Haziran Dalgası

Selçuk Sepetci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,son 2-3 gündür izlenmesi artan tıkları düşen tbmleri az artan kişiler varmı yoksa tekmiyiz yada bir sorunmu var bizde :confused:

ayın 30.31.1 ve 2'si böyle geçti bendede.

Var bi dalgalanma ama hayırlısı bakalım .

60 k hitte 100 tıkı zor görüyorum :)

benim toplam 15 20 tane kanalım var günlük hepsinin toplam izlenimi 150bin tık sayısı 245 sanırım herkes ad block eklentisi kullanıyor

evet bende sorunlar oluyor tık düşmesi tbm düşmesi ve az kazanç hiç başıma gelmemişti

dün 32k hite 380 tık önceki zamanlarıma göre gözle görülür bi düşüş var hocam evet.

benim toplam 15 20 tane kanalım var günlük hepsinin toplam izlenimi 150bin tık sayısı 245 sanırım herkes ad block eklentisi kullanıyor

Adblockla alakalı olduğunu sanmıyorum , hocam bence yüksek hit getiren videolarınzda reklam çıkmıyor olabilir , ben yüksek hitli videolarımın reklamlarını sürekli güncelliyorum , benimde son günlerde tıklar yarı yarıya düştü ama sizinki kadar değil , dün 206k gösterime 2660 tık aldım .

5 gün öncesine kadar ortalama izlenim 50k ortalama tık 2500 tbm 0,04tü bu sıralar izlenim daha fazla fakat tık düşük. gün içinde tbm 0,10 seyrederken ertesi güne geçince 0,04 e düşmüş olduğunu görüyorum. gece ne oluyor anlamıyorum :D

Ay başı diye reklam verenlerin süresimi bitti diye düşünüyorum ayrıca analytics raporlarında son 4-5 güne ait videolarda kazançları gösteriyormu ?

tbm baya bi düştü hatta konu açmıştım tbm yerlerde diye serkan abidende fırça yemiştim :)

tmb 0.03 ile 0.04 arası değişiyordu bu aralar 0.02 ye kadar düştü.

Ay başı diye reklam verenlerin süresimi bitti diye düşünüyorum ayrıca analytics raporlarında son 4-5 güne ait videolarda kazançları gösteriyormu ?

analytics raporlarında mayıs 31 e kadar kazançlar mevcut.

---------- Mesaj saat 15:16:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:14:56 civarında gönderildi. ----------

tbm baya bi düştü hatta konu açmıştım tbm yerlerde diye serkan abidende fırça yemiştim :)

tmb 0.03 ile 0.04 arası değişiyordu bu aralar 0.02 ye kadar düştü.

aynı durumdayım. dün tbm 0,10 du. tık 1500 küsürdü. iyi dedim süper sabaha kadar tık 2000 olur. tık 2000 olmuş fakat tbm 0,04 e düşmüş. şuan 0,02 mesela. tık 800 lerde.

bugun benim tbm ler tersine yukseldi , ama son 4 gundur acyip bi dusus vardi tbm de.

3 Tane Kral videom kaldırıldı:D O nedenle haziranın başı benim için ölüm sebebi gibi oldu 300 izlenim nedir ilk günlerime döndüm resmen:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri