Hala Spam Kasın Siz

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlış anlaşılmasın bende spamcıyım arkadaşlar sadece, örnek verdim delirttiniz iki dakkada beni.

en son 2012 verilerine baktı bu pewdiepew 12 milyon dolar kazanmıştı şimdi 30 milyon gelire ulaşmıştır

Spamı yapmasını bilirsen o da izlenir hocam olmicak birşey değil mesela ben daha 1 saat önce bir kanal açıp 5 video yükledim zamanım yok uyicam :) yarın bu saatlere kadar 100 200 k görüntüleme alır şimdiden 6 k civarında.

her attığın video bir günde 100 k izlenim nasıl alıyor hocam ?

Video çekip renderlamam asırlar almasaydı bende bir pewdiepie olabilirdim :D

Ozgun arkadaslar spamcilari kucumsemis resmen.ozgun icerik sahibi arkadaslarin spammerlarin forumunda ne isi var ? Ayrica niye kavgaya tesvik edici imali cumleler kuruyorsunuz. Hayirdir spamcilar size bir sey mi yapti? O zaman bnde boyle soylerim... isteyen istedigini yapar.

Haram parada ondan, ha hırsızlık yapmışız ha spam.. Özgün çalışanların videolarını indiriyoruz cebede ondan.

alınan kul haklarının haddi hesabı yok hocam onu düşünen yok.

bu söyleyeceklerimi kişisel algılamayın,genele hitap etmek istiyorum.bu şekilde konuşan arkadaşları görünce aklıma facebook profilimdeki bagzı arkadaşlarım geliyor her seferinde.bunlar gerçek hayatta tanıdıgım,sabah akşam birlikte vakit geçirdigim adamlar.bunların dışarıda yemedigi halt kalmıyor,ama facebook sayfalarını görseniz kesin hacı bunlar yani dinine o kadar baglı adamlar ki hiç yanlışları yoktur.yalan söylemezler,camidan çıkmazlar,kimseye kötülük etmezler filan dersin.ama diyorumya,dışarıda yemedikleri halt yok bu arkadaşların.

bu sitedeki arkadaşlardan kaç tanesi bu şekilde?r10dada gördüm mesela bu söyledigim arkadaşlar gibilerini yani söyledikleri ile yaptıklarının alakası dahi olmayan kişileri.adamın bilgisayarındaki herşey marez,parasını verip aldıgı 1 tek program,film,müzik filan yok ama maşallah agzından bu sözleri hiç eksik etmiyorlar.şimdi maddi imkan olsa almaz mı diye düşünüyorum,geneli yinede almaz.

not : spamı destekliyor gibi görünmek istemem ama netten indirdigi vine videoları gibi bikaç videoyu birleştirip atmakla ben özgüne geçtim,spamcıların canı çıksın diyenleride pek tasvip ettigimi söyleyemiycem.ayrıca,gerçekten özgün çalışan arkadaşlara Allah daha çok versin tabi.

Hem ozgum hem spammerim sunu cok iyi biliyorum bizim milletimiz yapamadigi seye hep camur atar. Ben burda sadece ozguncude olsam bu konusmalari buyuklenmeleri yapanlara yine ayni cumleleri sarfederdim.insanlik ve akil kavramlari korelmis kisiler dolu. Ama boyle seylerin ban cezasi yok forumda ne kadar guzel :)
Edit: herkese hayirli geceler hayirli kazanclar.

Son düzenleme:
bu söyleyeceklerimi kişisel algılamayın,genele hitap etmek istiyorum.bu şekilde konuşan arkadaşları görünce aklıma facebook profilimdeki bagzı arkadaşlarım geliyor her seferinde.bunlar gerçek hayatta tanıdıgım,sabah akşam birlikte vakit geçirdigim adamlar.bunların dışarıda yemedigi halt kalmıyor,ama facebook sayfalarını görseniz kesin hacı bunlar yani dinine o kadar baglı adamlar ki hiç yanlışları yoktur.yalan söylemezler,camidan çıkmazlar,kimseye kötülük etmezler filan dersin.ama diyorumya,dışarıda yemedikleri halt yok bu arkadaşların.

bu sitedeki arkadaşlardan kaç tanesi bu şekilde?r10dada gördüm mesela bu söyledigim arkadaşlar gibilerini yani söyledikleri ile yaptıklarının alakası dahi olmayan kişileri.adamın bilgisayarındaki herşey marez,parasını verip aldıgı 1 tek program,film,müzik filan yok ama maşallah agzından bu sözleri hiç eksik etmiyorlar.şimdi maddi imkan olsa almaz mı diye düşünüyorum,geneli yinede almaz.

not : spamı destekliyor gibi görünmek istemem ama netten indirdigi vine videoları gibi bikaç videoyu birleştirip atmakla ben özgüne geçtim,spamcıların canı çıksın diyenleride pek tasvip ettigimi söyleyemiycem.ayrıca,gerçekten özgün çalışan arkadaşlara Allah daha çok versin tabi.

yüzde yüz haklısın hocam hayatta en nefret ettiğim tiplerdir.ben dogrudan yanayım sölediğim şey dogru.bunun dısındada hiç amaç taşımam emin ol.bu toplum dediğin türde insanlarla dolu maalesef.hiç bir soyledigimide kucumseme yada kınama tarzı soylemiyorum ama insanlarda biraz düşünsün abicim.Bir filmi attınızda o filmdeki butun emek verenlerin hakkını yemiş oluyosunuz.Hakkı solemeyeceksek,hakkı soylemekten korkacaksak hiç yaşamayalım

Arkadaşlar şu kanala bir bakarmısınız. Ohyyy adamın 27 milyon abonesi var oyun kanalı. 1 gün önce eklediği videoyu 2-3 milyon kişi seyrediyor. Kanalında şu an 1799 videosu var. Özgün çalışıyor adam bizde hala spam yapmaya çalışıyoruz kanal kapanıyo bi daha açıoz aç kapa-aç kapa-aç kapa :) elde ne var 3-5 birşeyler... Napsam bende özgünmü takılsam. Ki sanırım artık zamanı geldi :) 27 milyon aboneyi görünce ve en popüler izlenen videosuda 50 MİLLLYONNu görünce hoyyy yaptım :)

Kanal bu beyler
https://www.youtube.com/user/PewDiePie

YTnin en çok kazananı die biliyorum ben bu adamı :)

Adam eklediği bütün videolara orjinal çekim yapıyor sanırım.Sen yapabiliyormusun.

hocam merak ettiğim için soruyorum
ocak ayından beri yt içine dalıp hiç mi gezinmedin bu kanalı bile yeni görüyorsun nasıl kaynak yaratıyorsun kendine?

Arkadaşlar şu kanala bir bakarmısınız. Ohyyy adamın 27 milyon abonesi var oyun kanalı. 1 gün önce eklediği videoyu 2-3 milyon kişi seyrediyor. Kanalında şu an 1799 videosu var. Özgün çalışıyor adam bizde hala spam yapmaya çalışıyoruz kanal kapanıyo bi daha açıoz aç kapa-aç kapa-aç kapa :) elde ne var 3-5 birşeyler... Napsam bende özgünmü takılsam. Ki sanırım artık zamanı geldi :) 27 milyon aboneyi görünce ve en popüler izlenen videosuda 50 MİLLLYONNu görünce hoyyy yaptım :)

Kanal bu beyler
https://www.youtube.com/user/PewDiePie

interneti kaça bağlattın kardeş, hayırlı olsun :D

Spamı yapmasını bilirsen o da izlenir hocam olmicak birşey değil mesela ben daha 1 saat önce bir kanal açıp 5 video yükledim zamanım yok uyicam :) yarın bu saatlere kadar 100 200 k görüntüleme alır şimdiden 6 k civarında.

dostum bu nasıl bir video böyle ,!! pewdie denmi alıyosun alsanda sabahı bulmaz orantılı sallayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri