Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gitti gene
Baktım Samsung'u öldüremiyorum
En sonunda kendi üzerime bomba takıp Samsung gelince patlattım.
Esc nin altindaki tusa bas hocam connect yaz bosluk birak ipyi yaz enterleвєякαη;499859' Alıntı:indiriyorum hemen tam olarak oyunu kurduktan sonra ip yi nereye yazıyoruz![]()
yeniden açtım.
bu böyle olmayacak kendi kafasına göre kendini kapatıyor program bir çözüm bulmak lazım.
Takımlı yapamazmıyız şu oyunu?
Takımlı yapamazmıyız şu oyunu?
вєякαη;499875' Alıntı:Herkes tek olunca daha zevkli bence![]()
takımlı yaparsın ama aynı yaratıgı aynı adamları seçmeniz lasım sanırım customize ayarlarından zombieelere karsı mesala robotlar .
open gl seçtim iyi değildi gene.Hoşuma gitmedi eski cafede oynadığım half life gibi değildi yani hoşuma gitmedi![]()
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] başkan bir cs server kirala üyelerine 32 kişilik girsin çıksın oynasınlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.