Halen Gökhan Dumana Inan Var mi Merak Ediyorum? " Uckagitcidir "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne lo adamlar sokak dilencilerini geçmişler kirayı ödemek için tv yi satmış sonra ç.makinesini ama yinede kurtulamamış evden atılmaktan amma velakin ne hikmetse bilgisayarına netine hiç bişi olmuyor 7/24 nette. Bu şekilde forumda konu açamak yasaklanmalı bence.

bak hic bu sekilde düsünememistim
sahsen basıma böyle bisey gelse ben ilk basta pc yi satarımm

Adam bir savunma yapsın. Sonra yazar çizersiniz.

adam bugun skypede yardim edecek kisilerle gorusmus seto da kendisinr yardim rtmis nedense dun aksamdab beri konusunda yazmama ragmeb alibntilamama ragmen tek bir cumle yazmadan skypeden yardim almaya devam etmis :) savulunacak bisey olsaydi coktan yazardi bu sabah acmis formu 1 kere girip cikmis bi dahada forumda f5 bile yapmamis ama skypeden devam etmis .. en guzel ornek adam r10 dan uckagitciliktan dolayi yasaklanmis :) kanal satmis kazandirincada geri caldigi icin ban yemis :) adamin multisi bile vardir onunlada konu ve konulari takip ediyordur :)

Benim takip ettiğim kadarıyla bu arkadaşın işleri 2014'ün son aylarına doğru bozulmuştu ondan önce böyle konular açtığını hatırlamıyorum ama yine de kendisini dinlemek lazım

evet r10 da kolay kolay ban atmazlar eğer ban atıyorlarsa sağlam bir sebebi var. eğer söylediğin gibi dolandırıcıysa konuya gelmez.

adam bugun skypede yardim edecek kisilerle gorusmus seto da kendisinr yardim rtmis nedense dun aksamdab beri konusunda yazmama ragmeb alibntilamama ragmen tek bir cumle yazmadan skypeden yardim almaya devam etmis :) savulunacak bisey olsaydi coktan yazardi bu sabah acmis formu 1 kere girip cikmis bi dahada forumda f5 bile yapmamis ama skypeden devam etmis .. en guzel ornek adam r10 dan uckagitciliktan dolayi yasaklanmis :) kanal satmis kazandirincada geri caldigi icin ban yemis :) adamin multisi bile vardir onunlada konu ve konulari takip ediyordur :)

oGVV7B6.png

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: tutunamayan
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] sen fişi çek bundan sonra savunma yapacaksa iletişimden bildirsin.

Arkadaş Dolandırıcımıdır bilmem Ama Sağlık konusunda yalan söylüyor olabilir. Neden derseniz ben o konuya da yazmıştım. Hamile Kadınlara annelik sigortası var. Yani annelerden hamilelikle alakalı gittikleri hiçbir hastaneden para almazlar.. Hatta doğum evinede gider ve farklı bir rahatsızlığı çıktıysa doktorda başka hastahaneye sevkederse o işlemlerden de hiçbir şekilde ücret alınmaz. (Devlet hastaneleri ve tıplarda - özeli bilmiyorum) 3 çocuk sahibiyiz onu da bilmeyecek değiliz bence oda biliyorda neyse... Yine de birşey diyemeyiz çeken bilir..

Post atan arkadaşlara küçücük 1 nisiyat...

Klavyeyi kullanırken, aklınızdaki kararın (gerçekten ihtiyaç sahibi ya da dolandırıcı) %1 yanlış olma ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız...

Bu konu hakkında sırf doğru olanı söyledi diye bir arkadaş banlandı ( [MENTION=21803]kingapo01[/MENTION] ) açıkça vicdan sömürüsü, nerde dün yazan sonlarda iyice saçmalayan kişiler tebrik etmedikleri kaldı ah ne denir ki..
Olayın takibini sürdürüp balıklama atlamadığınız için tebrikler hocam [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]..

beno sanki gokhanin dusmaniymis gibi gorenler olabilir ama ben o sahsi tanimiyorjm bile bu durum gercek olsa bizde insaniz bizde anlatiz halden belgelerse ilk yardim edecek kisilerden biride benim nasil belgeliyim dese de bana T.C numarasini vermedi yeterli ben hepinise belgeleri saglarim durumu yoksa kanitlarla screenlerle paylasir yardimi toplaris

en guzel ornek adam r10 dan uckagitciliktan dolayi yasaklanmis :) kanal satmis kazandirincada geri caldigi icin ban yemis :) adamin multisi bile vardir onunlada konu ve konulari takip ediyordur :)

Ban sebebinin bu olduğundan emin misin hocam yoksa tahmin mi

Velev ki söylediği tüm herşey doğru olsun.
Forumdan biri çıkıpta demiyorki.
BANANE KARDEŞİM ! . . .
Senin özel hayatından yada karından yada çocuğundan, senin Aile yaşantını ben forumda görmek zorunda mıyım?
Adam bakamayacağın çocuğu yapma deyince banlandı en çok ona yanarım.
O kişinin banı açılmalı.
+ Forumda bu tarz GEREKSİZ Konuları açanlar banlanmalı.
BANANE SİZİN AİLE MESELELERİNİZDEN. . .

Kişi gerekli cezayı almış ve forumdan uzaklaştırılmıştır.
Eğer farklı bir iddia varsa ortada herhangi bir yönetici arkadaş ile iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.
İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri