Halep için !

youtub60

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Türkiye'nin eğitimine destek içinde TEV'e katkıda bulunabilirsiniz :)))

Vakıflar Bankası Mecidiyeköy Şubesi 00158007286484762 TR42 0001 5001 5800 7286 4847 62
Halk Bankası Beyoğlu Şubesi 16000002 TR94 0001 2009 7990 0016 0000 02
İş Bankası Gayrettepe Şubesi 302723 TR03 0006 4000 0011 0800 3027 23
Yapı Kredi Bankası Esentepe Özel Bankacılık Mrk. 61999 TR80 0006 7010 0000 0000 0619 99
Garanti Bankası Mecidiyeköy Şubesi 6299785 TR65 0006 2000 1190 0006 2997 85
Akbank Zincirlikuyu Şubesi 56883 TR50 0004 6004 3688 8000 0568 83

Kadınlara 2 seçenek bırakılıyor. Ya tecavüze uğrayacaklar , ya da namus için kendilerini öldürecekler. İşte o kadar zor durumdalar. Kurtuluş savaşında halep'ten buraya yığınla asker geldi. Çok emekleri var üzerimizde onların. Keşke elimizden daha fazlası gelse. Bizim başımızdaki dertde bunlarınki kadar ağır.

gönderildi rabbim mazlumlara yadımcı olsun
aynen esirgenmemesi lazım az çok demeden :(

Arkadaşlar ben şahsen buradaki birçok Suriyeli'den duyduklarımı söylüyorum. Esad veya muhalifler kim olursa olsun savaş bitsin barış istiyorlar. Ayrıca anlamadığım olay 4-5 yıldır zaten orada bir savaş var, savaşı muhalifler yani ayrılıkçı islami gruplar kaybetti diye mi hortlattılar? Bu gruplara AB ve ABD'nin destek verdiğini biliyor muydunuz tabi Türkiye maşa olduğu için Türkiye şu an sesini yükseltiyor. Ayrıca hiçbir yerde çocuk ölmesin savaş olmasın istiyoruz. Bizim yapabileceğim tek şey yardım etmek. Yalnız öncelikle Işid ve pkk bitirilmesi gerekiyor. Sonrasında esad alsın bari istikrar olsun yoksa bu savaş 100 yıl bitmez...

Göndericem Allah yardımcıları olsun.

''Bir zulmü engelleyemiyorsanız en azından onu herkese duyurun'' Hz. Ali.

Gönderdim 10tl keşke daha fazla param olsa da daha fazla yollayabilseydim ve yazıklar olsun ki halep'e yardım edenlere laf yapıp konuşanlara yazıklar olsun hepinize iran destekli haşbi şabiler esed ve rusyanın gece gündüz bombaladıgı çocukların parampirçik oldugu insanların katledildiğini görüp susuyorsunuz ya yazıklar olsun niye halep'e yardım ediyorsun şuraya et diyenlere yazıklar olsun . Muhaliflere bizden başka destek verenmi var abd ypgyi destekliyor iran ve rusya esed'i destekliyor hepsi birden muhalif grupları vuruyor ve bunun yanında evleri basıp yaralı insanları katledıyorlar yazıklar olsun şu durumda bile birşeyler arayanlara .

NOT : Aylık 4 haneli 5 haneli arkadaşlar var 100tl yollasanız 2 çuval un alınır ve bu un ile ekmek yapılıp 500 kısının karnını doyurabılkırsınız lütfen duyarlı olalım .

KUR'AN: A'raf Suresi ; Sure 7, Ayet 179

Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir.

keşke halep için nasıl yardımda bulunabilirz gibisinden muhabbet olsa
hepmi siyaset hepmi laf sokuşturmalar
yok türkiye maşa yok abd rusya yahu çoçuklar ölüyor insanlar katlediliyor
bizene kimin müslüman olmadığı hiristiyan olduğu insan olsun gözümüzde

Son düzenleme:
konuda yine herzamanki gibi sağ ve sol fikirler çatışmış, küçük bir bahane bulup karşı düşünceyi ezeyim düşüncesinden nezaman vazgeçeceksiniz acaba,

dipnot; Burda saatlerde yazışsanız konuşsanız, karşı tarafın düşüncesinin değişmesinde milim etkisi olmaz,

siz burda yiyin birbirinizi, savunduğunuz ideolojilerin liderleri zevk sefa şatafat içinde süper arabalarda evlerde villarda yaşayıp dursunlar

arkadaşlar suudilerin yemende yaptıkları katliamlar neden ülkemizde gündem olmuyor. onlar da müslüman değil mi? zulüm kimden gelirse gelsin ayrım yapmamamız gerekir.

Yorumları okudum , sürekli x ler böyle yaptı y ler böyle yaptı şu ırktan olanlar bunları yaptı gibisinden. Arkadaşlar Halepte gerçekten katliam var bunu TVlerden, internet haberlerinden okuduğum kadarıyla söylemiyorum. Adana'da yaşıyorum ve buradaki Suriyeli komşularımız her şeyi anlatıyor. İnsanı x ırkı y ırkı diye ayırmak gerçekten yanlış.

Arkadaş yardım etmiyorsanız gelip niye baltalıyorsunuz bir gelmiş tev için bilgi paylaşmış aç yeni konu niye burayı sabote ediyorsun. Konu kapanmadan bu zatlarla ilgilenirsiniz umarım @doganuzun @fatihbaz @mNote

Şu videoya bakın . Müslüman Hristiyan Türk Arap İngiliz Alman olmanızın bir önemi yok Yüreğiniz sızlamıyorsa İnsanlığınızı bir sorgulayın.

https://www.youtube.com/watch?v=4pTCgzFVY8A

---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

İŞİD`en arındırılsın her türlü yardımı yaparım..
https://www.youtube.com/watch?v=0IBZQ6PdmT8

@POH gerekli açıklamayı yapmış

Haberdeki görsellere bakın HALEP in durumu ortada . Halep falan kalmamış.

Konvoylar Halep'ten çıkıyor

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------

VPYGzV.jpg
njraNg.jpg

Son düzenleme:
İnsanlığımızı unutmayalım arkadaşlar, Halep için bende bağışımı yaptım, ayrıca uzun vade de geleceğimiz için TEGV'e bağış yapmak çok önemli, çünkü geleceğimizi çocuklar yaşatacak ve geliştirecek, iki arkadaşa da teşekkür ediyorum, ikisine de bağış yapalım, kimse fakirleşmez ama bir hayat kurtarabilirsiniz..

Siyaset yapan veya birbirleriyle polemiğe giren ahmakların da birazcık vicdanlı olmasını istiyorum, sizin tuzunuz kuru sıcak oda da bilgisayar başında boş boş polemik yapın ama başka yerlerde insanlar katledilsin.. biraz duyarlı olun zaten bir şey bildiğiniz yok, kimse sizi kaale almaz çünkü sesinizi sadece sanal ortamda duyurabiliyorsunuz çünkü meydanlara, siyasi ortamlara giripte iki kelam edecek kapasiteniz yok, kusura bakmayın ağır konuşuyorum çünkü böyle bir konuda sanal ortamda o bunu yapmış şu şunu yapmış demekle hiç bir şey çözemezsiniz, gidin tepkinizi meydanlarda protesto ile gösterin ama yok sıcacık odanızdan çıkamayacak kadar kendinize müslümansınız..

Konu siyasete gidiyor, kilitledim..

Edit : Arkadaşlar konu yardım konusu, SİYASET YAPANLAR uzaklaştırılacaktır bilginize.

Yardım konusu olduğu için tekrar açıldı, dediğim gibi siyaset yapanlar ceza alacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri