Hayydiii Rast gelee...

Mersin'de iseniz bende gelip görmek isterim hocam bir ara müsait olursanız. :) Hayırlı olsun , rast gelsin balık ekmekte güzel gider şimdi. :)
Teknemiz Çamlıbel amatör alıkçılar dernegi iskelesi 30 numaralı halkada bağlı hocam, ofisimiz hastane cad. ender magazası yanında her zaman bekleriz.Özelden iletişim kuralım.Saygılar...

7 metre, ağaç tekne iç-dış polyester kaplı fiyatı 20k hocam sıkı pazarlık sonunda:)

Hayırlı olsun, ben de 7 metre kamaralı almak istiyorum, balık için değil de liman liman gezmek gibi bir hayalim var.

Şu tarzda birşey düşünüyorum

ÖZKAYA 690 DRIVER GEZİ SÜRAT TEKNESİ

Olmadı aşağıdaki gibi küçük tekne almak istiyorum.

Poseidon 470 Polyester Tekne - n11.com

Tabi araba almak gibi değilmiş, teknesi ayrı motoru ayrı, bağlama yeri ayrı dert.

Abim emekliliğin hayırlı olsun. Allah emekli maaşını yemeyi nasip etsin...
Tekne işi de çok iyi , benim de sevdigim nerak ettigim ve ilgi duydugum iki hobi ... Biri Arıcılık , Biri Blıkçılık :)
Hastalıgın için üzüldüm açıkçası bende de belde fıtık , sağ ve sol dizde menisküs ve ayaklarda varis vardı sag ayaktan damarı aldılar varis için tekrar etmesin diye (şu kalp krizi gecırince kullanılan damarı) soldaki kaldı ilerde lazım olur diye :) ama hala sağ ayagım çok şişiyor ban müsait oldugunda sendeki rahatsızlıktan detay verirmisin? Ne oluyor sana etkisi nasıl oluyor belirtisi neler falan diye ...

Sen şu forumda tanımayı ve tanısmayı istediğim değerli ve nadir insanlardansın :)

Saygılar

Abim emekliliğin hayırlı olsun. Allah emekli maaşını yemeyi nasip etsin...
Tekne işi de çok iyi , benim de sevdigim nerak ettigim ve ilgi duydugum iki hobi ... Biri Arıcılık , Biri Blıkçılık :)
Hastalıgın için üzüldüm açıkçası bende de belde fıtık , sağ ve sol dizde menisküs ve ayaklarda varis vardı sag ayaktan damarı aldılar varis için tekrar etmesin diye (şu kalp krizi gecırince kullanılan damarı) soldaki kaldı ilerde lazım olur diye :) ama hala sağ ayagım çok şişiyor ban müsait oldugunda sendeki rahatsızlıktan detay verirmisin? Ne oluyor sana etkisi nasıl oluyor belirtisi neler falan diye ...

Sen şu forumda tanımayı ve tanısmayı istediğim değerli ve nadir insanlardansın :)

Saygılar

Rahatsızlıgın için çok üzüldüm dostum, diledigin zaman görüşelim bir PM uzaktayım.İyi dileklerin için çok teşekürederim.Allah razı olsun.

Erol abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Şimdi sağlığından dolayı erken emekli oldun üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :) Sağlık sonuçta. Teknende iyiceymiş biliyon bu sene karadenizdeydim ama seneye akdenizdeyim büyük ihtimal. Mersine de uğrar alırım ifadeni bilesin. Bana da bi video yaparsın artık :D Neyse uzatmayayım Allah utandırmasın inşallah hayırlı bol kazançlar versin...

Erol abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Şimdi sağlığından dolayı erken emekli oldun üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :) Sağlık sonuçta. Teknende iyiceymiş biliyon bu sene karadenizdeydim ama seneye akdenizdeyim büyük ihtimal. Mersine de uğrar alırım ifadeni bilesin. Bana da bi video yaparsın artık :D Neyse uzatmayayım Allah utandırmasın inşallah hayırlı bol kazançlar versin...

Başım-gözüm üstüne, üm dostlara her daim kapımız açık.:)

Hayırlı olsun sizin için.

Çinekop zamanı artık bir sofra kurarsınız :) bizlere

Hayırlı olsun abi umarım emeklilik hayatın mutlu huzurlu ve imanlı geçer :)

Çok güzel bir yaşam. :) Allah mutlu bir hayat geçirtsin hocam.

Güzel fikir, balığın oltaya geliş anı ve yakalanışı. Bir ara bende niyetlendiydim aynı olaya ancak balık tutma olayıyla uzaktan yakından ilgim olmadığından, sadece proje aşamasında kalmıştı fikrim :)

Size başarılar diliyorum.

Bu arada ışık çok önemli özellikle derinde ışığın çok daha fazl azalacağını da düşünürsek, sağlam bir aydınlatmanı da sisteme dahil olması zorunlu. Tavsiyem. led olarak çözün olayı, bu saye de güç kaynağı ihtiyacı çok daha az olacaktır. Tabi deneme yanılmalarla illaki kabul edilir bir kaliteye ulaşır.

Ben de bugün özgün kanal için objeleri tamamladım :D Bakalım stopmotion da neler yapabileceğiz :)

13950554_10208978392751557_403653133_o.jpg

Hayırlı olsun abi bundan sonrası için önce sağlık dilerim

Su sporlarına ve altına meraklı biri olarak '' 100m derinlikten görüntü'' alabilecek şekilde demişsin bunu biraz daha açabilir misin abi nasıl bi sistem yaptın masrafı ne tuttu bu sistemin belirtirsen sevinirim hem benim hemde bundan sonra böyle bi su altı çekimi için arama, bilgi ihtiyacı olan kişilerin merakını gidermiş olursun.

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hayırlı olsun abim evi bitirdik benimde alasım var böyle bir tekne bende denize bayılırım. muğla civarı yolun düşerse beklerim

Hayırlı olsun abi bundan sonrası için önce sağlık dilerim

Su sporlarına ve altına meraklı biri olarak '' 100m derinlikten görüntü'' alabilecek şekilde demişsin bunu biraz daha açabilir misin abi nasıl bi sistem yaptın masrafı ne tuttu bu sistemin belirtirsen sevinirim hem benim hemde bundan sonra böyle bi su altı çekimi için arama, bilgi ihtiyacı olan kişilerin merakını gidermiş olursun.
Dostum 200 mtre derinlige kadar HD görüntü alacagın sistemler var,Hemde yerli üretim 2 yıl garantili.PM ile ulaş dilersen adamların telefonunu vereyim.

Hayırlı olsun hocam hem emekliliğiniz hem yeni tekneniz..Yeni projelerinizde başarılar.. Rasgelsin .. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri