Hazır hesap satma çakallığı

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi akşamlar beyler az önce yüklü kazanan birinin kanal satışı yaptığını gördüğümde fark ettim ve belki saflığımdan bunca zamandır bu olaya uyanmamışım. Sattığı kanalların abonesi olup veya kanal adını bi kenara yazıp kategori araklama peşinde koşuyorlar. İyi kategorilerinizi kendi açtığınız hesaplara koymanız dileğiyle...

Onlarca defa dedim, tekrar ediyorum. Kanal satışının yanında mail vb. satışı yapan; kanal adresine sahip olan her kullanıcı sizin içeriğinize direk ortak olur.

Misal, ben mail ya da partner kanal satıyorum. Bi kenara not alırım kanal adresini, ondan sonra bedavaya mail ya da partner satmaya çalışırım. Sattıktan sonra, sattığım mail ya da kanalı olan kullanıcı ne yüklerse onun içeriğni görür ben de o içeriğe direk ortak olurum.

Oh ne güzel dünya.

O yüzden maillerinizi kendiniz açın, kanallarınız sadece size ait olsun.

" Bende/Bizde yanlış olmaz bilader " diyenlere güvenmeyin. Mutlaka artniyetli birisi gelir yapar bunu.

Daha sonra, " içeriğim çalındı " , " kanallarımı kapattılar " vs. gibi üzülmeyin. Daha çok üzülürsünüz.

Ne yazık ki aramızda bu tür karaktersizler/ahlaksızlar çok.

Son düzenleme:
Bana kalirsa artik maillerinizi kendiniz acin 1 saat ugrassaniz 1 ay sizi goturecek kadar kanal olusturabilirsiniz

Kendi kanalını kendin açacaksın hertürlü işleyiş rahatlar. Yakında bi 50 kanal dağıtıyım diyorum:)

O kadar genel konusulmus ki. Onaysiz mailde sattim binlerce. Onayli kanal sattim quiz kanal sattim. Ama bir gün olsun ne bir url ne bir kopya hic bir sey almadim. Bunu yazmamin nedeni ise birisi cikip yazmis ki ' url kopyalamiyorum diyende kopyalar. " serefiyle is yapanlarda var bu forumda merak etmeyin. Bunlarin tartismasini yapan arkadaslar kanallarini kendisi acsin kimse kafaniza silah dayayip kanal satmiyor. Guven meselesi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben elemanıma açtırıyordum. Bir miktar açtırdım kenarda duruyor.
Sağlam sıkıntısız oluyordu. Reel sebeplerden ötürü yeni mail açmaya ara verdi. Şimdi test için geçen hafta bir kaç arkadaştan aldım.
Zaten yt to yt için kullanıyorsanız alın onaysız açın. Bu kadar ince hesap yapıyorsanız pc render vs.. uğraşıyorsanız günlük 3-5 tane açın katın lazım oldukça alın. Yani özetlemek gerekirse çok değerli ise kendin aç kafan rahat olsun ki o açtığın kanalı da elbet başlık etiket vb.. bir şekilde bulur kopyalarlar :), Spam yapıp yt to yt ile uğraşıyorsan zaten kanalını kopyalasa da kopyalamasa da birşey değişmiyor sonuçta hangi kanal tutarsa o 1. sıraya geliyor.

Hadi İşiniz Ras Gele.

Son düzenleme:
Benim merak ettiğim de günde 200-300 +15 onaylı kanal açıyorum tüm ayarlarını yapıyorum diyenler nasıl yapıyor robot mu bu adamlar elle açıyorsa bu kadar hızlı olması imkansız temizlik yapmayıp ip değiştirmese bile zor.

Benim merak ettiğim de günde 200-300 +15 onaylı kanal açıyorum tüm ayarlarını yapıyorum diyenler nasıl yapıyor robot mu bu adamlar elle açıyorsa bu kadar hızlı olması imkansız temizlik yapmayıp ip değiştirmese bile zor.

grup olarak açıyorlar hocam o sadece forumda satış temsilcisi, adamları var 5 - 10 kişilik grup hep beraber açıyorlar

onaysız satılan hesapların da kanal adresleri bulunabilir.

Sağolun hocam bekleriz kanal çok :D

---------- Spam Engelliyici 02:54 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------

Bu arada konuya gelirsek, kanal linki vs. alıp katagori arayan,çalan satıcılar resmen hırsızdır ! Bir kişi uraşır uyumaz çabalar en sonunda ekmeğini kazanmaya başlar.O kişinin o kadar emeğini 5 dk da çalan kişide nasıl bir vicdana sahiptir bilinmez.

Bende pars abiden alıyorum bazen tanır belki :D

Onaysız mail alanlar rahatım diyor sanki adam o hesabın kanalını bulamıyor yeter ki içinde şeytan olsun.

En iyisi kendin açıcaksın ben gibi :)

Konuyu kilitliyorum elinizde delil olmadan herkesi töhnet altında bırakacak konular açmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri