Hayrettin Yine Döktürüyor :)

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
o kız elini sallasa ne ferrariler durdurur
ferrari altın kaplama olsa bile binmez, kurgu gibi

Anladigim kadariyla bastan asagiya kurgu :) Ferrari, Lamborghini vs Amerika'da kolay bulunan ve her yerde gorebileceginiz arabalar.. Tabi ki bazi insanlari cezbedebilir ama bu sekilde degil :) Hele ki boyle bir kiz, sadece arabayi gorup de oyle donup kalmaz :) Yine de emek vermisler, saygi duymak gerekir :)

banada kurgu geliyor ama lamborghini olunca sadece araba değil kafa başka yerlere gidiyor kızlar için. $$ fışkırmıştır gözlerinde :D

Bu adam böyle arabaları nereden buluyor :D Kiralıyordur sanırım.

bu adam tr içerikle bu arabayı aldıysa [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ? :D :D :D

fake meyk adam Amerika dan video çekiyor ve yıllardır bu işin içinde
2012 de onun pırasa videosu sayesinde ilk 100 liramı kazanmıştım,

bi bağış olayı başlatsa ilk ben yardım ederim
Bu adamı çok seviyorum nedense hem okumuş hemde bu işlere gönül verebilen biri

Anladigim kadariyla bastan asagiya kurgu :) Ferrari, Lamborghini vs Amerika'da kolay bulunan ve her yerde gorebileceginiz arabalar.. Tabi ki bazi insanlari cezbedebilir ama bu sekilde degil :) Hele ki boyle bir kiz, sadece arabayi gorup de oyle donup kalmaz :) Yine de emek vermisler, saygi duymak gerekir :)

Abi yapmayın gözünüzü seveyim Amerika'da bile 300-400 bin dolar'dan aşağı değildir.Nasıl herkeste olsun?Elbette Türkiye'deki gibi sadece milyoner ve milyarderler de yoktur ama yine de öyle trafikte bir vw gibi bir chevrolet gibi yoğun görmek o kadar kolay değil.

Los Angeles'ta vardır orası ayrı.Gerçi Türkiye'de de büyük şehirlerde inanılmaz derecede lüks araç var.

Abi yapmayın gözünüzü seveyim Amerika'da bile 300-400 bin dolar'dan aşağı değildir.Nasıl herkeste olsun?Elbette Türkiye'deki gibi sadece milyoner ve milyarderler de yoktur ama yine de öyle trafikte bir vw gibi bir chevrolet gibi yoğun görmek o kadar kolay değil.

Los Angeles'ta vardır orası ayrı.Gerçi Türkiye'de de büyük şehirlerde inanılmaz derecede lüks araç var.

Hocam sizin orada aldiginiz arabanin fiyati burada 3'te 1 fiyatina satiliyor. Ayrica leasing denen birsey var, gelir duzeyi el veren kisiler surekli bu tur araclara biniyor..

Tabii ki yolda gecen her araba bu degil ama yine de cok fazla..

Hayrettin süper adam.
Bu Star Tv'de program yaparken hiç kaçırmazdım.
Gece 1,5-2'ye kadar atmışlardı başlama saatini bir ara, sonrada yayından kaldırdılar.
Hilal Cebeci-Sharon Stone olmuştu bir ara Hayrettin'in kafa çıkıyordu Sansür yerinde.
:D
Sonra sansürsüzü nete attılar felan.
Baya izliyordum programı, nettede ayda bir felan videoları izlerim toplu şekilde ama son 1-2 haftadır güncel tutuyor kanalı izlemek lazım.

Bu videoda da ABD'de baya kezban var, bir arabaya hemen tav oluyorlar.
İlginç bir memleket abd.
:D

Hiç gerçekçi değil yani yabancılar bunu yıllar once yaptı zaten şöyle dıyelım bı yabancı buluyor 3dakıkalık bı fılm 5kelıme edıcen karşılıgında 100dolar misali aklıma bu geldı bıanda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri