Harddisk Arızalı Verileri Nasıl Kurtarırım?

Muksher

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Dizüstü bilgisayarımın harddisk arızalandı tanıdığım tamirciye götürdüm diskin büyük çoğunluğu gitmiş verileri kurtaramıyorum dedi...
İçinde benim için çok önemli belgeler var , kurtarmanın bir yolu varmıdır? Veri kurtarma merkezleri bu sorunu çözer mi ? Çözerse aşağı yukarı sizce maliyeti ne olur bana..
İlgilenip cevap veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Tam olarak arizayi belirtirseniz ona gore yardimci olabilirim.

Sivi temasi, darbe, crypto, isletim sistemi cokmesi vesaire gibi.

Yazılımsal olsa gerek hocam , bilgisayar 1 kaç defa mavi ekran verdi sonra hiç acılmadı harddiski gormemeye basladı.

Benim pc mavi ekran vermeden bir sabah uyandığım da hardisk i görmüyordu

Pc ci hardisk de olan veriler kurtardı (tamamı) ssd de olanlar kurtarılamadı, Sebebi de aldığım ssd firmasının veri kurtarma programı üstünde hala çalıştıklarıymış.
Bence sizin kide kurtarılır

Benim pc mavi ekran vermeden bir sabah uyandığım da hardisk i görmüyordu

Pc ci hardisk de olan veriler kurtardı (tamamı) ssd de olanlar kurtarılamadı, Sebebi de aldığım ssd firmasının veri kurtarma programı üstünde hala çalıştıklarıymış.
Bence sizin kide kurtarılır
hocam tamirci kurtaramadı diskin büyük çoğunluğu gitmiş 25gbtan 6gb kurtarabiliyor sadece. Veri kurtarma merkezleri halledebilirmi acaba fiyatlar konusunda bilginiz varmı ?

hocam tamirci kurtaramadı diskin büyük çoğunluğu gitmiş 25gbtan 6gb kurtarabiliyor sadece. Veri kurtarma merkezleri halledebilirmi acaba fiyatlar konusunda bilginiz varmı ?

hocam başka bilgisayarcılara gidin illaki işi bilen vardır

maalesef veri kurtarmaya hiç pc vermedim

Arkadaşlar Dizüstü bilgisayarımın harddisk arızalandı tanıdığım tamirciye götürdüm diskin büyük çoğunluğu gitmiş verileri kurtaramıyorum dedi...
İçinde benim için çok önemli belgeler var , kurtarmanın bir yolu varmıdır? Veri kurtarma merkezleri bu sorunu çözer mi ? Çözerse aşağı yukarı sizce maliyeti ne olur bana..
İlgilenip cevap veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

hocam bır kac yere sorun en dogru cevabı o sekıld alırsınız..
sonrasında ıse tavsıyem yedek tutun.
bende aynı sorun olabılır dusuncesıyle yedek harddısk aldım ve cd surucuyu sokup oraya monteledım notebookta hem hafıza sorununu astım hemde yedekleme olayını cozgum

hocam konuyu açtığın saatlerde benim de harici harddiskim bozuldu hazır konusu açılmışken bende sorayım nasıl kurtarabilirim acaba? wd elements 1 tb harddisk

diskin arızalarına göre degişir veri kurtarma işi.büyük ihtimallede hemen hemen tamamını kurtarırlar.ortalama 500gb veri için ben 9 bin tl ödemiştim 2 yıl kadar önce.bizim harddisk daha önce tamir görmüştü,veri kurtarmaya gönderecekseniz sakın normal bi pc tamircisine götürüp,özellikle fiziksel olarak tamir ettirmeyin yoksa veri merkezi daha çok para alıyor.tamir eden adam mahvetmiş diye 2 katı para aldılar bizden :)

---------- Spam Engelliyici 09:12 ---------- Önceki Mesaj 09:08 ----------

Takipteyim.Toshiba 1 TB portable HDD'de bende var.Elektrik ve disk dönüyor ama hdd açılmıyor.

harddisk kutusuz olarak yani bi pcye takıp dene hocam bide.çalışma ihtimali yüksek.harici hddler genelde kutusunda,usb entegresinde filan sorun yaşıyor.farklı harddisk kutusuna takmak,farklı kablo kullanmak,pcye takıp kullanmak sorunları genelde çözüyor.

Veri kurtarma merkezleri çok pahalı bende de çok değerli verilerimin olduğu bir hdd var 4 yıl önce bozuldu strech filme sardım saklıyorum hala bir gün yaptıracağım diye :(

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] yapmadığım kalmadı hdd'e görmüyor hiç birşekilde :( Bekletiyorum içindeki dosyalar o kadar önemli değildi sadece indirdiğim program ve filmler vardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri