Hakkınızı helal edin arkadaşlar

Turkuaz

Yasaklanmış
Kasıklarımda oluşan varikosel yüzünden ameliyat olucam.Yarın tetkiklerim yapılacak cuma günü ameliyat olucam kasıktan.İlk defa ameliyat olucam korkuyorum ama olmak zorundayım.Ne olur ne olmaz helallik alayım dedim.Bilerek bilmeyerek kırdığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.

Edit:Bende haklarınız varsa bende helal ediyorum.

Son düzenleme:
Kasıklarımda oluşan varikosel yüzünden ameliyat olucam.Yarın tetkiklerim yapılacak cuma günü ameliyat olucam kasıktan.İlk defa ameliyat olucam korkuyorum ama olmak zorundayım.Ne olur ne olmaz helallik alayım dedim.Bilerek bilmeyerek kırdığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.

Geçmiş olsun hocam, tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım.

kasık'dan ölmezsin korkma :), duamızı eksik etmeyiz, için ferah olsun

Geçmiş olsun hocam korkma hiçbir şey olmaz, helal olsun tabiikide bu arada.

Hepinizi çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Geçmiş olsun dilekleriniz için.
[MENTION=14158]arme[/MENTION] hocam öyle diyorsun ama aylar önce izlediğim haberde 25 yaşında iki çocuk annesi kadın burnundaki eti aldırmak için ameliyat olmuş ancak kangren olmuş ölmesin diye iki ayağıda kesilmişti.Hep bu haber aklıma geliyor.Ameliyata göre değişir ama her ameliyatta oluşabilecek komplikasyonlarda ölüm riski düşük de olsa oluyor.bu yüzden korkuyorum.Nette ameliyat görüntülerini izledim izlememiş olsaydım keşke..Neyse umarım başıma bişey gelmez.

Son düzenleme:
Aklına kötü şeyler getirme, hayırlısı ile olur gelirsin :)

Helal olsun.

bence drama yapıyor bknkz :

böyle drama yapanların banlanması lazım bu aralare herkes drama yapar oldu

geçmiş olsun hocam bu arada rabbim tez şifa versin korkacak bişey yok ben askerdeyken oldum
Hocam ameliyat ne kadar süre sürüyor.Hastanede kaç saat yada gün kalıyoruz?Bunları yazarsan bilgim olur.

Hocam ameliyat ne kadar süre sürüyor.Hastanede ne kadar kalıyoruz?Bunları yazarsan bilgim olur.
en fazla 15 20 dakika tabi ben olalı çok old uteknoloji gelişmiştir

kasıktan açıyorlar ufak bişey gözünde büyütme sıfır risk yani herhangi bir olumsuz yönü yok. malum yerdeki damarı açıp birikmiş kanı şişmiş damarı temizliyorlar o damarı gelişmiş teknoloji ile yakıyorlar o kadar . muhtemelen bir 15 20 yıl tekrarlamıyor . ama şu var sıkı don falan giymen lazım sarkmasın dikkat et anladın sen onu. hiçbişiy olmaz korkma ufak bişey. nerde ameliyat oluyorsun

en fazla 15 20 dakika tabi ben olalı çok old uteknoloji gelişmiştir

kasıktan açıyorlar ufak bişey gözünde büyütme sıfır risk yani herhangi bir olumsuz yönü yok. malum yerdeki damarı açıp birikmiş kanı şişmiş damarı temizliyorlar o damarı gelişmiş teknoloji ile yakıyorlar o kadar . muhtemelen bir 15 20 yıl tekrarlamıyor . ama şu var sıkı don falan giymen lazım sarkmasın dikkat et anladın sen onu. hiçbişiy olmaz korkma ufak bişey. nerde ameliyat oluyorsun

Bursa çekirge devlet hastanesinde olucam.Birde şunu sormak istiyorum:Hastanede müşahede altında kalıyor muyuz?(Kalıyorsak kaç saat yada gün)Yoksa hemen eve gönderiyolar mı?

Bursa çekirge devlet hastanesinde olucam.Birde şunu sormak istiyorum:Hastanede müşahede altında kalıyor muyuz?Yoksa hemen eve gönderiyolar mı?
kardeşim 4 yada 5 dikiş atıyorlar kestikleri bölgeye belkide 3 tam birşey söylemek istemiyorum ama her ameliyattan sonra mutlaka tutarlar müşade altında ben 2 gün kaldım yani büyütme gözünde korkma sıkıntı olmaz .
zaten o ameliaytı olmazsan kısırlık oluşuyor. 1 2 gün tutarlar evine gidersin 2 hafta sürmez canavar gibi olursun. yani sıkıntı edeceğin hiçbir şey yok .
takma bu kadar düşünki nasıl söyleyeyim tırnak batmış onu çıkartıyorlar tabi onun kadar acımaz ama (tırnak fena ) o kadar basit Allah acil şifa versin daha büyük dert vermesin hiç takma kafana lokal anestesi yapıyorlar o bölgeyi uyuşturup (kasık bölgesi) hallediyorlar

Helal olsun

Variko cok basit bi ameliyat arkadaş oldu hic bi sıkıntı yok rahat ol

kardeşim 4 yada 5 dikiş atıyorlar kestikleri bölgeye belkide 3 tam birşey söylemek istemiyorum ama her ameliyattan sonra mutlaka tutarlar müşade altında ben 2 gün kaldım yani büyütme gözünde korkma sıkıntı olmaz .
zaten o ameliaytı olmazsan kısırlık oluşuyor. 1 2 gün tutarlar evine gidersin 2 hafta sürmez canavar gibi olursun. yani sıkıntı edeceğin hiçbir şey yok .
takma bu kadar düşünki nasıl söyleyeyim tırnak batmış onu çıkartıyorlar tabi onun kadar acımaz ama (tırnak fena ) o kadar basit Allah acil şifa versin daha büyük dert vermesin hiç takma kafana lokal anestesi yapıyorlar o bölgeyi uyuşturup (kasık bölgesi) hallediyorlar

Bende o yüzden korkuyorum zaten kısırlık.Benimde arkadaşım askerdeyken olmuştu ama sormadım.Çünkü benlik bir durum yoktu.Askerden gelince medical parka gittim.Sormuştum ameliyat başka çaresi yok demişti doktor yoksa kısır kalabilirsin dedi.Ben gene olmadım.Ancak aradan zaman geçmeye başlayınca varis daha da ilerledi ağrılar arttı.Doktora raporda sadece solda varis diye yazdılar ama şu an sağ taraf soldan daha çok ağrıyor doğrusu.Bende kısır kalmayayım diye olucam zaten.Sağol yardımın için.

Bende o yüzden korkuyorum zaten kısırlık.Benimde arkadaşım askerdeyken olmuştu ama sormadım.Çünkü benlik bir durum yoktu.Askerden gelince medical parka gittim.Sormuştum ameliyat başka çaresi yok demişti doktor yoksa kısır kalabilirsin dedi.Ben gene olmadım.Ancak aradan zaman geçmeye başlayınca varis daha da ilerledi ağrılar arttı.Doktora raporda sadece solda varis diye yazdılar ama şu an sağ taraf soldan daha çok ağrıyor doğrusu.Bende kısır kalmayayım diye olucam zaten.Sağol yardımın için.

derecesini biliyormusun 1 2 3 4

erdal hoca mı doktorun kardeşim

Son düzenleme:
Hocam nasıl bir his anlatırmısın tatilden dönünce doktora görünücem ama bi sorayım sana. Bende testis ağrısı sanıyordum sol tarafta ama sol bacağımı açınca kasıkta ağrı artıyor belirtisi bu tarz bişey mi. Geçmiş olsun şimdiden allah şifalar versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri