Hayattaki en büyük pişmanlığın nedir ?

Ooo kardeş neler yasıyomuşsun sen içinde öyle, anlatabilirsin bize dökül, eminim fürdikkat seni dinliyecek 5-10kişi bulabilirim:)

edit : beyler toplanın gecenin hikayesi çıktı

Anlatacak bir şey kalmadı ki kardeşim. :) Sadece pişmanlığımı dile getirdim. Boşa geçen 3 seneye yanıyorum. Sadece aşık olmayanlara tek önerim, kardeşim sakın aşık maşık olmayın. O zaman işte pişmanlık duyacağınız çok şeyide beraberinde yapmış oluyorsunuz. O zaman işte hem maddi hem manevi kaybediyorsunuz.

bir insanı, yabancı birinin ihaneti en fazla öldürür. ama sevdiğinin yada dostunun ihaneti paramparça eder. böyle bir ihanete peygamber sabrı olan dışında kimse tahammül edemez. birlikte olduğu insana ihanet eden aşağıların en aşağısı, rezillerin en rezili, insanlığın yüz karasıdır..

2 sene geçirdiğin biri hakkında biraz sert konuşmamışmısın.

not : @Alex 'den öğrendiğim manipülasyon denemesi.

Liseden sonra işlerin başına geçip parayı görünce üniversitede neymiş deyip okumamak :)

Suan dovunup durmuyorum ama yine de Ispanya'ya 1 senelik Erasmus hakkimi kullanmamami sayabilirim. Su an en azindan orta drecede Ispanyolca biliyor olacaktim. Gerci okulun i.neligi. Onlara kizip da gitmemistim.

2013 kasım ayında askere gittim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bana o kadar dedi, gitme, ytde yardır, acelen ne filan ama ben dinlemedim. Ah ah, kafama sı
cay.jpg
ım

benim de hayatımdaki en büyük hata 20nin başında aşık olmaktı sanırım, 3 senemi verdim. yazıyla ÜÇ rakamla 3 sene. gözüm kapalı güveniyordum o zamanlar tabi ki hayatımda öyle bir şey görmediğim için, arada kapışsak da genel olarak iyiydik. nerdeyse 2 yıl aynı evde kaldık diyebilirim. hayatımda hiç telefon karıştırmam bir gece karıştıracağım tuttu uyuduktan sonra, telefonu elime aldığım an başımdan aşağı kaynar sular döküldü aşkımlı vs mesajlar, tek bir şey demeden yeleğimi alıp çıktım evden. 1 yıl kendime gelemedim, allahıma 1000 şükür şuan çok iyiyim ve mutluyum :)

şehir dışındaki muzip bir arkadaşım internetten (hotfile) günlük 5k kazanıyorum gel sanada öğreteyim dediğinde içimden " yürü git la , kekleyecek başka adam bul " deyip msn den engellemem :D :D :D

özel üniversiteye başlayıp sabah akşam evde yatıp youtube ile ilgilenmemek 2015de tam biterken 3 ay kazanıp güzelim paraları kaçırmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri