Hayırseverler yardımcı Olabilecek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar ailevi durumumuz kötü maçı çok seviyorum okul takımındayım ama kramponum yok arkadaşım arkadaşından aldıydı sende kalsın demişti dün atıştık hemen arkadaş kramponu istiyor dedi o sinirle verdim başkada bişey yapamam acaba hani hayır sever biri varsa yardımcı olabilecek varmı normal tek ayakkabım var onlada top oynanmıyor herkesin içinde olmyor hepsinin var zaten olsa param böyle bir konu açmam acaba yardımcı olabilecek varmı ? Yanlış anlamayın duygu sömürüsü değil gerçekler ailevi durum derkende babamın parası hacizli o yüzden :(

Yardımcı olabilecek varsa :(

Ben anlamam bu yardım konularını zor duruma düştüğüm için elimde olunca vermeye razıyım :(

Allah Yardımcın Olsun Kardeş Elbet Birileri Vardır..

Durumum Sana Yakın Keşke Olsada Böyle Bi Hayır Yapabilsek.

Teşekkürler hocam Düşünmen yeterli dediğim gibi elimde olunca vermeye razıyım :(

---------- Mesaj saat 17:58:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:48 civarında gönderildi. ----------

malesef babamın borcuna gitti :(

Yardım eden çıkacaktır kesin benim şu aralar durumum kötüleşti
kötü olmasaydı yardım ederdim :)

вєякαη;247440' Alıntı:
Konuyu açalı 3 ay olmuş ama 3 ayda yemiştir o parayı zaten :)

Yok valla yiyemedim babmın baya borcu olduğu için onlara vermek zorunda kaldım içinden 100 Tl aldım yada almadım valla 3 aydrı yemin ederim evden 1 kuruş para almıyom :(

---------- Mesaj saat 18:01:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:26 civarında gönderildi. ----------

Yardım eden çıkacaktır kesin benim şu aralar durumum kötüleşti
kötü olmasaydı yardım ederdim :)

Ö.d abi zaten yardımcı olabilecek varsa dedim zorla değil yani ama yinede teşekkürler

---------- Mesaj saat 18:26:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:06 civarında gönderildi. ----------

Ne olur yardımcı Olabilecek Kimse yokmu :(

---------- Mesaj saat 18:55:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:26:40 civarında gönderildi. ----------

herhalde yok :(

Sevgili genç arkadaşım, insan yorganına göre ayağını uzatmalı ve hayat her zaman bize güzel koşullar sunmaz. Koşullar eğer sana krampon aldırmıyorsa normal spor ayakkabı ile devam et; para biriktirip kendine bir krampon alıncaya kadar. Bir şeyi istiyorsan kimseden isteme, git kendin al.

Açtığı konulara bakın bana hiç inandırıcı gelmedi .

hocam saatlerinizden birini satın ayakkabı alabilirsiniz.
http://www.ytpara.com/konu-disi/20944-sizce-saat-nasil.html

Ama Hastasıyım varya bunu satsam Çoğu kişi alır bu şekilde çok saat var bende taktığım var buna biraz benziyor pilsiz çalıyır 800 Tl dedi saatime şaşırdım :D

---------- Mesaj saat 20:51:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:52 civarında gönderildi. ----------

Fazla bişey değil hocam :)
Satın alacak kimseyi bulamıyorum diyosanız o dediğinizi 100 150 tl lik saatlerinizden birini alabilirim işinizde görülür :)

İnandırıcılığından ziyade bu iyi bişey değil kardeşim.
Kasaba minnet edene kadar keste d...şaını ye derler.
Birilerinden bir şey istemek bu kadar kolay olmamalı.
Başkasından krampon istiyorsun hemde fiyatı sen belirliyorsun.
130 tl ye varda ben 70 likten istiyorum hadi yine iyisiniz gibilerinden.
40 tl lik lotto,diadora da değil.
Sınıf arkadaşlarına söylesen aralarında para toplayıp alırlar sana bi ayakkabı.
Konu açana ters gitmeyi muhalefet olmayı sevmem ama benden sana tavsiyedir bunlar yanlış anlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri