sana rakibim hocam :)
Zaten 1.5 gün kalmıştı video :)
Zuniganin dünya kupasında neymari sakatladigi pozisyon.
Para olarak rakibin değilim ama bgbg 1 tl idi ve 1.5 gün kaldı.

''sonuç olarak zamanında hepiniz deli para kazanmışsınız'' :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri