Hala Spam Çalışan Varmı

• Kullanıcı irfancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet sana bi katılıyom bi katılmıyor katıldıgım nokta kardesim pasta kuculmesi katılmadıgım nokta video ve kanal sayısı pasta kuculdugu icinmi yaptın artık eger öyleyse sende haklısın
Hocam anlamadim fazla son cumlelerinizi de kusura bakmayin galiba fazla oldugundan bahsetmissiniz ama emin olun fazla degil bunu 1 haftada kasanlar var,2 yilda 400 kanal gunde 1 kanala bile denk gelmiyor gunde 1 kanal fazla olmasa gerek.Yanlis anladiysam kusura bakmayin,video sayisi kanal basi ortalama 100 videodur.

Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.

1000 kanal stokladım,
ben şimdi bilgisiz bir insan mıyım? Cahil bir insan mıyım? İşi bilmeyen bir insan mıyım? Hangisini seçersin üstadım?

devam edin hocam devam açın açın devam edin. toplu temizlik yiyince o sessizliğinizi buraya yansıtmıyorsunuz. 1000 kanal açtığınızada inanmıyorum. nasıl bu arkadaşı terslerim kötü duruma getiririm diye çabalıyorsunuz. allah razı olsun ya güzel oldu bu yorumunuz. biz kimizki ben insanları kötülemek aşağılamak için burdayım demi? kimseye bi iyilik düşünmem hep kötülük düşünürüm demi. bu paragraf çok argo içerirdi yüzünüze konuşsam. forum kuralları çerçevesinde bu kadar oldu.

bi güruh vardı her felakette "bizim için yeni başlıyor" diyordu. partner bitti adsenseler banlanıyor kısacası doğru düzgün para alacağın hiç biryer kalmadı bu güruh hala asıl bizim için yeni başlıyor diyor:)

spamcıyızda kanallar kapanıyor sıkıntıyı çözdükmü spama devam.Bayram sonra yeni testlerle başlanır :)

isteyen istediği gibi çalışsın. herkes yaptığının sonuçlarına katlanır. adsenseye quize bastığım gibi kanal basarım diyen hayatının hatasını yapar. adsenseye bağladığım kanallara kıyamete kadar eşleşen, telif, engel gelmez o kadar kendinden emin ve temiz çalışıyorum ama eylül de hesabım ayakta kalır mı kalmaz mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
isteyen istediği gibi çalışsın. herkes yaptığının sonuçlarına katlanır. adsenseye quize bastığım gibi kanal basarım diyen hayatının hatasını yapar. adsenseye bağladığım kanallara kıyamete kadar eşleşen, telif, engel gelmez o kadar kendinden emin ve temiz çalışıyorum ama eylül de hesabım ayakta kalır mı kalmaz mı bilmiyorum.
Sen ne çalışıyon aga çok merak ettim

devam edin hocam devam açın açın devam edin. toplu temizlik yiyince o sessizliğinizi buraya yansıtmıyorsunuz. 1000 kanal açtığınızada inanmıyorum. nasıl bu arkadaşı terslerim kötü duruma getiririm diye çabalıyorsunuz. allah razı olsun ya güzel oldu bu yorumunuz. biz kimizki ben insanları kötülemek aşağılamak için burdayım demi? kimseye bi iyilik düşünmem hep kötülük düşünürüm demi. bu paragraf çok argo içerirdi yüzünüze konuşsam. forum kuralları çerçevesinde bu kadar oldu.

Kardeş ben sana bayram günü birşey söyleyim mi, yüzyüze konuşsak bu konuşma argo falan içeremezdi. Genç bir arkadaşsın anlıyorum seni de, heyecanınıda fakat işine gücüne bak. Kalp kırmayalım mübarek gün. Senin yaşındaki kardeşlerimiz ziyaretimize geliyor el öpmeye o yüzden ben şimdi bu yazdığını da dikkate alıp cevap vermicem.

Neyin davasi olmaz siz biliyosunuz spamin bitip bitmediginiz ekimin 20sinde anliycaz burda birbirinize laf atip durmayin iyi bayramlar

ya ne bekliyon kardes burasi turkiye

saka maka bi yana mecbur millet baska ne yapcak ozgun icerik uretmek icin spam yapmaya benzemez

Yt sadece özgüne yönelse kendiside kazanamaz diye düşünüyorum. Belirli ölçülerde spama izin vermek zorunda.

Neden? Aynı videodan bin tane olmasının Youtube'a getirisi nedir?

Bir videonun spam sayılması için illa o videonun aynısından bin tane olması gerekmiyor.

Yt'de olmayan bir videoyu yüklersin. O video yt'de sadece 1 tane olduğu halde, Ama senin olmadığı için yine spam sayılır.

şu forumda spam kavramının 1000 çeşit anlamı vardır heralde. telif hakları başkasına ait olan bir içeriği yüklüyorsanız bunun adına spam denmez korsan denir (korsan cd gibi). ingilizcesi piracy, bu işi yapan kişiye de pirate deniyor. (youtube piracy diye sorabilirsiniz google a). spam de mail den ortaya çıkmış bir kavram, istenmeyen ileti anlamında kullanılıyor. değişik platformlarda da yine istenmeyen yayın, istenmeyen paylaşım, artık platformuna göre anlam kazanıyor, her türlü istenmeyen şeyler. korsan başka bişey spam başka bişey yani

Spamı adam gibi yapsaydı millet bunlar kimsenin başına gelmezdi.

Çalışan vardır elbette de genel anlamda çalışan yok gibi youtube temizlemiş çoğunu.Eskdien arattığım kelime ile 100 lerce kanal bulurdum şuanda 10 tane göstermedi

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] tahrik edici mesajlarına son ver artık, belki haklı olabilirsin ama hakkını savunma şeklin yanlış, uyarıdır, sakın alıntı yapma son mesajım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri