Hakkınızı Helal Ediniz

sakın kıza bir şey yapmayasın, beterin beteri var, hapise düşsen orda daha beter olursun, ölsen o ayrı bir dünya. Sakin kal spor yap sinirini başka yerden çıkar. Dönüşü olmayan yollara girme, bu gün çok zor görünen şeyler yarın gülümseyeceğin bir anı olarak kalacak inan bana, burdan ahkam kesmek kolay doğrudur, 25 yaşımdayım bir kızla takılmışlığım yok ihtiyacım da yok, çoğu bela kız meselesi yüzünden geliyor tabi benim de beladan uzak kalmak için 10 kuralım var :D başını bayanlar çekiyor.

Neyse varsa hak helal olsun, güzel bir sözle bitirelim; bugün en kötüyse o zaman yarın daha iyi olacaktır....

öncelikle bu olayların sadece sizin başınıza geldiğini düşünmeyin. Ne ilksiniz nede son. Etrafımda baya şahit oldum. Zaman bazen en iyi ilaçtır. İnsan her şeyle baş edecek güçtedir. Hatta çok sevdiklerini kaybettiğinde bile bu acılara göğüs gerebiliyor. O bakımdan aldığınız kararların arkasında olun. Sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirmeye çalışın, kendinize bir hobi bulun, dışarı çıkın gezin tozun, ağır monoton ve eski anılarla yaşamayı bırakın.Biraz kendinizi düşünün. Bir kapı kapandımı, başka kapılar açılır unutmayın. Neyin hayırlı olduğunu hiç bilemeyiz.

Boşvermek iyidir..
Tabi bu bilindiği manada bir arkadaşın '' Boşver be kanka takılma böyle şeylere'' tesellisi değil, gerçekten boşvermek! Her şeyi, her olanı biteni.. Boşuna mı yaşıyorsun? Tüm planların son hamlede battı mı? Elinde ne var ne yok gitti mi? Hiç bir bok istediğin gibi değil mi? Boşver.. Hepsine yüklediğin değeri geri al. Değer verme yetisi sende olduktan sonra her zaman bir yenisi olur. Hatta işi biraz daha abartıp boş verme yetisini dahi boş ver. Ne olacak ki? Neyi istedin? Ne geçecekti eline? Hepsi bir zırva! Hiç olmadı git sokakta yat iki sonra da geber.
Boş ver,
s*ktir et..

gün gelecek bu haline güleceksin. ulan ne takmıştım arkadaş diyeceksin. yeterki hayatını etkileyecek bir hata yapma. gerisi olur. ha bedava konuştuğumuda sanma. neler için ağladık sızladık geçti gitti. 2 çocuklu aile babasıyım artık. ve o "hayat bitti benim için" dediğim anlara şuan g.....le gülüyorum.:rolleyes: ve çokda güzel bir hayat yaşıyorum kendimce nacizane. onsuz olmaz dediğimiz nice şeylersiz yaşıyoruz bu hayatta. hiç kimse senin hayatın kadar değerli değil.;)

çok duygusal yönünüz var. her şeyin fazlası zarar getirir. Biraz Allah'a olan sevgiyi düşünün. bunun üzerine hiçbir şey geçmemeli.

helal olsun , hayatını ailen dışında kimse için bu kadar mahfetme heleki bir kız için değmez. İlerde ne salakmışım bir kız için bu kadar kendimi paralamışım diceksin.Unutulur bir başkası gelir unutturur hiç düşünme geleceğine bak ,böyle konularda en iyi gelen şey maneviyattır .

S.a arkadaşlar yarın istanbuldan ayrılıyorum uzunca bir süre internet ile bağlatım olamıcak başka bir şehire gidiyorum o yüzden hesabımın banlanmasını istiyorum [MENTION=11620]era[/MENTION] İbrahim abi banlarsan sevinirim . Kişisel sorunlar yüzünden gitmem gerekiyor istanbulda burda durdugum her dakika daha da kötü oluyorum düşünmekden başım ağrıdı yemek felan yiğemiyorum kendi salaklıgıma kendi aptallıgıma üzülüyorum kızıyorum o yüzden benim forumda hakkım kıme geçtiyse hakkım helal olsun bir çok arkadaşı kızdırdık hepinizden özür dilerim haklarınızı helal ediniz benim hakkım helal olsun kendinize iyi bakınz ytpara ailesi ...

Deli gibi sevdigim bir kiz vardi ayrildik geceleri uyuyamiyordum yemiyor icmiyordum o ise baskasini buldu hemen geçenlerde facebook'dan yazdi yillar sonra bulustuk muhabbet sarmadi kacmak icin mana buldum yani diyecegim su zamanla gececek sehiri filan terk etme birak o etsin.

zamanında bir kızı çok sevmiştim hani derler ya insan bir kere aşık olur diye. evet ben bir kere aşık olmuştum. başkasını sevmesine rağmen ben ona olan aşkımı bitiremiyordum. ne kadar kızsam da tek bir gülüşünü gördüğümde tekrar aşık oluyordum ona. ama şimdi çok yabancı bana. sanki daha önce hiç tanımamışım gibi. unutmak gerek bazen.

Şimdi siz bu arkadaşa ne derseniz deyin kifayetsiz. Bu yaşadığı ruh halini çok iyi bilirim. Tek çözümü psikiyatrinin önereceği ilaçlı tedavi. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Kafanı dağıtacak bir uğraş bul kendine. Yaşadığın bu süreçte keyif veren maddelerden uzak dur. Arabesk, slow, seni depresif edecek parçalar dinleme. Temiz havada bol bol yürüyüş yap. Seni sıkılmadan dinleyecek ve gerçekten doğru yönlendireceğine inandığın arkadaşlarınla sohbet et. Onların önerilenini dikkate al ve unutma şu anda bunu mantığın kabul etmesede çivi çiviyi söker...

Şimdi arkadaş gerçekten sıkıntılı kötü günler yaşıyordur, şehir değişecek, internete giremeyecek buraya kadar anladım kendisine sabır ve bol şans diliyorum.

Ama tüm bunlar için neden banlanmayı talep ediyor? Bu kısmı bir tek ben mi anlamadım?
Yani gerçekten merakımdan soruyorum, şehir değiştirirsin, internete girmeyecek olabilirsin, hesabın burada kalır kimseye de bir zararı olmaz?

Belki günün birinde tekrar internet kullanmak istersen, tekrar forumu ziyaret etmek istersen de hesabını kullanırsın.

Yani bahsi geçen kız forum üyesi olmadığı sürece başka hiçbir anlam veremiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaşın önceki üyeliği de yine kendi isteği üzerine sınırsız banlanmıştı.

İlginç

Neyse fazla merak iyi değildir

bana değer vermeyen bırısı için bırak yt hesabımı
enter tusuna basmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri