Hem içtik,hem söyledik! (A.Ü B.E.S.Y.O. TEAM)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Kazançların kesinleştiği gün kesinleşmeyi görünce topladım bizim ekibi...
Aldık rakımızı mezemizi,çiğköftemizi felan geçtik masa başına...
Hem içtik Hem söyledik..Sizlerle de bu neşeli günümüzü paylaşmak istedim..
Önce rahmetli barış akarsu'dan RÜZGAR sonrasında rahmetli Barış Manço'dan UNUTAMADIM.

RÜZGAR - UNUTAMADIM

Sonrasında AŞK ŞARABI ve ANLADIM.

AŞK ŞARABI - ANLADIM

Ve en çok hoşuma giden hayatımın şarkısı.. irem HAYALET SEVGİLİMM

İREM HAYALET SEVGİLİMMM

Hep böyle içli içli şarkı söylemedik tabii eğlendik aynı zamanda bu 2 videoda eğlendiğimiz bölümlerden gelsin.

Şarkı sözünü unutuyoruz :D

ŞARKI SÖZÜNÜ UNUTTUK

Bu da hayalet sevgilim şarkısına bi türlü geçemiyoruz :D (2 tane zaten :D )

HAYALET SEVGİLİM KAMERA ARKASI

Kameraman arkadaş çok fena TROLL yapıyor ama .. kusura bakmayın :)
Bu güzel mutlu günümü sizlerle de paylaşmak istedim,bi dahaki videoda tabii ki Alkol denince akla ilk gelen isim [MENTION=112]Throck[/MENTION] Soner'de aramızda olacak.(100'lük rakı sözü var :) )
Ve bi söz de [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan Abi'den geldi :) Bi gün skype'den karşılıklı kameraları açıp çekicez kafaları :) Bu da ödemeler işlemde olduğu zaman yapılır sanırım.

Herkese iyi seyirler,bol kazançlar!

hahahaha benim bildiğim kafa damar şarkılarla çekilir ama siz full türk pop dan gitmişsiniz :)

- Sigara iki tane görülüyor lan :) (Kafa kıyak sarhoşmuyum değilmiyim test ediyor sanırım)
- 2 tane zaten :)

Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar bir saz bir gitar olsaymış muhabbete muhabbet katarmış.

ortadaki michael scofield sağdaki lincoln burrows soldaki fernando sucre

saz yada bağlama olmadan rakı masasına oturmam,otursamda içemem,içsemde kafayı bulmam,bulsamda bir daha içmem,

yarasın oğuzuma afiyet olsun.

Tabi ya ortağım akıyor. Afiyet olsun kardeşim götür. Oradan selam söyleyeydin bana eyiydi de neyse :D

hahahaha benim bildiğim kafa damar şarkılarla çekilir ama siz full türk pop dan gitmişsiniz :)

Yeni nesil kafayı böyle çekiyor :D

Ahmet Kaya Ayrılığın Hediyesi
Müslüm Gürses Hangimiz Sevmedik
Müslüm Gürses Sensiz olmaz

Bu şarkılarda vardı da onlar güzel değil atmadım,bidahakine inşallah :)

---------- Mesaj saat 02:53:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:57 civarında gönderildi. ----------

- Sigara iki tane görülüyor lan :) (Kafa kıyak sarhoşmuyum değilmiyim test ediyor sanırım)
- 2 tane zaten :)

Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar bir saz bir gitar olsaymış muhabbete muhabbet katarmış.

aslında vardı da burası cemaat yurdu :D gitar,saz ses çıkarır şimdi abiler gelir felan :D zaten sigara kokusunu almışlar atarım bida olursa diyo :D ben 2-3 ay ödeme alayım zaten sigara yakıp müdürün odasına gidecem :D videoya çekip youtube'a da atabilirim belli olmaz :D

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; bide utanmadan reklam acmıs onu gectim etiketleri kes:):):):) oglum ne adamsın ya. iyiki kafan güzelken atmadın videoları niche felan denerdin sen.

ayrıca sil o etiket acıklamaları cemaat yurdu etiketleri at. su anki gündemde aranan kelime hacminde patlama yapan bir kelime nede olsa:)

abi evleri felan yaz en azından izlensin.:)

Bide Arka mahalleyi alak :) olum soora bu adsenseden aldıgım para nere gıdıo dıon lan gıt bı hayra harca ver bana :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri