Hangi Partnerler Güvenilir - Beyin Fırtınası

http://watannetwork.com/
Партнёрская програма youtube.com от "ТВ Партнерс" - премиальная партнёрка ÑŽÑ‚ÑƒĞ±Ğ°. bunları buldum ama cevabını aradığımız sorulara sitelerinde yer vermemişler. İngilizcesi olan varsa destekten öğrenip bilgilendirirse güzel olur

---------- Spam Engelliyici 09:31 ---------- Önceki Mesaj 09:31 ----------

http://watannetwork.com/
Партнёрская програма youtube.com от "ТВ Партнерс" - премиальная партнёрка ÑŽÑ‚ÑƒĞ±Ğ°. bunları buldum ama cevabını aradığımız sorulara sitelerinde yer vermemişler. İngilizcesi olan varsa destekten öğrenip bilgilendirirse güzel olur

W yerine V yapmış olsalardı Vatan Network olurdu Rusyadaki Türkler mi derdik :)

Arkadşalar Biri Şunu Çevirirse İngilizceye Herkes Bulduğu Networklere Sorar Mail Olarak;
Merhaba,
Siz Kanallardan Ne Kadar Kesinti Yapıyorsunuz ve Kapanan Kanalları Ödüyormusunuz? Ödemeleri Her Ay mı Yapıyorsunuz? bu tarz bi metni çeviricek varmı ingilziceye

BENT PİXSEL ödemiyor kapanana bi yanlış anlaşılma var sanırım..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arkadaş forumda okumuş öyle yazmış kapananı ödediğini.. bizzat ben 10 kanal soktum 8 tanesi kapandı. açık olan 2 tanesine 15 AĞUSTOSTA ödeme yapıldı.. kapalılara ödeme GELMEDİ!

Bir kaç ay önce kapananların ödendiğini okudum forumda ona itafen yazdım.Son halini bilemiyecem hocam.Ama vsp de ödeniyor.

Machinima SocialBlade de 3.sırada %40 kesinti yapıyor.Spam kanal alıyor benim bildiğim kadarıyla kapanan kanalın parasınıda ödüyormuş tam bir bilgim yok.Bu partnerde kanalı olan arkadaşlar belirtirler sanırım şartlarını.

---------- Spam Engelliyici 07:56 ---------- Önceki Mesaj 07:54 ----------

Not : Bentpixelle bağlı 6 aylık kanallarım var kısaca kapananı eskiden ödüyordu son 3 aydır ödemiyor attığı kanalları bile ödemiyor kesin bilgidir.

Bu konu içerisinde belirtilen partnerlerden, Bent Pixel haricinde, başvurudan sonra direk kabul eden ve incelemeye almadan dashboard veren var mı acaba? Gerçi 1 eylülden sonra o da kalmaz ama şu an için en azından.

RecStudios var hocam onu da ekleyelim çeşit olur :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Güvenilir partner bulunamazsa forumun bir partner açması kesin çözüm olmazmı?

https://youpartnerwsp.com/ %30 Kesinti - 3.000 Hit - 50 Abone (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION]

Youtube Video Management Software %50 Kesinti (Açık kanalları öder, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]

Acifin Network - UK Based MCN %45 Kesinti (Açık kanalları öder. Her ay önceki ayı öder) Öneren => [MENTION=10641]vjersin[/MENTION]

Arkadaşlar üstteki partner firmaları hakkında bilgilere ihtiyacım var. Henüz kendim denemedim deneyenler yazarsa sevinirim.

Hangileri otomatik beklemeden kabulediyor? Kabul etme kriterleri nedir? Ödemeyi ne zaman yapıyorlar?

RecStudios var hocam onu da ekleyelim çeşit olur :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ekleyelim üstad, güvenilir yer kesinlikle. yukarıdaki sorularıda cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler.

Bu konu içerisinde belirtilen partnerlerden, Bent Pixel haricinde, başvurudan sonra direk kabul eden ve incelemeye almadan dashboard veren var mı acaba? Gerçi 1 eylülden sonra o da kalmaz ama şu an için en azından.

Ben pixel denedin galiba hocam. yukarıdaki soruları cevaplarsan sevinirim.

BENT PİXSEL ödemiyor kapanana bi yanlış anlaşılma var sanırım..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arkadaş forumda okumuş öyle yazmış kapananı ödediğini.. bizzat ben 10 kanal soktum 8 tanesi kapandı. açık olan 2 tanesine 15 AĞUSTOSTA ödeme yapıldı.. kapalılara ödeme GELMEDİ!

Herhalde önceden ödemiş diye arkadaşda yazmış kriterini değiştirdim. Teşekkürler diğer üstteki sorular hakkında bilgin varsa paylaşırmısın.

Machinima SocialBlade de 3.sırada %40 kesinti yapıyor.Spam kanal alıyor benim bildiğim kadarıyla kapanan kanalın parasınıda ödüyormuş tam bir bilgim yok.Bu partnerde kanalı olan arkadaşlar belirtirler sanırım şartlarını.

---------- Spam Engelliyici 07:56 ---------- Önceki Mesaj 07:54 ----------

Not : Bentpixelle bağlı 6 aylık kanallarım var kısaca kapananı eskiden ödüyordu son 3 aydır ödemiyor attığı kanalları bile ödemiyor kesin bilgidir.

Machinima Socialblade hakkında yukarıdaki soruları cevaplayacak kadar bilgin varsa yazarsan sevinirim hocam

https://youpartnerwsp.com/ %30 Kesinti - 3.000 Hit - 50 Abone (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION]

Youtube Video Management Software %50 Kesinti (Açık kanalları öder, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]

Acifin Network - UK Based MCN %45 Kesinti (Açık kanalları öder. Her ay önceki ayı öder) Öneren => [MENTION=10641]vjersin[/MENTION]

Arkadaşlar üstteki partner firmaları hakkında bilgilere ihtiyacım var. Henüz kendim denemedim deneyenler yazarsa sevinirim.

Hangileri otomatik beklemeden kabulediyor? Kabul etme kriterleri nedir? Ödemeyi ne zaman yapıyorlar?

Ekleyelim üstad, güvenilir yer kesinlikle. yukarıdaki sorularıda cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler.

Herhalde önceden ödemiş diye arkadaşda yazmış kriterini değiştirdim. Teşekkürler diğer üstteki sorular hakkında bilgin varsa paylaşırmısın.

Machinima Socialblade hakkında yukarıdaki soruları cevaplayacak kadar bilgin varsa yazarsan sevinirim hocam

bentpixsel kanalı sokmak için kanal içerisinde 1 video olması yeterli izlenim abone vs olmasada olur.. giriş yaparken test tarzı bir şablon var 10 sorudan 8 tanesine doğru yanıt verdiğinizde davetiye anında geliyor..

örn: ağustos ödemesini ekim 15 de yapacak..

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] 'ın konusu var forumda.
kapanan ödenmiyor. %80 paylaşım minimum 100 izlenim
Ödeme günleri her ayın 7-10 arası paypal,10-14 arası banka,
hepsini tek çatı altında toplarsak daha iyi olur diye yazdım.
ayrıca listeyi tam oluşturduktan sonra teker teker listedekilerin partnere nasıl kanal ekleriz onu da yazabiliriz 2. postta. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yine de siz bir tane network açabilseydiniz hepimiz oradaydık :)

Son düzenleme:
1 eylüldeki güncelleme kesin olarak uygulanırsa herkes kendine 2şer tane mcn açsın :D :D şaka bi yana işi büyütenler yapabilir bu işi çok zor değilse [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ne düşünüyorsun hocam???

Çözüm odaklı çalışkan ve iyi niyetli bir yapınız olduğunu forumda ki yazışmaları nizdan yola çıkarak tahmin ediyorum. Umarım MCN hakkında bilgisi olanlar hepbana mantiginda degildir ve deneyimlerini paylaşır , Samsung bu konuyu iyi araştırıyor diye biliyorum ve kendisi yakında duyuru yapacağını yazmış dı,diyalog kurarsaniz iyi olur

Sıfırdan MCN açmayı bilen arkadaşları öğretmeye davet ediyoruz

Son düzenleme:
Bent Pixel'e mayıs ayında bir kaç kanal bağladım, sanırım içeriğe göre değişiyor, bazı içeriklerde çok güzel index almakta ve %40 kesinti yapmakta.
Ancak diğer arkadaşların da başka konularda belirttiği gibi, bu firma telif hakları konusunda youtube da pek çok içeriğin zaten takipçisi ve pek çok kategoride telif, eşleşen vs. göndermekte.
Ödeme alt sınırı yok, mayıs ayında bağladığım bir kanal için paypal'dan 0,x $ ödeme geldi geçen hafta.
Başvurudan sonra dashboard direk veriyor, güzel tasarımlı bir dashboardları var, ancak spam kanal olduğunu anlarsa hiç gözünüzün yaşına bakmaz direk atar partnerden. Kapanandan ödeme alamadım, ayrıca telifli içeriğe de bir kuruş ödeme yapacağını sanmıyorum.
Zaten başvuru esnasında küçük bir taahhütname/bilgilendirme testi yapıyor (youtube copyright school benzeri) bu testi yeterlilikte tamamlamadan başvuruyu kabul etmiyor. Özetle dizi film, film, müzik ya da bu tarz telif gelme ihtimali olan kategorilerde çalışan arkadaşlarım bu partnere hiç yan gözle bakmasınlar bile.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, aklıma gelenler oldukça edit yaparım

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] 'ın konusu var forumda.
kapanan ödenmiyor. %80 paylaşım minimum 100 izlenim
Ödeme günleri her ayın 7-10 arası paypal,10-14 arası banka,
hepsini tek çatı altında toplarsak daha iyi olur diye yazdım.
ayrıca listeyi tam oluşturduktan sonra teker teker listedekilerin partnere nasıl kanal ekleriz onu da yazabiliriz 2. postta. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yine de siz bir tane network açabilseydiniz hepimiz oradaydık :)

Merhaba hocam,

acaba hangi partner şirketi hakkındaydı yazdıklarınız. benim üyelik nedeniyle bir üyenin konularını göster v.s. olayım çalışmıyor. o nedenle arkadaşın konusunu bulamam. Acaba hangi partnerdı hocam. teşekkürler.

ilk konu mesajımı sürekli editliyorum. Teşekkürler

Çözüm odaklı çalışkan ve iyi niyetli bir yapınız olduğunu forumda ki yazışmaları nizdan yola çıkarak tahmin ediyorum. Umarım MCN hakkında bilgisi olanlar hepbana mantiginda degildir ve deneyimlerini paylaşır , Samsung bu konuyu iyi araştırıyor diye biliyorum ve kendisi yakında duyuru yapacağını yazmış dı,diyalog kurarsaniz iyi olur

Teşekkürler hocam sağolasın. Bu forum açıldığında paylaşımın doruğundaydı. Herkes yardım severdi. Fakat sonradan gittikçe yardımsever arkadaşlar yerine bencil arkadaşlar geldi. Tabiki iyi niyetli nice arkadaşlar var forumda. Youtube derya deniz. hepimize yeter, fazlasıyla büyük.

acifini denemiştim bir ara videolar size ait değil diye almamıştı.

Ooo, davetiye hocam otomatik değilmiydi ki o çeşit bir sebeple almadı? Acaba içerik neydi hocam. Onuda kıstaslarına koyayım. Yani film, dizi, çizgi film v.s.? sen eklerken kanalda eşleşen v.s. varmıydı hocam?

Bent Pixel'e mayıs ayında bir kaç kanal bağladım, sanırım içeriğe göre değişiyor, bazı içeriklerde çok güzel index almakta ve %40 kesinti yapmakta.
Ancak diğer arkadaşların da başka konularda belirttiği gibi, bu firma telif hakları konusunda youtube da pek çok içeriğin zaten takipçisi ve pek çok kategoride telif, eşleşen vs. göndermekte.
Ödeme alt sınırı yok, mayıs ayında bağladığım bir kanal için paypal'dan 0,x $ ödeme geldi geçen hafta.
Başvurudan sonra dashboard direk veriyor, güzel tasarımlı bir dashboardları var, ancak spam kanal olduğunu anlarsa hiç gözünüzün yaşına bakmaz direk atar partnerden. Kapanandan ödeme alamadım, ayrıca telifli içeriğe de bir kuruş ödeme yapacağını sanmıyorum.
Zaten başvuru esnasında küçük bir taahhütname/bilgilendirme testi yapıyor (youtube copyright school benzeri) bu testi yeterlilikte tamamlamadan başvuruyu kabul etmiyor. Özetle dizi film, film, müzik ya da bu tarz telif gelme ihtimali olan kategorilerde çalışan arkadaşlarım bu partnere hiç yan gözle bakmasınlar bile.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, aklıma gelenler oldukça edit yaparım

Teşekkürler hocam. peki dizi kanalı ekledin örneğin başvuru otomatik olduğuna göre o kanalı sonra 10 gün geçtikten sonramı atıyor yoksa hemen 1 günde atıyor mu? yani bir kişi bir ayını kaybedebilir mi? Attığı zamana kadar olan kazancını ödüyor mu hocam? Sen tecrübelisin bu konuda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri