Hastalığım hakkında ve sporculara uyarılar

body sporunda ıyı bır yerlere gelmek veya tatmın edıcı bır goruntu veya kuvvet ıstıyorsan kullanacaksın ama dersen kı ben gunde 6 yumurta yarım kılo tavuk yerım ,bunları yemekte karacıgerde aynı etkıyı yapacaktır

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] hocam fitness kilo yapar mı ?

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] hocam fitness kilo yapar mı ?

Makarna pilav ekmek bulgur yumurta kirmizi ve beyaz et

Bunlari hergun duzenli ye 1 ayda rahat 5-10 kilo alirsin hepsini derken bir gun yumurta pilav et ve sebze tuket diger gun ekmegi fazla ye evde hangi yemek yapilmissa. Diger gun makarna ye o sekilde

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. Merak ettiğim tam olarak nasıl bir kombin yaptınız ve ne sıklıkla kullandınız ürünleri. Bu konuda biraz detay verirseniz çok iyi olur

Soyle soyleyim 1 ayda almam gereken tozu 15 gunde aldim :) proteinden bcaasina enerjisine (no explode) amino asit kreatin vitamin haplari balik yagi vs vs :)

Makarna pilav ekmek bulgur yumurta kirmizi ve beyaz et

Bunlari hergun duzenli ye 1 ayda rahat 5-10 kilo alirsin hepsini derken bir gun yumurta pilav et ve sebze tuket diger gun ekmegi fazla ye evde hangi yemek yapilmissa. Diger gun makarna ye o sekilde

Zayıf bir yapım var 10 kilo alsam yetecek ama hızlı yakıyorum. herkes spora git diyo spor daha zayıflatmasın :D ? Dediğin gibi alınıyosa hemde 1 ayda yazılacam spora

Sordum karaciger 800 binden başliyormus okan :D

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

Zayıf bir yapım var 10 kilo alsam yetecek ama hızlı yakıyorum. herkes spora git diyo spor daha zayıflatmasın :D ? Dediğin gibi alınıyosa hemde 1 ayda yazılacam spora

Zayiflarsin fakat su sekilde gunde 2-3 ogun yersen yediklerine dikkat etmezsen ama hergun 4-5 ogun yersen karbonhidrat alirsan duzenli uyursan bide maddi durumun varsa bi karbonhidrat takviyesi al (pro gainer var piyasanin en iyi urunlerinden) bunlari yap 5-10 kilo garanti bünyene göre artik 12 kilo alan var 5-6 ogun yiyor :)

Sordum karaciger 800 binden başliyormus okan :D

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

Zayiflarsin fakat su sekilde gunde 2-3 ogun yersen yediklerine dikkat etmezsen ama hergun 4-5 ogun yersen karbonhidrat alirsan duzenli uyursan bide maddi durumun varsa bi karbonhidrat takviyesi al (pro gainer var piyasanin en iyi urunlerinden) bunlari yap 5-10 kilo garanti bünyene göre artik 12 kilo alan var 5-6 ogun yiyor :)

geçmiş olsun bro cidden :)

Merhaba arkadaşlar skypetan baya bir mesaj gelince ve yaklasık 1 aydır forumda olsun gerçek hayatında olsun pek aktif olamayısımı açıklayacağım

http://www.ytpara.com/konu-disi/82075-navi1337-yogun-bakimdaymis-arkadaslar.html

bu konudaki gibi karaciğer rahatsızlıgım oldu kullandıgım ilaclardan dolayı kesinlikle steroid vurulmadım veya herhangi bir hapını kullanmadım bunu belirteyim tamamen yanlış kombinasyonlardan tozlara çok yüklenmemden oldu 5-6 gündür hastanedeyim bugun sağa salim çıktım artık karaciğer sorunum yok.

destek olan olmayan herkese teşekkür ederim özellikle [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abiye özel teşekkür sunmayı borc bilirim .

sporcu arkadaşlara tavsiyem bodybuilding olsun fitness olsun toz kombinasyonunu fazla tutmasınlar spor öncesi enerjilerini içip daha sonra protein bcaa kombinasyonu yapabilirler veya öncesinde bcaa kullanabilirler tavsiyem protein tozunu bcaa yı amino asidi ve kreatini kullandıktan sonra ayda 1-2 gün ara versinler ve off günlerde kullanmasınlar günlük kilo x 2 katı kadar protein alamıyorsanız toza abanmayın protein cipsleri var onlardan almalarını öneriyorum. ve yesillige devam brokoli olsun enginar olsun maydonuz vs sürekli tüketin karaciger dostudur bunlar.

Tekrardan herkese teşekkürler 1 aydır aktif değildim quiz ne oldu nereye kanca attık birisi anlatırsa memnun olurum :)

Benmi yanlış hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorsam düzelt; Biz senin için fatiha okumuştuk, baş sağlığı dilemiştik, forum olarak üzülmüştük yada ben real karnasyon yaşıyorum :confused::confused::confused:

Benmi yanlış hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorsam düzelt; Biz senin için fatiha okumuştuk, baş sağlığı dilemiştik, forum olarak üzülmüştük yada ben real karnasyon yaşıyorum :confused::confused::confused:

Yok hocam o ben degilim veda busesi diye bir konusu olan arkadas jasmin diye bir kizi var

Geçmiş olsun tekrar Allahtan spor yapmıyorum

Geçmiş olsun. En büyük protein spor esnasinda suya karistirilmis pekmezdir. Spor öncesinde ise enerji icin iki adet metro cikolata yiyip öyle spora gitmektir :)

çevremde ne kadar kullanan varsa baş dönmesi, bulantı veya senin gibi karaciğer sorunu oluyor, doğal beslenmek varken protein tozu kullanan insanın antreman yapacak iradesi yoktur ama toz alacak parası vardır ama parayla saadet olmaz.

doğru kullanımda isterseniz 10 çeşit toz kullanın sorun olmaz,kafasında bir soru işareti olan varsa özelden bana ulaşabilir.Bu arada geçmiş olsun kardeşim :)

Geçmiş olsun
Fakat karaciğerdeki problemler kullanılan supplement yüzünden olmaz. Bunlar karaciğeri sadece yorar fakat iflas ettirmez. Bunun için dengeli ve sağlıklı beslenme ile karaciğere takviyeler yapılabilir. Sizin hastalığınız normalde olup kullandığını bir takım maddeler yüzünden tetiklenmiş.

Geçmiş olsun hocam

Özgün Fitness Channel

Ayrıca bu konu hakkında şöyle bir bilgilendirme yapmak istiyorum

https://www.youtube.com/watch?v=AFn4N_ITzqk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri