Hayvan satıcıları ve Hayvanat Bahçelerinden şikayetim.

moonlive

Kayıtlı Üye
Hayvanat bahçesindeki hayvanların doğal ortamlarına olan özlemi...

kZ9k8v.jpg

Her hayvanat bahçesine gittiginizde bu suça ortak oluyorsunuz.Doğal yaşamları varken bir kafese koyuyolar millet görmek için geliyor.

2.olarak

Sabahları yürüyüs yapıyorum

51915b.jpg

üstteki resimdeki aynısı gibi köprüde satan çocuklar var.Siz hayvan olsanız o resime bakın nefessiz ortam ayrıca sabahdan akşama kadar açlar susuzlar . İyi işde yapmıyolar su satsalar daha iyi herkes alır .

Ne yazıkki böyle hayvanlar bir eşya misali teşir ediliyor işkenceye ugruyor hakları gaspediliyor saymakla bitmez.

Her canlı bir gün bunun hesabını verecektir. Her insan gibi onlarda bir kere hayata geliyor.. Düşünsenize sizden daha üstün bir ırkın olduğunu ve sizi öyle bir kafese tıktığını. Ama ne yazıkki dünyanın her yerinde hayvanat bahçesi mevcut. Belki bir çoğunun ömrü insan hayatından daha kısa ama o kısa hayatı kafeste geçiriyorlar.. Yazık. Fakat gidenlerde yine biziz. Hatta şahsen ben kendim gidip videolarını çekiyorum özgün video olması açısından. Bir yandan da böyle düşününce insanın içi cız ediyor...

Hayvan barındırıyorsan adam gibi ortam hazırlamak gerekir. Geçen ay Londra Hayvanat Bahçesi'ne gittim. Her ne kadar ben de hayvanat bahçelerine karşı olsam da Londra'daki her şeyiyle düşünülmüş modern bir yerdi.

pusatava.jpg

Bu da biraz önce face te gördüğüm bi olay. Para hırsı gözlerini bürümüş insanların hayvanların canını hiçe sayarak sürekli kullanılması :@

pusatava.jpg

Bu da biraz önce face te gördüğüm bi olay. Para hırsı gözlerini bürümüş insanların hayvanların canını hiçe sayarak sürekli kullanılması :@

Budaö nemli konu fayton sahipleri o kadar acımasızki ata su ve otlanmasını izin vermiyolar.Özellikle adalara gittigimde binmiyorum binmemde ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri