s.a. Değerli ytpara ailesi;
Yarın gece 23:00 arabası ile Denizli 11.Mot P.Tug Loj Des K.lığı KH ve KH TK na biliğime katılmak üzere yola çıkıyorum. 162 gün yokum. Aranızda askerliğini burada yapmış olan var mı arkadaşlar. Bu kh tk da ne oluyor.
inanın hiçbi fikrim yok. Üstüne bir de telefon götürüyorum. Kanallarımı ordan takip etmek için. Nasıl soksam telefonu nizamıyeden bi yardımcı olsanız on numara olacak. Şuan aklımdaki yegane fikir telefonu dona sallamak.
sizlerin engin ufukları ile daha yaratıcı fikirler edineceğimi düşünüyorum. Bu ara celp yok demeyin heaa polis okulundan atıldım hizmet tamamlama olarak gidiyorum askere...
Bu arada geldiğimde bu ne la dersem uzaylı muamelesi yapmamanız ümidiyle. Hepinizi sewiyorum. Kendinize iyi bakın.
Yarın gece 23:00 arabası ile Denizli 11.Mot P.Tug Loj Des K.lığı KH ve KH TK na biliğime katılmak üzere yola çıkıyorum. 162 gün yokum. Aranızda askerliğini burada yapmış olan var mı arkadaşlar. Bu kh tk da ne oluyor.
Bu arada geldiğimde bu ne la dersem uzaylı muamelesi yapmamanız ümidiyle. Hepinizi sewiyorum. Kendinize iyi bakın.