Halen Spamdan Deli Paralar Kazanıyorlar

Videoları bazı ülkelerde engelleyebildiklerine göre(özellikle tbm si en düşük ülkelerde, özel seçilmiş), muhtemelen spam yapan bir cms yada mcn şirketi bu. Videonun audio languesini bile TR'den değiştirmeyi unutmuş. Ben vurkaç yapacağım diyor. 15 gün daha böyle devam etse, min 50bin doları cepte. Bereket versin. ve
videoyu
normalde 10 saat önce yüklemiş gibi gorunuyor, ama innertube den baktığımda(last modified) videoyu 10 gün önce yükleyip bekletmişler. Konu sahibi doğru söylüyor yani, götüren hala götürüyor.
https://ytlarge.com/youtube/monetization-checker/share?v=DuVZ7kaYxjA
epld9zu.png

Son düzenleme:
Videoları bazı ülkelerde engelleyebildiklerine göre(özellikle tbm si en düşük ülkelerde, özel seçilmiş), muhtemelen spam yapan bir cms yada mcn şirketi bu. Videonun audio languesini bile TR'den değiştirmeyi unutmuş. Ben vurkaç yapacağım diyor. 15 gün daha böyle devam etse, min 50bin doları cepte. Bereket versin. ve
videoyu
normalde 10 saat önce yüklemiş gibi gorunuyor, ama innertube den baktığımda(last modified) videoyu 10 gün önce yükleyip bekletmişler. Konu sahibi doğru söylüyor yani, götüren hala götürüyor.
epld9zu.png

Analiz için teşekkürler. Bu ekip her kim ise; En az 6 aydır bu işi yapıyorlar. En son bir arkadaşa bu adamlara ait en az 3 kanal attım. Bir süre sonra videoları gizliye almışlardı. Yani uzun lafın kısası adamlar tahminim 1 2 yıldır halen spam yapıyorlar ve tahminim 1 2 milyon $ toplamda ödeme almışlardır.
Her kanallarında onlarca milyon aboneli izlenim vardı daha önce baktığım kanallarda. Ve tam ekran engel geçmişler. Kırpma biçme zoom vs olmadan.
Bize de helal olsun demek düşer.

Bir zamanlar ytparada kanal ifşa etmek yasaktı. İnşallah benim kanallarımı paylaşmassın :D

Partner sahibi veya çalışanı dışında spam riski alamaz doğru :) Saatte 100k izlenim temiz.
Sağda solda çok uğraştım da çok kolay değil partner olayı. Telif yeme riskini göze alamazlar da çoğu cms de dünya engeli bile gelmiyor zaten içeriklere, muhtemelen eşleşmiyordur da. Telif yemenin tek yolu, şirketlerin youtube dan videoları aratması olur, e onun içinde filmin adını yazmıyorlar başlığa falan. Yine de bazı manyak firmalar bulabiliyor bir süre sonra, telif atan çalışanların önerilerine düşüyor o derece :D

Ha sen ben spam yapalım desek normal bir kanalda, aramalar dışında 1 izleyici gelmez. Çünkü biliyorsunuz durumu, sizden önce videoyu atan olduysa aramalardan başka trafik gelmez, o da aramalarda üstteyseniz.

Dünkü verdiğim videonun iyi izlenimi vardi, muhtemelen videonun izlenme kapasitesi dolduğu için, bugün videoyu silmiş, partnerde olduğu için silsede, parasını cebine koydu tabi:
https://youtube.com/watch?v=DuVZ7kaYxjA

Son düzenleme:
videoyu
epld9zu.png

Aslında Videoları kesmeden biçmeden yayınlamanın bir yolu var. Bazen 1 gün duruyor bazen 1hafta bazen ömür boyu. Yani içeriğe göre değişiyor.
Ama bu süreçte Para kazanma oluyor mu bilmiyorum. P.k açık kanalda hiç denemedim :D

Aslında Videoları kesmeden biçmeden yayınlamanın bir yolu var. Bazen 1 gün duruyor bazen 1hafta bazen ömür boyu. Yani içeriğe göre değişiyor.
Ama bu süreçte Para kazanma oluyor mu bilmiyorum. P.k açık kanalda hiç denemedim :D

Evet bu yöntemi biliyorum. 50$ a mı neydi bhwden almıştım. Bende pk açık kanal olmadığı için deneyememiştim.

https://www.blackhatworld.com/seo/m...deos-on-youtube-content-id-destroyer.1475986/

Riske atabilecek Pk açık kanalı olan varsa beraber deneyebilirim. :) İşe yararsa çok güzel ekmek çıkar. :D

Sorun engel geçmek değil ki; kesip biçip yine geçiliyor..

Bence bu işi yapanlar MCN lerin çalışan elemanları,sistem ellerinin altında olduğu için vurkaç yapmalarıda çok kolay ..

MCN olmasa bu videolar ve başlıklar yt tarafından otomatik olarak tespit ediliyor, ve patlıyor kanal her türlü..

Kesip biçsen ne yazar aramalar dışında kimse göremezse, yani alınan riske değmez. Para kazanma çat diye gidebilir, başka sorunlar olabilir. 2 günde 3-4k izlenir belki diye pk açık temiz bir kanalda risk almak mantıksız.
Yönteme mönteme gerek yok, kaliteli ve müzik CMS lerinde yetkili hesaplarda dünya engeli falan gelmiyor attığınız hiçbir içeriğe, direk content id bile açabiliyorsunuz istediğiniz videoya.

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

Evet bu yöntemi biliyorum. 50$ a mı neydi bhwden almıştım. Bende pk açık kanal olmadığı için deneyememiştim.

https://www.blackhatworld.com/seo/m...deos-on-youtube-content-id-destroyer.1475986/

SigmaMale nin paylaştığı bilgi için pk açık kanal şartmı? Eşleşenle alakalı bir şey zannediyordum. Özel mesaj kutunuz dolu sanırım, pk açık kanal şart değilse bana yazabilir misin sana biraz para vereyim dışarı gideceğine bende öğreneyim :D Gerçi adam ortalıkta yok konusuda bayağı önce kitlenmiş.

Engel geçme sorun değil artık, basit bir detay o. Adsense üzerinden spam yaparsanız kesinleşen paranızı almanıza 2 gün bile kal (ayın 19u örneğin) paranız bloke ediliyor ve ödenmiyor. Bir pk açık kanal 4bin tl civarı, neyi deneyip 4k tl'yi riske atacağınız önce ona göre düşünün ve son merminizle savaşa girmeyin, hazırlık yaparak girin en azından kayıplar daha az can yakar. Çünkü yt-adsense ile spam söylentileri ebook ve taktik satanlardan öteye geçemiyor. Mcn olaylarını bilemem.

SigmaMale nin paylaştığı bilgi için pk açık kanal şartmı? Eşleşenle alakalı bir şey zannediyordum. Özel mesaj kutunuz dolu sanırım, pk açık kanal şart değilse bana yazabilir misin sana biraz para vereyim dışarı gideceğine bende öğreneyim :D Gerçi adam ortalıkta yok konusuda bayağı önce kitlenmiş.

Mesaj kutum dolu değil pm atabilirsiniz. Pk açık kanal gerekmiyor sanırım. Eşleşen ile kazanmak istiyorsanız onla da olur sanırım.
Method şuan çalışıyor mu onu da bilmiyorum baya oldu deneme yapmadığım.

partner şirketiyle spam yapmak kolay ama onun da riski şu youtube partnerlik lisansını kapatıyor yani nasıl kanalını spamdan kapatabiliyorsa partner şirketini de kapatıyor.

partneri kapattığında içindeki parayı da ödemiyor 1 arkadaşım vardı içinde 1milyon dolar olan partner şirketini kapatmışlardı. 500 bin dolar da partnerlik için harcamıştı.

1.5m$ zararı olduğunu söylüyordu. tabi bu gördüğünüz kanallar da ya partner şirketinin kendisi ya da yüksek kazanabilen çok yakın arkadaşlarına verdiği kotalardır.

çok yakın arkadaşlarına bile en fazla 1-2 kanal kota veriyorlar.. yani nasıl kanal alıp spam yapıyorsak bunlarda partnerlik alıp spam yapıyorlar tek fark pk acık kanal 3-5 binken partnerlik işleri 3-5 milyon.

kanal sahibi için partnere girdiğinde risk de var partner şirketi bu parayı da ödemeyebilir. öderse de bildiğim %25-30 kesinti yapıyor.

bu adamlara ulaşssanız dahi aylık 50-100k$ kazandıracak içerikleriniz olmalı aşağısı için sizle muhatap olmazlar. En azından benim partner sahibi arkadaşım öyle yapıyordu.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam 1 partnere girsen kapansa da ödenecek aylık ne yapardın? :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri