Halen Gökhan Dumana Inan Var mi Merak Ediyorum? " Uckagitcidir "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HunterLord

Kayıtlı Üye
Uckagitcidir. Ilk resimdede görüldüğü gibi son uçkağıtcılığından dolayı R10 da atılmış .. ve Bu kadar alışverişi çok az üye yapmıştır. bide kazanamıyorum diyor :) adama T.C numaranı yaz sana gerekli yardımı sağliyim dedim adam okudu cevap vermedi ne konuya nede özelden yazdı ..

Inşallah kimse saflık yapıp bu uçkağıtçıya yardım etmemiştir. Ben inatci adamımdır şüphelendiğim adamı araştırırım. Malesef buda uçkağıtçı çıktı .. Sevindim uçkağıtçı olmasına hiç olmazsa gerçekten ortada 3 aylık hamile bir insan yok ..

YTPara da ki konuları .. heryerde borcundan ve hamile eşinden bahsediyor. İşsiz evden kovulmuş beşparası olmayan bi insana kimse 70 bin tl borca vermez .. bide 50 bin tl borcu birden bire 70 bin tl olmuş adam büyük vurgunu yapıp gidecek :)

http://www.ytpara.com/search.php?searchid=879704 Konuları ..

Uçkağıtçının son konusuda budur.

http://www.ytpara.com/konu-disi/60434-canima-tak-etsede-yasiyorum.html

halen bu adamın masumluguna inanan varsa şaşarım .. Çoğunuzdan daha satış yapmış ve 1 kişiyide dolandırmış R10 da banlanmış .. burada da biri şikayetci olmuş [MENTION=8073]laincest[/MENTION] nasıl halletmişler merak ettim ..

en sonda bir konuda home ofisim var demiş özelden 1 arkadaş bana yazmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum ..

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Son düzenleme:
Dün bi arkadaşıda ' bakamıycaksan doğurmayacaksın ' dediği için banladılar daha doğrusu üstüne gidip bi ton laf söyledikleri için sebep oldular :)

forum dolandırıcı sahtekar kaynıyor doğru diyen dokuz köyden kovuluyor hee bir de Çok imanlı arkadaşlarımız sağolsun bir sürü laf geçirdi gene.

adam olan yaptığı yanlışı dillendirmez adamın her halinden dolandırıcı değilse bile kategori para o bu vds sunucu yardım istediği açık ve ortada git çalış diyen yok Allah sabır versin diyen çok neyse.

Son düzenleme:
Uckagitcidir. Ilk resimdede görüldüğü gibi son uçkağıtcılığından dolayı R10 da satılmış .. ve Bu kadar alışverişi çok az üye yapmıştır. bide kazanamıyorum diyor :) adama T.C numaranı yaz sana gerekli yardımı sağliyim dedim adam okudu cevap vermedi ne konuya nede özelden yazdı ..

Inşallah kimse saflık yapıp bu uçkağıtçıya yardım etmemiştir. Ben inatci adamımdır şüphelendiğim adamı araştırırım. Malesef buda uçkağıtçı çıktı .. Sevindim uçkağıtçı olmasına hiç olmazsa gerçekten ortada 3 aylık hamile bir insan yok ..

YTPara da ki konuları .. heryerde borcundan ve hamile eşinden bahsediyor. İşsiz evden kovulmuş beşparası olmayan bi insana kimse 70 bin tl borca vermez .. bide 50 bin tl borcu birden bire 70 bin tl olmuş adam büyük vurgunu yapıp gidecek :)

http://www.ytpara.com/search.php?searchid=879704 Konuları ..

Uçkağıtçının son konusuda budur.

http://www.ytpara.com/konu-disi/60434-canima-tak-etsede-yasiyorum.html

halen bu adamın masumluguna inanan varsa şaşarım .. Çoğunuzdan daha satış yapmış ve 1 kişiyide dolandırmış R10 da banlanmış .. burada da biri şikayetci olmuş [MENTION=8073]laincest[/MENTION] nasıl halletmişler merak ettim ..

İşe bak ya.Bende ilk defa Forumdan birine yardım ediyim yazıktır dedim.Adam dolandırıcı çıktı.Bu sabah o kadarda uğraştık be.GÖKHAN DUMAN burayı bir aydınlat dostum !

zaten böle bi sorun yaşayan gelip buraya konu açmaz bu forumdan sıkıntıya girmiş arkadaşlarımda oldu hiç bikere gelipte konu açmadı hiç biri kendini küçük düşürmez

Başlarda inanıp üzülmüştüm ama işi farkedince ne diyim bilemedim o kadar şeyi katmış işin içine birde Allah akıl fikir versin.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] home ofisin var mı senin? :D adamın home ofisi var :D

[MENTION=10438]GokhanDuman[/MENTION]

polis arkadaşları konuya davet ediyorum.

Bu forum bana okadar çok şey öğrettiki...

İşe bak ya.Bende ilk defa Forumdan birine yardım ediyim yazıktır dedim.Adam dolandırıcı çıktı.Bu sabah o kadarda uğraştık be.GÖKHAN DUMAN burayı bir aydınlat dostum !

adamın neden foruma giriş yapmdığı anlaşıldı :) önce yardımsever insanları kaz gibi soyacak istediğini elde ettikten sonra da forma gelip artisligini yapip gidecekti :):):):) adam senle skypeden konuşuyo forumda o kadar mesaj yazdım hiçbirine cevap vermedi ben bu işi çözene kadar ne koparsam kardır kafası yaşıyordu :D neyse kazıklanan kazıklandı yardım eden yardım etmesiyle kaldı inş bundan sonra bir insana yardım edeceğinizde 2 def düşünürsünüz

dün konu öyle kalmıştı bu iyi oldu gerçekse olaylar bende katkı yapacam ama inş yalan fln değildir

Adam bir savunma yapsın. Sonra yazar çizersiniz.

Bu ne lo adamlar sokak dilencilerini geçmişler kirayı ödemek için tv yi satmış sonra ç.makinesini ama yinede kurtulamamış evden atılmaktan amma velakin ne hikmetse bilgisayarına netine hiç bişi olmuyor 7/24 nette. Bu şekilde forumda konu açamak yasaklanmalı bence.

karamanın koyunu sonra çıkar oyunu dün 1 kelime bile yazmadım bekledim sadece daha önce dünya engeli geçilmiş videolar sattı bende aldım bi baktım verdigi filmler tubede var neyse dedim cocugun durumu iyi degil zaten sadaka vermiş oluruz masallah harem kurcak seviyeye gelmiş

Bende işkillenmiştim fakat düşenede bir tekme ben vurmayayım mantığıyla yaklaştığım için birşey demedim hemen önyargıya başvurmak istemiyorum fakat konularında sürekli ailesinin ve kendisinin zor durumundan bahsetmesi şüphe uyandırdı bende,çünkü ben o durumda olsam acizliğimi dillendirmeye utanırdım,ne youtube işiyle uğraştırdım ne bilgisayar başında olurdum,heryerde iş var git en basit dönerciye gir kardeşim günlük 30-40 lira alırsın + yemeğinide evine götürürsün o yüzden doğruluk payı olabilir.

adamın neden foruma giriş yapmdığı anlaşıldı :) önce yardımsever insanları kaz gibi soyacak istediğini elde ettikten sonra da forma gelip artisligini yapip gidecekti :):):):) adam senle skypeden konuşuyo forumda o kadar mesaj yazdım hiçbirine cevap vermedi ben bu işi çözene kadar ne koparsam kardır kafası yaşıyordu :D neyse kazıklanan kazıklandı yardım eden yardım etmesiyle kaldı inş bundan sonra bir insana yardım edeceğinizde 2 def düşünürsünüz

Ben anlamıyorum.Gerçekten anlamıyorum.Eğer bunlar doğruysa bir insan nasıl bu kadar düşebilir ? Bende millet ne kadar acımasız diye gerçirmiştim içimden konuyu okurken.Çünkü kimse gel yardım ediyim dememişti.Dememişler çünkü adamların ağzı yanmış.Neyse artık.Bu arada Teşekkür ederim hocam.Böyle bir şeyi gün yüzüne çıkardığınız için.

Allah var dün konuyu okudum sonra post'u yazdım yazdım sildim. Halen de bilmiyorum gözümle görmedim bir şey diyemem bakalım arkadaş bir açıklama yapsın ibrahim'in dediği gibi bakarız icabıda indexleriz forumun her yerine

Adam dolandıracak kişi kendi ismiyle foruma üye olmaz dolandıracak olsa 1 seneden fazla beklemez bi cavap almadan peşin hükümlü davranmayın gökhanı bekleyelim illaki mantıklı bi açıklaması vardır. benim bildiğim gökan harıl harıl çalışır çalışıyorda kanal stokluyor bikaç aya toparlanacaktır. son olarak tüm özelini dökmesinide bende tasvip etmiyorum zor durumda düşüp evlendiği zamanda bende eleştirmiştim ama olmuş bitmiş yapcak bişey yok

bende inanmıştım arkadaşa
böyle insanlar nefes alsın istemiyorum... gerçekten ihtiyacı olan onlarca insanın günahına giriyorlar... sonra kimseye inanası gelmiyor insanların
nereye gidiyor bu insanlık şaşırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri