https://youpartnerwsp.com/ %30 Kesinti - 3.000 Hit - 50 Abone (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION]
Youtube Video Management Software %50 Kesinti (Açık kanalları öder, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]
Acifin Network - UK Based MCN %45 Kesinti (Açık kanalları öder. Her ay önceki ayı öder) Öneren => [MENTION=10641]vjersin[/MENTION]
Arkadaşlar üstteki partner firmaları hakkında bilgilere ihtiyacım var. Henüz kendim denemedim deneyenler yazarsa sevinirim.
Hangileri otomatik beklemeden kabulediyor? Kabul etme kriterleri nedir? Ödemeyi ne zaman yapıyorlar?
Ekleyelim üstad, güvenilir yer kesinlikle. yukarıdaki sorularıda cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler.
Ben pixel denedin galiba hocam. yukarıdaki soruları cevaplarsan sevinirim.
Herhalde önceden ödemiş diye arkadaşda yazmış kriterini değiştirdim. Teşekkürler diğer üstteki sorular hakkında bilgin varsa paylaşırmısın.
Machinima Socialblade hakkında yukarıdaki soruları cevaplayacak kadar bilgin varsa yazarsan sevinirim hocam