Hangi Coinlere Yatırım Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı revios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
vechain! :)

beni hatırlayan oldların bir like'ını alırım. selamlar herkese.

mehaba.

Arkadaşlar inandığınız 1-2 sene sonra güzel yerlere gelecek diye yatırım yaptığınız coinleri paylaşır mısınız?

30 centin altına düşerse Kasta diyebilirim. ben de mıktar artıracağım düşerse

Yuzde 95 ethereumdayım. Bu sefer sağlam al sat stratejisi keşfettim. Umarım iyi rakamdan satarim bu sefer

hocam tüm varlığınız ethereum da hedefiniz nedir? unutup 3-5 yıl ethereum tutup zengin olmak mı ? yoksa günlük alım satımlar yapıp paranızı çoğaltmayı denemek mi ?

hocam tüm varlığınız ethereum da hedefiniz nedir? unutup 3-5 yıl ethereum tutup zengin olmak mı ? yoksa günlük alım satımlar yapıp paranızı çoğaltmayı denemek mi ?

Planım şu ethereum en son 4800 gördü. Tekrar 4800 üstüne çıkarsa. Yani yeni rekor kirarsa. Bu durumda Macd indikatorune bakıp. Yeni rekordan sonra Macd indikatoru nerde sat verirse ozaman satarim.
Ve egerki satarsamda ethereum minimum yuzde 45 - 50 düşmeden tekrar almam.
Yani atıyorum ben 5500 de sattim. 5500 de macd sat verdi sattim. Ondan sonra ethereum 6000e gitti yine almam. Stratejime göre ethereum 6000 den minimum 3000e düşecek. 3000 gibi rakamdan tekrar toplarım.
Kripto piyasası da nihayetinde bir borsa. Fiyat isterse uzaya çıksın çok yükselsin. Eninde sonunda düzeltme gelecek ve o çıkılan rakam minimum yuzde 50 düşer. Bu durumda yukarda sattığımı geri toplarım, adet arttırarak

Son düzenleme:
Ben Btc nin tekrar 32 33 bin dolarlara geleceğini düşünüyorum

Dar sand mana bitcoin etherium gala mbox şu an elimde bulunan ve en ümit veren coinler benim için. Mbox'tan çok güzel bir yükseliş görmüştüm. 6'dan 15'e çıktı bir kaç gün içinde. Elimde shib var zamanında paramı ikiye katladım sonra düştü baya. bitcoin yükselişinde tepki verir diye düşünüyorum ama eskisi gibi güven vermiyor artık tekrar yatırım yapmam buraya. Mina ve beta kripto fenomenleri tarafından yükselmesi beklenen coinler. Solona uzun vadede iyi ama diğer coinlere koyarak kısa zamanda daha fazla kazanabilirim. Beklemedeyiz.

btc son zamanlarda üzsede btc ve etherium mutlaka bulunduruyorum. btc 1 milyon olmadan bozmayacağım

Ruslar yaptırımlar yüzünden bitcoine yöneliyormuş sizce coin piyasası ne olacak ?

Bende yüklü meblağ Ethereum vardı. Ufak meblağ Cake ve Çok ufak meblağ Doge Vardı.

Dün ve Bugün Tüm Ethereum ve Dogeleri satıp Cake aldım.
Ethereum; yeni gelecek boğada maximum 2x yapar
Cake; şuanki fiyatına göre 4 5x yapma potansiyeline sahip.

Umarım doğru yerden satarım zamanı geldiğinde

Eth, Cake ve Doge var

Hiç bir coine çok uzun yatırım yapmam, coin geçici , cash kalıcıdır. Yükselince satarım düşünce alırım :) Yoksa kazanamazsınız. Ticaretin altın kuralı : Al gülüm, ver gülüm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri