Hakınızı Helal Ediniz.

Hakkımız geçtiyse helal olsun hocam

Hakkimizvarsa helal olsundaaaa allah kabulvetsin ayrica tum gercek musluman kardedslerime nasib eylesin yakin zamanda konu acicam fakir zordaki insanlara yardim icin bakalim gercek musluman gercek insanlari gorecegiz

Hakkım varsa sana ve bütün müslümanlara da helali hoş olsun :)

Hayırlı olsun kardeşim Allah tekrar gitmeyi ve sonrasında da hac nasip etsin bizler içinde dua et inşallah

Helal olsun allah kabul etsin hocam dualarına bizide katarsan ne mutlu sana

Hakkimizvarsa helal olsundaaaa allah kabulvetsin ayrica tum gercek musluman kardedslerime nasib eylesin yakin zamanda konu acicam fakir zordaki insanlara yardim icin bakalim gercek musluman gercek insanlari gorecegiz
senin açacağın konuyla mı benim yada bizim müslümanlığımız yada yardımseverliğimiz belli olacak.bazen saçmalamakta üstüne yok

Nicomedya ciddimisin dostum

C6603 cihazımdan gönderildi

allah kabul etsin hocam
varra hakkım helal olsun

Tartışmaya gerek yok. Varsa hakkımız helal olsun. Forumda gerçek ihtiyaç sahiplerinden en az 2 tane yakalayın:) Kurumsal tokatcılara gerenk yok çevrenizdeki müslümanlara yardım edin:) Ölümlü dünya en kralı 100 sene yaşıyor giderken birşey götüren görülmemiş göz açıp kapayana kadar bitiyor. Bana bile amca dediler.

Evet olabilir ben hem maddi hem zaman olarak insanlara yardim yani aslinda revimiz. Onunla alakali bir konu acıcam evet bazilari belli olacakki benim amacim muhtac olanlara revimizi yapmak musluman ve insan olarak
Ben tartismak istemiyorum bu dunyadaki amacimiza uygun olarak yardimlasmayi teklif ediyorum edit kimsenin muslumanligini sorgulamiyorum.ayrica daral senin bana karsi karin agrin nedir daral allah icin dogru sozluysen soyle

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam selam,

Tartışmak istemiyorum diyorsunuz, ancak tartışma çıkaracak bir yazı paylaşıyorsunuz.

Kur’an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:

(Gizli sadaka daha iyidir.) [Bekara 271]

(Rabbinizi gizli, sessiz çağırın.) [Araf 55]

Hadisler ise,

(Sadakayı gizli vermek Cennet hazinesidir.) [Hatib]

(Sadakayı gizli vermek iyilik hazinesidir.) [Taberani]

Yani kısacası elinle yaptığın hayrı, dilinle anlatırsan hiçbir anlamı kalmaz. Ek olarak gerçek müslümanı bizlerin görmesine gerek yok, Allah gerçeği, sahteyi ayıracak kadar büyüktür.

Bu konuda daha fazla tartışma yapıldığı takdirde, gerekli işlemleri yapacağım bilginize.

Rabbim tekrar gitmeyi nasip eyledi.Nasipse 23 Haziranda umreye gidiyorum yine annemle.Konu güncelleyerek tekrar helallik almak istedim.Hakkınızı helal ediniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri