Hangi Tür Site Açmam Lazım ? YT'işi Bitti Artık.

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Site Açmak İstiyorum Sizin Fikirlerinize İhtiyacım Var Hani Tür Site Açmam Lazım Aklımda 2-3 Tane Site Türü Var Haber Oyun Metin2 Pvp Tanıtım Sitesi Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum Youtube Kanallarım Vardı Kapandı Ama İyi Kazandım 700 TL gibi Bir Rakam Artık Youtube İşi çocuk İşi oldu 14 yaşındaki çocuklar bide video yükler oldu sizde biliyorsunuz bunu.

Eee 14 yasindaki site yapamiyomu?
İlginc

ne olmuş 14 yaşındaki çocuk da video yüklemişse ?

Eee 14 yasindaki site yapamiyomu?
İlginc

konu o değil konu youtube önümüzü kesmeleri çocuk dolmuş eskisi gibi kazanamıyoruz

---------- Mesaj saat 20:06:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:05:19 civarında gönderildi. ----------

ne olmuş 14 yaşındaki çocuk da video yüklemişse ?

hocam sorun 14 yaşındaki çocuğun video yüklemesi değil kanallarım gitti benım eskiden videolarım patlama yapardı şimdi yok az kazanıyoruz biraz ara verecem site işine giricem

Aynen son zamanlarda ben dahil çok fena kişi başladı bu işe bir video yüklüyorsun bi aratıyorsun 10 20 kişi yüklemiş senden önce :D

Ara vermek sadece sizi geride birakir

Mt2 yi 14 yaşındaki çocuk oynamıyo mu?

Eğer websitesinden youtube işi gibi hemen bi iki haftada kazanmak istiyorsanız çok pişman olursunuz siteyi açtığınıza .
En az 1 yıl ilgilenmeniz gerekiyor youtube da ilgilendiğinizin on katı kadar.

Bu yüzden youtube bulunmuş bir nimettir .
Ara vermek istiyorsanız verin ama aklınızda bişeyler geliştirmeye çalışın ve hevesiniz yerine geldiğinde başlayın video yüklemeye.

Youtube de bir oyun kanalı gördüm çocuk daha 11-12 yaşlarında 240.000 abonesi var her attığı video mutlaka milyonu bulmuş

Yani demek istediğim , bu işte iyi olan her zaman kazanır , sorun çok kişinin aynı videoyu yüklemesinde değil yanii , iyi bir sunum gücün varsa istersen aynı video yu 50 kişi yüklesin

Ahh, ahh kolay olsaydı ben şuanda Editörlük yapmazdım. Kendi web sitemden kazanırdım fakat bu işler öyle kolay değil. Tanıtım yazısı, backlink'ti, seo'du osuydu busuydu derken öyle basit işler değil yani.

Ama açacaksan illa ki sık aranan kelimelerde rekabetin düşük olduğu kelimelerde bir keywords domain alıp devam edebilirsin.

ytpara ve benzeri siteler dünyada ne kadar tanınırsa video yükleme yaşı o denli düşer :D

Benim tavsiyem, sevdiğiniz ya da uzman olduğunuz bir konuda site açmanız. Örneğin basketbol mu seviyorsunuz, kendi yorumlarınızı yapabileceğiniz bir site açabilirsiniz. Ya da balık tutmayımı seviyorsunuz, balıkçılıkla alakalı bir site açabilirsiniz hem eğlenirsiniz, hem de para kazanırsınız.

Sonuçta site işini severek yapmanız gerekmekte, sevmezseniz misal haber sitesi açtınız 2 gün haber girersiniz 3 gün girmezsiniz ama ilgilendiğiniz bir konu olursa arkadaşınıza anlatır gibi ziyaretçilere anlatırsınız.

Neden bu şekilde düşünüyorum derseniz;

Haber sitesi açmak için en azından iha, dha üyelikleri, kaliteli editör kadrosu, güzel bir scriptinizin olması lazım. Aksi takdirde hazır wordpress'e bir site kurup botla çekip para kazanmak istiyorsanızda seo yatırımı yapmanız gerekecek. Son olarak elinizde büyük facebook sayfaları varsada başarılı olabilirsiniz haber sektöründe.

Oyun siteleri de, içerik açısından çok zahmetli olmasada yine arama motoru optimizasyonuna büyük bir bütçe ayırmanız gerekecek.

Size tavsiyem; ilk etapta TBM'ye aylık aranmaya takılmadan, sevdiğiniz bir konuda bu yaşadığınız yer bile olabilir bir siteyle başlamanız.

Herşey adsense değil, örneğin balıkçılıkla alakalı sitenizde günlük 100 ziyaretçiniz olur, ama her gün 2 tane olta satarsınız. Bu şekilde, kendi ilgi alanlarınızı düşünüp kendinize uygun olanı belirleyebilirsiniz.

Eğer websitesinden youtube işi gibi hemen bi iki haftada kazanmak istiyorsanız çok pişman olursunuz siteyi açtığınıza .
En az 1 yıl ilgilenmeniz gerekiyor youtube da ilgilendiğinizin on katı kadar.

Bu yüzden youtube bulunmuş bir nimettir .
Ara vermek istiyorsanız verin ama aklınızda bişeyler geliştirmeye çalışın ve hevesiniz yerine geldiğinde başlayın video yüklemeye.

aynen ve sadece 1 site açmayla hiç bir şey kazanamassın, benim arkadaş 60 adet site açtı ve bütün gününü pc başında onlarla ilgilenerek geçiriyor. ve henüz doğru düzgün bir şey kazanamadı.

14 Yaşındaki Çocuklara Sor Onlar Daha İyi Bilir

aynen ve sadece 1 site açmayla hiç bir şey kazanamassın, benim arkadaş 60 adet site açtı ve bütün gününü pc başında onlarla ilgilenerek geçiriyor. ve henüz doğru düzgün bir şey kazanamadı.

Hocam 1 site açmakla kazananlar mevcut bunu genellemeyin. Niche site ile güzel para kazananlar mevcut. Adsense,satış ortaklığı,link satışı,makale satışı,tanıtım yazısı satışı,banner kiralaması vb.yollar ile para kazanmanız mümkün. Siteden para kazanamazsınız diyenler bence yanlış bilgi veriyorlar.

Evet site ilgi ister,özgünlük,sadelik,seo,backlink ister doğrudur fakat ilk sayfa ve sıralarda yer bulursa siteniz ummadığınız kadar para kazanırsınız emin olun. Seo konusunda da gözünüz korkmasın. Yeter ki yapılması gerekenler yapılsın.Verdiğiniz emeğin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Yeter ki kuralına göre sitenizi idame ettirin. Olmadı en kötü sitenizi satarsınız, özgünse emek verilmişse istemeseniz bile alım teklifleri gelecektir. Daha sayamadığım pek çok artısı var. İnternette para kazanmak evet zor ama imkansız değil. Yeter ki emek verilsin. Video yüklemezseniz youtube den kazanamayacağınız gibi site ile ilgilenmezseniz tabi ki kazanamazsınız.

Ne tür site açabilirim sorusuna gelince; bir arkadaş güzel bir noktaya değinmiş, ilgi alanınıza giren,hoşunuza giden konulardan başlamanız sizin için daha ii olacaktır en azından başlangıç için. Sonrasında zaten çoğaltırsınız sitelerinizi ihtiyacınıza göre.

youtube ile kazanılır ama uzun vadede birşey dusunurseniz ve sabit olarak site tavsiyemdir.

Website işleri öyle kolay değil dostum. Bu şekilde kolay da kazanamazsın. Website açmak yerine kimsenin yapmadığı çekmediği tarzda videolar çekersen bir web siteden beklentine göre daha çok kazanırsın.

Yukarıda arkadaşlarda belirtmiş. En az 1 sneye yakın ilgilenmen özgün içerik girmen lazım ki buda sabır ister. Ayrıca backlink kasarak, tanıtım yazısı falan alarak üst sıralara çıkmakta eskisi gibi kolay değil. Hemen yiyosun sandboxu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri