Hazır hesap satma çakallığı

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam zaten bütün kanal satanlar bunu yapıyor dememiş, farkettiği bir durumu ilerde canınız yanmasın diye bilgilendirme amaçlı paylaşmış.

forumdan arkadaş bu alalı 1 haftayı geçmiştir 10 gün olmuştur +15 onaylı 50 tane kanal daha hiç kullanmadım allahtan, konuyu görünce arkadaşı deneyim dedim. forumda satıcı bu ifşa edeyimmi şimdi ? yani kötü niyetide yoktur belki günahınıda almamak lazım fakat saklayıp napıcak hesapları biri öneride bulunsunda ona göre şey edicem.

Bende mail satsam bende saklarım. Neden çünkü ilerde bir sorun çıkar seni suçlarlar elinde kanıt olmaz yapacak bir şeyin olmaz. Ama asla kanalları takip edip kim ne yüklemiş diye de bakmam. O artık satan kişinin insiyatifinde. Ben sürekli hazır alırım satan kişide takip ederse etsin ona kalmış, zaten bunu bilerek aldığım için sıkıntıda olmuyor açımdan.

Ona bakarsan adam 100 tane kanalı herhangi bir partnere sokuyor ve o sekilde satıyor.
Fakat sokarken kendi ref linki ile soktugu icin ortalama ayda sadece ref kanallardan 5 6 k alıyor.
Ne yazık ki bu islerde hep böyle oluyor genelde.
Edit: Kazanamayan arkadaslarada yol gösterdik galiba :)

hocam virgül koymadıgım için karışmış. önceden minnosla ytkoraydan alıyorduk. forum bu kadar kalabalık değildi :) şimdi de canerden alıyorum. ondan aldıgım +15 onaylı değil :) mail sadece :)

sadece gmail aldığımızda kanalı takip edemeyecekler mi? böyle bir şey varsa bende +15 onaylı almayı bırakayım hocam detaylı bir yorumlandırır mısın?

Bir süre mail satışı yaptım ve sattığım maillerle ilgili tüm bilgileri sakladım. Belli bir süre saklayacağıma dair açıklama da yaptım. Sonradan şifremi unuttum muhabbetleri olduğu için bu uygulama yapılmak zorunda. Bana şifreyi yanlış vermişsin diyenler bile çıkıyor. Beş parmağın beşi bir değil maalesef. Kötüye kullanım olabilir bu durumu.

Çok kazanan bir insanın mail satarak kategori peşinde koşmasını düşünmek bana pek doğru gelmiyor. Asıl tam tersinden kormak gerek. :)

Allah'tan mailleri nasıl açtığıma dair konu açtım da bu sıkıntılara girmeden mail satışını bıraktım. :)

onaysız kanal aldığınızda kanal oluşturdan adını soyadını değiştirin mutlaka
ayrıca ben kurtarma maili ve güvenlik sorunusunda değiştiriyorum şifreyi bahsetmeye gerek yok.

çok yüksek adette kanal satışı yapan satıcılardan almalısınız, yahut onaysız alın.

sadece gmail aldığımızda kanalı takip edemeyecekler mi? böyle bir şey varsa bende +15 onaylı almayı bırakayım hocam detaylı bir yorumlandırır mısın?

Ederler hocam, sadece bir yolunu söylüyorum şifremi unuttum de mail girince bu siz misiniz diye soruyor? Kanalın ismi görünüyor zaten :D değilim dersin kanalın ismini alırsın olur biter.

Aklinizda soru isareti varsa kanallari kendiniz acin 1 saattinizi ayirsaniz 50 tane kanak acarsaniz sorun yok....

Ben şimdi anlamıyorum. Size zorla satan yokki , güvenmiyorsanız neden alıyorsunuz. Aldınız diyelim neden laf yapıyorsunuz silah zoruyla satmıyorlar ki

Başkalarının kanalını takip edip kopyalamak o kişinin zararına bence.. Çünkü öyle çok içerik varki daha ytye düşmemiş yada rakibi çok az ve gerçekten kazandıracak içerikler mevcut.. bence onları bulmaya çalışsa daha çok kazanç elde eder. Başkalarının gerisinden gitmek yerine kendi yolunu bulacaksın az kanal çok kazanç durumuna geleceksin.
En basit örnek geçenlerde başıma gelen bir olaydan bahsedeyim. Burada [MENTION=10541]ertunc[/MENTION] hocam vardı bir kanalı vardı rakipsiz (Kanal piyasada tekti neredeyse) bende ondan çekiyormuşum :) sonradan tanıştık.. O milyonluk izlenim alırken kanalına ben yüzbinlerde sayıyordum.. Güncel ve disiplinli bir çalışma ile güzel kazançlar hayal değil..

Son düzenleme:
kendimiz açtığımız da kanallar kapanıyor bunu da anlamak çok zor olmasa gerek

kanallardaki içeriği almasını geçtim ben aldığım kanalların şifrelerini bile değişmem :D Kazandırırsa girer değiştiririm diğer türlü uğraşmam. Aldığım kişide kopyalarsa kopyalasın canı sağolsun. yeterki beni düşürmek için flag atmasın kanalı kapattırmasın.

bi zahmet kendi kanallarınızı kendiniz açın bu bilindik bir şey

Ben günde yeri geldi mi 6k yeri geldi mi 8 k kanal satışı yapıyorum sen bunu yazarak herkezi suçluyorsun hocam ama mesela ben kanal urllerini bile kayıt tutmam alacak arkadaş derki 1.25 vereyim onları yaz kapananları kontrol ediyorum der ben bende kapanan olmaz hocam sıkıntı yapma der geçerim zaten benide bilen bilir ama konu yanlış ve içeriği yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri