Helal Kazanç ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serricatil1

Kayıtlı Üye
Kardeşlerim Bir Çoğunuzun Bir Çok Kanalı Var ve Paylaşımlar Kendinize Ait Değil Herkes İçin Söylemiyorum tabikide..

Bazen Düşünüyorum Kendime ait olmayan videolarla Para Kazansam Ne olur Diye, Bir Kaç Yere Sorup Araştırdım, Yarı Olumlu Yarı Olumsuz Sonuçlar Edindim.

Olumsuz'dan Başlayayım..

İlk Sorduğumda Şöyle Bir Cevap Aldım :)
-Başkasının Emekleriyle Para Kazanınca Vicdanın Rahat Olacak mı ?

Sonra Düşündüm Harbiden de Öyle :) Ben yapmadım o kişininde haberi yok illaki hakkı geçecektir.

Sonra Daha Çok Üstüne Gittim, O Başkasına Ulaştıramıyorsa Onun Adına da Yararlı olacaksa Tabiki yapabilirsin diye sonuçlar edindim.. Gelelim Olumluya

Olumlu Yanıtlar..

Yapabilirsin Bir Sakıncası Yok , Eğer Müzikse O adamda hakkını savunacağını bildiği halde savunmuyorsa yani videoyu rahat bırakıyor isteyene ulaşsın isteyen istediğini yapsın diyorsa o adamdan zarar gelmez :)

Ama Video'da ki Kişi O videoya emek vermiş onun için ter dökmüşse o adamın özgün kanalında ise bence kendi yorumlamalarımla onun videosundan hayır gelmez.. Haber, Komik, Yararlı , Özgün Gerçekten Sahipsiz Videolar için içiniz rahat olsun diyebilirim :) sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

Eğer Benim Yanlış Söylediğim Birşey varsa Beni Kesinlikle Uyarın Abiler..

Muhammet Kürşat Tan..

Bu konu benimde çok kafamı tırmalıyor benim aklıma takılan şu;

bi tane komik video adamın biri yüklemiş kanalına kimse paylaşssın istemiyor ama telif nedir youtube nedir o kadar bilgisi yok ben de aldım o videoyu kendi kanalıma yükledim şimdi burada durum nedir sizce

Bu konu benimde çok kafamı tırmalıyor benim aklıma takılan şu;

bi tane komik video adamın biri yüklemiş kanalına kimse paylaşssın istemiyor ama telif nedir youtube nedir o kadar bilgisi yok ben de aldım o videoyu kendi kanalıma yükledim şimdi burada durum nedir sizce

Bence Böyle Durumlarda Kendisine Sormalı İnsan :) Adam İstemiyorsa Konu Kapanır Abicim :)

Özgünlük Her Zaman İyidir :)

Bu soruya en güzel cevap diyanet verir arayın sorun

Bence Böyle Durumlarda Kendisine Sormalı İnsan :) Adam İstemiyorsa Konu Kapanır Abicim :)

Özgünlük Her Zaman İyidir :)

Ama adamın isteyip istemediğini bilmiyoruz telif koysa bişey yapsa deriz ki aga adam istemiyor ama öyle bi durum yok kendi kendine diyor sadece kimse bu videoyu almasa diye engelleme hakkı var ama bilmediğinden kullanmıyor :confused:

Ama adamın isteyip istemediğini bilmiyoruz telif koysa bişey yapsa deriz ki aga adam istemiyor ama öyle bi durum yok kendi kendine diyor sadece kimse bu videoyu almasa diye engelleme hakkı var ama bilmediğinden kullanmıyor :confused:

Abicim Senin İçin Rahatsa O Adamı Bir yerlere Getirdiysen Adama Faydalı Olduysa bence Hiçbir Sorun Yok :)

---------- Mesaj saat 15:16:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:23 civarında gönderildi. ----------

Bu soruya en güzel cevap diyanet verir arayın sorun

Aynen Kardeşim :)

Ben Burda İçi Rahat Olmayanlar İçin Sadece Bi Kaç Bişey Söyledim :)

---------- Mesaj saat 15:16:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:05 civarında gönderildi. ----------

Bence cübbeli ahmet hocayı arayarak öğrenebilirsiniz arkadaşlar

Aynen Kardeşim :D :D

Bence cübbeli ahmet hocayı arayarak öğrenebilirsiniz arkadaşlar

Kendisi en çok değer verdiğim hoca efendidir. Önce kendi yaptığım işi anlatan bir yazı hazırlayıp daha sonra telefonla fetva hattını arayarak yaptığım bu doğru ve yanlış olan hususlar nelerdir nasıl düzeltebiliriz gibisinden sormak en mantıklısı

Bu tarz konular daha önceden açıldı ve hep tartışma çıktı 3-5 arkadaşımızı banlamak zorunda kaldık. Şuan ki konuda güzel bilgiler verilmiş. Güzel ve iyi niyet ile yaklaşılmış bu kesinlikle bozulacaktır konuda, ben de bozulmadan uyarıyı yapıp kilitleyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri