F
fth
Guest
Düzelttim sabahtan beri pc bakmaktan oluyorneyse zamanı geldi ben bi gideyim yarım saat bir cafeye oturayım
![]()
Edit:başkası ile karıştırma yaşandı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düzelttim sabahtan beri pc bakmaktan oluyorneyse zamanı geldi ben bi gideyim yarım saat bir cafeye oturayım
![]()
Anlatsak ne olacak nasıl olsa gerçekleşmiyor
Toskana da şöyle bi taş ev,üzüm bağları da olacak başka bişey istemem![]()
ulan daha ne isteyecen zaten bundan başka kaç milyon dolar belli değil
![]()
![]()
Niye ben gerçekleştirdim önemli olan hayalleri adabına şekline göre kurmak.. Olumsuz omayın ya çok gıcık oluyorum olumsuz düşünenlere..
Sen bu tarz bir yer ayarla ben senle bütün işlmerimi beraber yapıcam..![]()
Bugün hayaller günü sanırımBen hayallerime az çok kavuştum en büyük haleylime az kaldı.. Fakat [MENTION=9224]mNote[/MENTION] diyorum.. Acaba hayali ne.
Herkes onun parasını konuştu bende hayalini merak ediyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] kardeşimizin.
![]()
Hayallerim olaydı şimdi daha başla olurdu hobi gibi birşey youtube benim için rekorlarımı kırmayı seviyom![]()
Niye ben gerçekleştirdim önemli olan hayalleri adabına şekline göre kurmak.. Olumsuz olmayın ya çok gıcık oluyorum olumsuz düşünenlere..
Sen bu tarz bir yer ayarla ben senle bütün işlerimi beraber yapıcam..![]()
Hayallerim olaydı şimdi daha başla olurdu hobi gibi birşey youtube benim için rekorlarımı kırmayı seviyom![]()
dün 3. x6 yı aldım dedin abi geldi mi
![]()
böyle bi atım olsun 300 milyon $ borcum olsun.
Geldi de garajda yer yoktu elemana verdim işe gelip giderken kullansın diye.![]()
![]()
böyle bi atım olsun 300 milyon $ borcum olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.