Halen Spamdan Deli Paralar Kazanıyorlar

partner şirketiyle spam yapmak kolay ama onun da riski şu youtube partnerlik lisansını kapatıyor yani nasıl kanalını spamdan kapatabiliyorsa partner şirketini de kapatıyor.

partneri kapattığında içindeki parayı da ödemiyor 1 arkadaşım vardı içinde 1milyon dolar olan partner şirketini kapatmışlardı. 500 bin dolar da partnerlik için harcamıştı.

1.5m$ zararı olduğunu söylüyordu. tabi bu gördüğünüz kanallar da ya partner şirketinin kendisi ya da yüksek kazanabilen çok yakın arkadaşlarına verdiği kotalardır.

çok yakın arkadaşlarına bile en fazla 1-2 kanal kota veriyorlar.. yani nasıl kanal alıp spam yapıyorsak bunlarda partnerlik alıp spam yapıyorlar tek fark pk acık kanal 3-5 binken partnerlik işleri 3-5 milyon.

kanal sahibi için partnere girdiğinde risk de var partner şirketi bu parayı da ödemeyebilir. öderse de bildiğim %25-30 kesinti yapıyor.

bu adamlara ulaşssanız dahi aylık 50-100k$ kazandıracak içerikleriniz olmalı aşağısı için sizle muhatap olmazlar. En azından benim partner sahibi arkadaşım öyle yapıyordu.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam 1 partnere girsen kapansa da ödenecek aylık ne yapardın? :)

Kanal limiti olmazsa 500K$ fazlası olur eksiği olmaz.

Varsayalım engel/eşleşen felan herşeyi geçiyoruz. Manuel tespit de edilemiyor. Bu içeriklerin izlenmesi ile pk açılır mı? Yada partnersiz pk açık kanalda kazanmaya devam eder mi? Yani YT tarafından sebepsiz yere bir kapanma olur mu?

Varsayalım engel/eşleşen felan herşeyi geçiyoruz. Manuel tespit de edilemiyor. Bu içeriklerin izlenmesi ile pk açılır mı? Yada partnersiz pk açık kanalda kazanmaya devam eder mi? Yani YT tarafından sebepsiz yere bir kapanma olur mu?

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; Yazmış.
Engel geçme sorun değil artık, basit bir detay o. Adsense üzerinden spam yaparsanız kesinleşen paranızı almanıza 2 gün bile kal (ayın 19u örneğin) paranız bloke ediliyor ve ödenmiyor. Bir pk açık kanal 4bin tl civarı, neyi deneyip 4k tl'yi riske atacağınız önce ona göre düşünün ve son merminizle savaşa girmeyin, hazırlık yaparak girin en azından kayıplar daha az can yakar. Çünkü yt-adsense ile spam söylentileri ebook ve taktik satanlardan öteye geçemiyor. Mcn olaylarını bilemem

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; Yazmış.
Engel geçme sorun değil artık, basit bir detay o. Adsense üzerinden spam yaparsanız kesinleşen paranızı almanıza 2 gün bile kal (ayın 19u örneğin) paranız bloke ediliyor ve ödenmiyor. Bir pk açık kanal 4bin tl civarı, neyi deneyip 4k tl'yi riske atacağınız önce ona göre düşünün ve son merminizle savaşa girmeyin, hazırlık yaparak girin en azından kayıplar daha az can yakar. Çünkü yt-adsense ile spam söylentileri ebook ve taktik satanlardan öteye geçemiyor. Mcn olaylarını bilemem

Sizinle benim bildiğim yöntemi demiyorum. Eğer kesin bir şekilde videolar yüklenebiliyor olsa? Yani her yükleneni YT özgün gibi algılasa?

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; silinen videolarin kazancı siliniyor mu? Partner olmayan kanalda. Bu konuda son tecrubeniz nedir?

Videolarımda kazanç eksilmesi oluyordu bir zamanlar ama bu silinen videolar olan bazı kanallarda oluyor bazılarında olmuyordu. Sebebi bir süre sonra başka nedenlerle ilişkilendirdim ve hali hazırda video siliyorum gelirde düşme olmuyor. Kanallarım özgün ve partnerde değilim

Arkadaşlar lütfen ama size kaç kere söyledim kanallarımı ifşa etmeyin diye :D

Ayıp oluyor kanal ifşası, vergimizi veriyoruz namusumuzla iş yapıyoruz, hiç yakışmadı.

insanların kanallarının ifşalanmasını doğru bulmuyorum.

Sizin kanalınızı böyle forumda paylaşsalar hoşunuza gider mi ?

Birsürü kötü niyetli çekemeyen köpek insan var forumlarda , burdan görüpte sizin kanalınızı birisi şikayet etse kanalı bişekilde kapattırsa veya içeriğinizi çöp ettirse hoşunuza gider mi ?

Yapan bi şekilde yapıyo para harcıyo emek harcıyo ..

Böyle konular eskiden yasaktı hala yasak değil mi ? Kurallar mı değişti ?
Kurallar değişmediyse Yönetim neden kuralları uygulamıyo ?

insanların kanallarının ifşalanmasını doğru bulmuyorum.

Sizin kanalınızı böyle forumda paylaşsalar hoşunuza gider mi ?

Birsürü kötü niyetli çekemeyen köpek insan var forumlarda , burdan görüpte sizin kanalınızı birisi şikayet etse kanalı bişekilde kapattırsa veya içeriğinizi çöp ettirse hoşunuza gider mi ?

Yapan bi şekilde yapıyo para harcıyo emek harcıyo ..

Böyle konular eskiden yasaktı hala yasak değil mi ? Kurallar mı değişti ?
Kurallar değişmediyse Yönetim neden kuralları uygulamıyo ?

Kesinlikle katılıyorum... Eskiden böyle bir konu açılsa adamı topa tutarlardı...

Youtube da her zaman bir şekilde para kazanma imkanı var ve her zaman olacak, sadece işler zorlaştı. Forumun ilk açıldığı zamanları hatırlayın, önümüze bi engel çıkıyordu, hemen birisi o engeli geçmek için bi yazılım bi taktik paylaşıyordu herkes yoluna devam ediyordu.

Kimileri botlarla spam bas geç e alıştığı için ufak sorunlar yaşadığında işi bıraktı, geriye bi avuç insan kaldı. Eski bir network sahibi olarak şunu söyleyebilirim, bünyenizdeki kanalların yaşadığı sorunlar direkt olarak mcn i etkiliyor, aynı adsense hesabını etkilediği gibi, kimse kolay kolay riskli kanal bağlamaz.

başka bir konuya daha deyineyim, Vietnamlılar pakistanlılar halen birbirleriyle bilgi paylaştıkları için bizden çok çok ilerdeler, Youtube derya deniz herkes kazansın mantığı var adamlarda, ücretli de olsa birbileriyle bilgi yazılım bot vs paylaşıyorlar, biz malesefki sadece ben kazanayım kafasına geçtik o yüzden kaybediyoruz, saygılar

Youtube da her zaman bir şekilde para kazanma imkanı var ve her zaman olacak, sadece işler zorlaştı. Forumun ilk açıldığı zamanları hatırlayın, önümüze bi engel çıkıyordu, hemen birisi o engeli geçmek için bi yazılım bi taktik paylaşıyordu herkes yoluna devam ediyordu.

Kimileri botlarla spam bas geç e alıştığı için ufak sorunlar yaşadığında işi bıraktı, geriye bi avuç insan kaldı. Eski bir network sahibi olarak şunu söyleyebilirim, bünyenizdeki kanalların yaşadığı sorunlar direkt olarak mcn i etkiliyor, aynı adsense hesabını etkilediği gibi, kimse kolay kolay riskli kanal bağlamaz.

başka bir konuya daha deyineyim, Vietnamlılar pakistanlılar halen birbirleriyle bilgi paylaştıkları için bizden çok çok ilerdeler, Youtube derya deniz herkes kazansın mantığı var adamlarda, ücretli de olsa birbileriyle bilgi yazılım bot vs paylaşıyorlar, biz malesefki sadece ben kazanayım kafasına geçtik o yüzden kaybediyoruz, saygılar
bizim milletimiz doymuyor abi. arkadaşıma gel ytden para basalım dedim sahte tıklama yaptı bıraktı. Kardeşime gel gta 5 çek dedim ki rampalardan karakterlere kadar herşey hazırdı 2 3 videoda sıkıldı bıraktı. Şimdi ise sadece bakıyorum, çok fırsat gördüm ama bıktım artık. Birkaç aydır beamng drive çok popüler ve herşeyi hazır olmasına rağmen başlayamıyorum. Vietnam ve diğer ülkelere cevap vereyim dedim. Ek olarak bizde milyarlar İstenen 3d animasyon eğitimlerini ücretsiz olarak yayınlıyorlar

bizim milletimiz doymuyor abi. arkadaşıma gel ytden para basalım dedim sahte tıklama yaptı bıraktı. Kardeşime gel gta 5 çek dedim ki rampalardan karakterlere kadar herşey hazırdı 2 3 videoda sıkıldı bıraktı. Şimdi ise sadece bakıyorum, çok fırsat gördüm ama bıktım artık. Birkaç aydır beamng drive çok popüler ve herşeyi hazır olmasına rağmen başlayamıyorum. Vietnam ve diğer ülkelere cevap vereyim dedim. Ek olarak bizde milyarlar İstenen 3d animasyon eğitimlerini ücretsiz olarak yayınlıyorlar
Vietnam gibi ülkelerde çözümler bitmiyor. Hemen herşeye çözüm üretip ortak hareket edebiliyorlar. Bizimde el birliği ile hareket edip kendi çözümlerimizi oluşturmamız lazım.

Arkadaşlar konu içersinde fikirlerinizi belirtin, taktik önerilerinizi söyleyin fakat kanal linki paylaşmayın, aksi takdirde konuyu çöpe taşıyacağım.

Forum kuralları gereği kanal linki paylaşmak yasak, paylaştığınız kanal benim de olabilir, burda çoğunluk spam çalışıyor, sıkıntı olur yani.

Öyle ya, kime yol gösterdiysem ilk ufak engelde vazgeçti. Dolandırıcılık, kolay yöntem para göstersem sonuna kadar giderlerdi.
Kendi ailemde benzer durumda, başta bize de yardımcı ol yol göster kafası sonra 2 video da vazgeçme... Tek dert senden otlanma oluyor ya, sen kazan bize de ver gibisinden. Öğretme, ver :D Çok oldu vazgeçtim zaten böyle yakın çevreye bilgi vermekten. Sadece kendini kanıtlamış, YT tabanı olan insanlarla yt yada benzer konulara giriyorum. İnsanların çoğunda sabır yok, tek derdi kolay yönden zenginlik. O yüzden asgariye talim yaşıyor zaten büyük çoğunluk. Yaşasınlar, böyle tiplerin büyük paraya erişimi olsa ne olur, gider dolandırıcıya falan kaptırır, boğaz köprüsünü almaya çalışır. Örneğide çok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri