Havaya Para Saçan Adam !

Ben de yüksek ödeme alınca paramın hepsi benim demedim, hayır işledim epey. Bu şahıs da böyle bir şey yapsa daha nokta atışı olurdu :D Gerçi amacı hayır işlemek değil sanırım, biraz çılgınlık yaşamak istemiş :D Eğlenceli gelmiştir tahminimce

:D ne kadar parasız kaldıysa artık sonradan köşeyi dönünce ahtı vardı galiba

https://www.youtube.com/watch?v=FD01C8y7DwM

https://www.youtube.com/watch?v=lR6u4y9No0A

Paraları paraları deli gibi deli gibi saç saç saç çar çur har vur al al al,

Paraları paraları deli gibi deli gibi saç saç saç

Çarçur har vur saç saç saç harvur harvur oh oh oh oh

paraları, paraları, deli gibi, deli gibi, paraları deli gibi saç saç saç

çar çur har vur al; deli gibi, deli gibi saç saç saç

paraları, paraları saç; deli gibi, deli gibi al

deli gibi, deli gibi, deli gibi

çar çur har vur; saç saç saç saç

çar çur har vur; kop kop kop hop hop hop oh oh oh :D :D :D

paraları, paraları, paraları, paraları, deli gibi, deli gibi, saç saç saç

giutt_3662.jpg

giutt_1972.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=OiL_LNGjXvM

Dünyanın en zengin insanı bile olsam şu hareketi utancımdan yapamam ya

Analiz yaptım muhtemel meslegi çiftçi genel görünümde onu gösteriyor büyük çizlileri olan yakalı dişört ama yakaların hepsi açık, ince bel zayıf vicut pantolon düşmesin diye içine konur genelde buraya bir kemerde lazım ama videoda kemer kullanılmamış çünki pantolon uzun süre giyilmiş sürekli yıkama nedeniylede pantolon çekmiş ve kemer ihtiyacı duyulmamış, şapka çiftçiler sürekli acık arazide oldukları için sürekli şapka takarlar bu vatandaşta öyle yapmış. Ayrıca dövize gelmeden öncede cebinde parası oldugu belli oluyor çünki sigara yeni alınmış pek kullanılmamış. ( Paket ezilmemiş kutu sağlam. marka ise malbora) Bu analizimde yola çıkartsak muhtemel çiftçi uzun yıllardır maddi olarak zorluk çekmekde ve durumu iyi değil bu sebeble psikolojisi baya bozulmuş Nerden geçtiyse eline bir miktar dolar geçmiş ve psikolojisi bozuk oldugu için böyle bir sey yapma ihtiyacı duymuş. Daha detaylı arastırmam mevcuttu ama uzun sürmesin d,ye yazmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri