Kardeşlerim Bir Çoğunuzun Bir Çok Kanalı Var ve Paylaşımlar Kendinize Ait Değil Herkes İçin Söylemiyorum tabikide..
Bazen Düşünüyorum Kendime ait olmayan videolarla Para Kazansam Ne olur Diye, Bir Kaç Yere Sorup Araştırdım, Yarı Olumlu Yarı Olumsuz Sonuçlar Edindim.
Olumsuz'dan Başlayayım..
İlk Sorduğumda Şöyle Bir Cevap Aldım
-Başkasının Emekleriyle Para Kazanınca Vicdanın Rahat Olacak mı ?
Sonra Düşündüm Harbiden de Öyle
Ben yapmadım o kişininde haberi yok illaki hakkı geçecektir.
Sonra Daha Çok Üstüne Gittim, O Başkasına Ulaştıramıyorsa Onun Adına da Yararlı olacaksa Tabiki yapabilirsin diye sonuçlar edindim.. Gelelim Olumluya
Olumlu Yanıtlar..
Yapabilirsin Bir Sakıncası Yok , Eğer Müzikse O adamda hakkını savunacağını bildiği halde savunmuyorsa yani videoyu rahat bırakıyor isteyene ulaşsın isteyen istediğini yapsın diyorsa o adamdan zarar gelmez
Ama Video'da ki Kişi O videoya emek vermiş onun için ter dökmüşse o adamın özgün kanalında ise bence kendi yorumlamalarımla onun videosundan hayır gelmez.. Haber, Komik, Yararlı , Özgün Gerçekten Sahipsiz Videolar için içiniz rahat olsun diyebilirim
sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
Eğer Benim Yanlış Söylediğim Birşey varsa Beni Kesinlikle Uyarın Abiler..
Muhammet Kürşat Tan..
Bazen Düşünüyorum Kendime ait olmayan videolarla Para Kazansam Ne olur Diye, Bir Kaç Yere Sorup Araştırdım, Yarı Olumlu Yarı Olumsuz Sonuçlar Edindim.
Olumsuz'dan Başlayayım..
İlk Sorduğumda Şöyle Bir Cevap Aldım
-Başkasının Emekleriyle Para Kazanınca Vicdanın Rahat Olacak mı ?
Sonra Düşündüm Harbiden de Öyle
Sonra Daha Çok Üstüne Gittim, O Başkasına Ulaştıramıyorsa Onun Adına da Yararlı olacaksa Tabiki yapabilirsin diye sonuçlar edindim.. Gelelim Olumluya
Olumlu Yanıtlar..
Yapabilirsin Bir Sakıncası Yok , Eğer Müzikse O adamda hakkını savunacağını bildiği halde savunmuyorsa yani videoyu rahat bırakıyor isteyene ulaşsın isteyen istediğini yapsın diyorsa o adamdan zarar gelmez
Ama Video'da ki Kişi O videoya emek vermiş onun için ter dökmüşse o adamın özgün kanalında ise bence kendi yorumlamalarımla onun videosundan hayır gelmez.. Haber, Komik, Yararlı , Özgün Gerçekten Sahipsiz Videolar için içiniz rahat olsun diyebilirim
Eğer Benim Yanlış Söylediğim Birşey varsa Beni Kesinlikle Uyarın Abiler..
Muhammet Kürşat Tan..