Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 adet vds alındı. Hizmet ve kalite gerçekten güzel.
Teşekkürler
Şu alanlar bir de hangi paketleri aldıgını yazsalar
Acaba diom ingiltere lokasyon kapanma acısından biraz daha fark eder mı?
Gönlüm de su paketten yana
DEU-VPS 2
2x Intel® Xeon E3-1270 v3
2048 MB Ram
90 GB HDD
1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
Sınırsız Trafik Kullanımı
1 Adet İp Adresi
Almanya Lokasyon
Aylık : 30 TL
Bilemedım yanı![]()
Vds kullanmanın adsense veya youtube için bir zararı varmıdır ?
Heme hemen herkez adenseleri ve youtubeleri için VPS & VDS kullanmaktadir. Bir zararı olacağını sanmıyorum. Çünki zaten bir çok kişi adsense açabilmek için VPS hizmeti almaktadir.
Deneme şansımız varmı hocam
Skype info_5441 adresini eklerseniz size yardımcı olabbilirim. Deneme yapıp güzelce kontrol edebilirsiniz.
Kamapanyamız tüm hızıyla devam ediyor.
Edit:
Hocam şu paketi alıcam ama bana nasıl garanti verebilirsiniz.Şuan kontrol ediyorum.
Tasarımınız sanırım , klonlama yabancı yazılar var. Daha Türkçeleştirilmemiş , Resmi web sitenizdeki link çıkışlarına link verilmemiş, sitedeki server makinaları ve odalar farklı bir firmaya ait . Sanırım Orjinal lisans da kullanmıyorsunuz , cpanel crackli galiba?
![]()
Bir kere dilim yandı , bir daha yansın istemiyorum. Başkalarınında dili yalanmasın. Ben gördüklerimi yazdım,gösterdim. Amatörce bu işi yapıyorlar sonra sorunlar çıkıyor. Daha önce vps aldığım kişiden Özellikle tr ip li vps istedim. 2 gün sonra bir baktım ip fransa gözüküyor. Adsensem doğrulamaya düştü , kanallarımda sıkıntı yaşadım. Artık araştırmadan vps almıyorum.Paketleriniz hoşuma gitti beni teşvik etti , sana müşteri olarak soru sordum ? Mantıklı bir cevap alsaydım eğer o paketi alıcaktım. " Ssl sertifikası çoğu firmada yok " cevabı benim fikrimi değişti.
Hocamla 2 seneyi aşkın süredir çalışıyorum, bu kadar titiz,namuslu ve elinden gelen her yardımı yapan bir insan zor bulunuyor. Yıllardır hiçbir isteğimize hayır demedi yapabileceği ne varsa yaptı. Bunca zamandır bizi hiç mağdur etmedi,karşılıklı saygı çerçevesinde,uzun soluklu ve isteklerinizi tatmin edecek bir hosting sağlayıcısıdır.Sadece insanlığı değil hocamın makinalarıda çok sağlam. Bugüne kadar ne bir kapanma ne de erişememezlik yaşadım. Aklında yeni bir vds/server alma fikri olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum,hiç düşünmesinler bile sadece hocamla bağlantıya geçin o size uygun birşey önerecektir yada sizin isteklerinize uygun teklifler ile dönüş yapacaktır.
kendisi ile çalışmaya başlamamız çok uzun değil. ama çalışma dönemimiz süresince ürünlerinden memnun kaldım. makinaları gerçekten kaliteli. kendisine teşekkür ediyorum. umarım uzun yıllar çalışırız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.