Hangi Partnerler Güvenilir - Beyin Fırtınası

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Müzik : Home - rumblefish.com

Müzik : Distribution | Believe Digital Studios

bildiğinz ve güvenilir yerleri yazarsanız tek çatı altında toplayalım. Üstteki örnekler son zamanlarda gördüğüm sık sitelerdir. Fakat önerileri yazacağım.

Not: Arkadaşlar MCN açmayı planlamıyorum. Kendi işime yetişemiyorum MCN'yi yapacak kadar vaktim bulunmuyor.

Sizden Gelen Spame Açık Partner Şirketler:
Not: Sıralama kendime göre duyduğum güven sıralamasıdır.

VSP Partner Öneren => [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION]
https://youpartnerwsp.com/
Ödeme Yapılan Kanal Türleri: Açık Kanallar.
Partnerın Kabul Etmediği Kategoriler: Her türlü içeriği kabul ediyor.
Kesinti: %30
Ödeme Tarihi: Temmuz Ayının Ödemesi, 15 Ağustos kesinleşir. 20-30 Ağustos arasında ödenir.
Katılım Koşulları: 3.000 Hit - 50 Abone
Davetiye Sistemi:?

RecStudios Network Öneren => [MENTION=12784]onlinedetay[/MENTION]
http://www.recstudios.tv/#!apply/cfvg
Partnerın Kabul Etmediği Kategoriler: Her türlü içeriği kabul ediyor.
Kesinti: Boş kanallara %30, Günlük 200 üstü izlenimle başvuranlara %20
Ödeme Tarihi: ?
Katılım Koşulları: Boş kanallar %30 kesinti, 200 günlük üstü izlenimli kanallar %20 kesintili.

Bent Pixels Partner Öneren => [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]
Youtube Video Management Software
Partnerın Kabul Etmediği Kategoriler: Film, dizi, çizgi-film, show programları. Kısaca Otomatik eşleşen veren içerikler.
Kesinti: %40
Ödeme Tarihi: Temmuz ayının ödemesi ağustos 15 de yapılıyor.
Katılım Koşulları: 1 video olması yeterli. Abone ve izlenim istemiyor.
Davetiye Sistemi: Otomatik davetiye geliyor.

Acifin Network Öneren => [MENTION=10641]vjersin[/MENTION]
Acifin Network - UK Based MCN
Partnerın Kabul Etmediği Kategoriler: Film, dizi, çizgi-film, show programları. Kısaca Otomatik eşleşen veren içerikler.
Kesinti: %45
Katılım Koşulları: 1 video olması yeterli. Abone ve izlenim istemiyor.
Davetiye Sistemi: ?

Machinima Network Öneren => [MENTION=12133]hidan[/MENTION]
https://console.machinima.com/
Partnerın Kabul Etmediği Kategoriler: Sadece Oyun Kanallarını kabul ediyor
Kesinti: %40
Katılım Koşulları: 50 Abone

Son düzenleme:
Hocam bunu bırakında bi MCN açın . Yarın onlarda kelek atacak . Hertürlü desteğe açığız .

Bu saatten sonra hiç bir partnere güvenilmez...
Nokta...

anlamadığınız olay bütün partnerler quizin yaptığını yaptı - yapacak mutlaka bu işin artık garantisi kalmamıştır ! ya gelirse ya öderse diye bakıp hareket edip çalışmak gerekiyor

20 tane ozgun kanal bulun acikta torpil ile 6 aya kadar acabilirsiniz mcn yi bu iste bildigim kadariyla mcn lerden referans almaniz gerekio ben oluyorum denilince olunacak bir olay degil belli bir kullaniciya kadar google sizi cok iyi takip edio... bakin mesela gizza da mcn neden spam alamadiklarini en iyi [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam aciklar

Merhaba Arkadaşlar,

Genel için : https://max.makerstudios.com/

Müzik : Home - rumblefish.com

Müzik : Distribution | Believe Digital Studios

bildiğinz ve güvenilir yerleri yazarsanız tek çatı altında toplayalım. Üstteki örnekler son zamanlarda gördüğüm sık sitelerdir. Fakat önerileri yazacağım.

Not: Arkadaşlar MCN açmayı planlamıyorum. Kendi işime yetişemiyorum MCN'yi yapacak kadar vaktim bulunmuyor.

Sizden Gelen Spame Açık Partner Şirketler:
[MENTION=17953]kaan[/MENTION]YTG https://youpartnerwsp.com/ (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor)

Şartlar konusunda bilgi verirseniz daha açıklayıcı olur

MCN açacak vaktim bulunmuyor arkadaşlar. MCN işi sorumluluk demektir. Günün tamamını ona harcamak gerekir. Videoyap ve diğer sitelerimi bırakamam.

MCN açacak vaktim bulunmuyor arkadaşlar. MCN işi sorumluluk demektir. Günün tamamını ona harcamak gerekir. Videoyap ve diğer sitelerimi bırakamam.

hakkaten hocam ne var 3 5 adam dik başlarına gene kendi işini yap sen nolcak bu girişimi yapabilicek kişilerden biri sensin ve güvenebileceğimiz

[MENTION=10960]fth[/MENTION] olacak bu iş hadi bakalım :)

böyle giderse videoyapta kullanıcılar azalır çember daralıyor hocam mcn videoyaptan çok daha fazlasını kazanırsınız bence hemen açamasanızda girişimlere başlayabilirsiniz yerli bir quiz neden olmasın...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri