Haziran Adsense Banları

Adsense Hesaplarınızda Son Durum Nedir ?

• Kullanılan toplam oy
    111
Arkadaşlar yeni ban (an itibari ile ) olmadıkça yazmayın her defasında yeni ban mı var diye konuya giriyoruz.

07:57 de banlanmış hesap.4. ödemeyi alacaktı ve hesapta telif dahil hiçbir sorun yoktu cunku içinde video dahi yoktu.

Hocam size mesaj attım en azından ufakta olsa yardımcı olmuyorum vs kısaca yazsaydınız.
Forumdakı bir konuda yardımcı olurum kelimenize istinaden size mesaj atıyorum siz benim mesajımı görmezden geliyorsunuz yazık

Banlanır hocam işin içinde ben varsam olmayacak şey de olur.
Dünden diyorum sabah kalkayımda banka doğrulaması yapayım sonrada pini girerim diye düşünürken :(

Geçmiş olsun hocam ya bide özgün kanal hl... herşey i temizleyin yeni kanal açın büyük geçmiş olsun

Arkadaşlar ban yiyenler saati ve adsenseye bağlı kanallar kapanmışmı onu söylerse güzel olur.

Banlanan adsenselerde ki kanallarin para kazanmalari gitti mi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

An itibari ile 1 tane daha gitti ,

Spam çalışırsak böyle bundan sonra yapıcak birşey yok.

Adsenselere tek tek girmek istemiyorum ban yiyen adsenselere bağlı kanalların para kazanması gidiyormu en azından kanal takipten anlarız

Adsenselere tek tek girmek istemiyorum ban yiyen adsenselere bağlı kanalların para kazanması gidiyormu en azından kanal takipten anlarız

aynen gidiyor ben ordan bakıyorum

---------- Spam Engelliyici 15:51 ---------- Önceki Mesaj 15:42 ----------

Bütün adsenseler sağlam
Çoğunda 2-3 kanal bağlı bir tanesinde 10 tane kanal bağlı
telif gelen veya engel gelen videoları silmedim
bazıları hiç ödeme almadı bazıları ilk ödemesi bazılarınında 3.ödemesini alacak
Herkese geçmiş olsun

banlanan yazsın sadece ve saati ile beraber. kesinlesmeler basladıktan sonra uzun uzun konusuruz

şu konuyu ban yemeyen güncelleyip durmasın adamı oruç oruç iyice strese sokuyorsunuz , yazmayın ya ban yiyen zaten yazar yazmamak bu kadar mı zor ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri