hemen konu kapatın olmadı uyelikde silin

• Kullanıcı leed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Bence ödenmesi gerek. Neden derseniz maili alan adamın bir suçu yok çünkü. Satanında yok fakat yine de telafisini yapmak durumunda. Normalde 1-2 kişinin kanalları kapanınca böyle bir iade durumu yapılıyorsa adil olunması için bu durumda da yapılması gerekli diye düşünüyorum.

güzel kardeşim iyi hoş söylüyorsun da satanın zerre suçu yokken , şu durumda cezanın da satan insana kesilmesi haksız infaz olur.

Abi yok siz anlamamakta iyice ısrar ediyosunuz satıcıdan kaynaklı bir durummu var burda?yapmayın gözünüzü seviyim ya

Hayır ben durumu iyice anladım. Fakat şöylede bir şey var alan adamdan da kaynaklı bir sorun yok. Kullanamadığı maili ne yapabilir ki.

youtube işini yapiyorsan her türlü riski göze alacan hiç bi şeyin garantisi yok çünki

zaten spam yapiyorsun :D

Satıcı olmakta zor iş arkadaş, adam her şeyi sorunsuz yürütürken suçu yoktuda şimdi kapanan kanalları telafi etmiyor diye mi suçlu ?

Satıcıdan kaynaklanan bi sorun olsa haklısınız da zaten onu arkadaş siz demeneden karşılardı kim olursa olsun itibarı için,
ama ortada genel bi sorun var dün, bugün yarın ve ya ondan sonra olacağını kim bilebilir ki, alıcıyken bu riskleri
göz önünde tutacaksınız ki operasyon Gmaile olsa Tüm Yandex tabanlılarınız ayakta kalsa bu seferde 1000 kez teşekkür ederdiniz pes yani.

bu formda modorotor olan bır yonetıcımız kapanan gmaillerini odemedımı bu yandex nasıl oden mıyor bunu satarken bunun olma ıhtımalı vardı satış yapabilmek ıcınde kapanan maıllerın telafısı sozu yazılı ıdı sadece soz yazı dan ıbaretmıs bunun olma olasılığı varken bu sozu veren bunu karşılamak zorundadır bu rıskı gören ve satısdan ayrılan cok kışı vardı ya soz soyleme yada soyledıgın soozu yeme

yüzlerce yandex aldım bende,napayım oturup ağlayayımmı ??
satan adam bilse kapanacağını neden satsın?!
komik bir konu ..

Hayır ben durumu iyice anladım. Fakat şöylede bir şey var alan adamdan da kaynaklı bir sorun yok. Kullanamadığı maili ne yapabilir ki.

Sen sipariş veriyosun adam acıyor emek harcıyor. Sonra ben bunları kullanmıcam geri al. O adamın zamanını emeğinin karsılıgı ne olucak ?

birazda kanal satıcılarının gözünden bakın olaya tamam herkes magdur oldu ama emin olun en çok kanal satısı yapanlar mağdur oldu 6 aydır hiç bir sorun yoktu 6 ay içinde 10 larca gmail hesaplarım toplucu kapandı diye konu açılırken yandex hakkında hiç böyle bi konu olmadı bir anda böyle bişeyi kim öngörebilirdi ki google sürekli yeni birşeyle önümüze çıkıyor dün de yandex tabanlı kanallarla bir darbe vurdu herkesin sinirler gergin senin kaç kanal gitti bilmiyorum ama benim en az senin kanal sayının 30 katı kanalım gitti en azından su kesinleşme dönemini bekleyip görelim içlerindeki paralar kesinlescekmi kesinleşmiycekmi o bile belli değil daha 1 ay önce awesomeness ve freedom boş kanalların hepsini attı partnerden o durumda satıcıların sucu nasıl yoktuysa bundada satıcıların sucu yok iki tarafta birbirini anlayıp biraz ondan biraz ondan gidecek sekilde anlasılıp zararlar en aza indirilir yakın zamanda ama dediğim gibi en azından su kesinleşme zamanını bekleyelim bi bakalım ne oluyor bu süreçte biraz daha anlayıs lütfen :)

Edit:
Ayrıca sunuda eklemek istiyorum 6 aydır yandex tabanlı kanal satısı yaptım çogu kişiye 6 ay önce fiyat neyse o fiyattan devam ettim piyasa da sürekli banlanan kanallar bile 1 tl 1.25 ye satılırken ben 75 krstan 80 krstan 90 krstan kanal sattım bu kanallardan telif yemiyenler 4 ay 5 ay boyunca bu adama düzenli ödeme getirdi bu kadar kaliteli kanal sattıgın için bu kanaldan ayda su kadar para kazandım al sana bu kadar para diyen olmadı :) iyi kanal satınca bi ödül yokken kanalda sorun olunca ki yine satıcıdan kaynaklı bir sorun değil bu ceza neden ?

senden kaynaklı sorun var. sorun=spam. kanal neden kapandı? spamdan kapandı, spamı satıcımı yaptı?
o zaman zararını yandex karşılasın sonuçta onlardan alınmış mail adresi.

Ben konuyu baştan sona okudum, Şu sonucu çıkarttım.
1 Eski admin 1 üye birde Mod üyeliklerin silinmesini istiyor.
Adminlerden bu üyelikleri silmelerini istiyorum.
:D

Gerisi hikaye.
Toplu ktaliamı YT yaptı YANDEX tabanlı mailleri vurdu.

La yavaş bütün forum üstüme geldi birden sakin olun. :D Benim demek istediğim daha önceleri kapanan maillerin yerine yenileri veriliyordu telafisi yapılıyordu ödemeyi geçtim artık yani. Yanlış anlaşılmasın herhangi bir kaybım yok bu konuda kimseyi suçlamıyorum tarafsız olarak konuşuyorum. Daha önceleri kapananların yerine telafi yapılırken şimdi yapılmaması çok garip geldi sadece bana. :D

La yavaş bütün forum üstüme geldi birden sakin olun. :D Benim demek istediğim daha önceleri kapanan maillerin yerine yenileri veriliyordu telafisi yapılıyordu ödemeyi geçtim artık yani. Yanlış anlaşılmasın herhangi bir kaybım yok bu konuda kimseyi suçlamıyorum tarafsız olarak konuşuyorum. Daha önceleri kapananların yerine telafi yapılırken şimdi yapılmaması çok garip geldi sadece bana. :D

Bununda üyeligini silin :cool:

38vJW2.jpg

Adam burda yandex maillerde patlama olursa 2 katı ile gönderirim demişken batu sen neyin tartışmasındasın ? burda gülerek yaşın küçük diyerek konuyu değiştirmeye yada birini suçlu göstermeyin bu tür yaklaşımlarınız forumun kalitesini düşürür önce millete düzgün cevap vermeyi öğrenin arkadaş adminle iletişime geç kanıtını göster paranı al burda muhabbete girme bence.

Şahsım olarak burdan 50 tane hesap aldım, %50 si tel onayı istedi sonradan. Bu şimdi satan adamın sorumluluğunda olacağını sanmıyorum. Neticede aldığımız mailin ne şekilde ilerde veya anlık olarak kapanması, silinmesi, bloke edilmesi gibi şeyler olduğunu bilerek alıyoruz. Napim şimdi adamın kafasına çökeyim ver silinenlerimi diyelim, bana göre yanlış. Bunu tek taraflı düşüne, kendin satıyorsun karşıda patlıyor sen telafimi edeceksin sanmıyorum...

Adam burda yandex maillerde patlama olursa 2 katı ile gönderirim demişken batu sen neyin tartışmasındasın ? burda gülerek yaşın küçük diyerek konuyu değiştirmeye yada birini suçlu göstermeyin bu tür yaklaşımlarınız forumun kalitesini düşürür önce millete düzgün cevap vermeyi öğrenin arkadaş adminle iletişime geç kanıtını göster paranı al burda muhabbete girme bence.

Ya akıl var mantık var , Tamam yaş konusuna girmeyelim sen 30 yaşında ol ama bi düşün , Adam yüzlerce kanal satmış , youtube temizlik yapmış alayını uçurmuş ? Adamın yerine koy kendini , 1000 tane satmış olsa hadi o sözüne 2000 tane vermesi lazım . Suçlu adam mı ? Biraz düşün adam orda eger Ip'lerimiz yada bizden kaynaklanan bişi yüzünden kapanırsa demiş , böyle yazmamış olsada anlatmak istedigi odur dimi ?

Ya herşeyi geçin az vicdan be

benım bıre bır ken dı cektıgım yukledıgım kanallarda kapan dı konu bu deıl kardesım bu kanalların kapanma rıskının olduğunu bılıyoruz hepımız bılıyoruz buna ragman kapanan kanalların telafısı sozlerı yer alıyordu satıcılarda sımdı kapan dı benım sucum mu ben den kaynaklı bır sey yok satıcının sucumu hayır onun da sucu yok ama vermıs oldukları bır soz var kapanan hesapların telafısı sozu var hatta melihin 1 e 2 odeme sozu var sımdı sozunun erını gorelım bu toplu kapanma rıskı bılın dıgı halde verılmıs bır soy dıyorsunuzkı 6 aydır satıyor du 6 aydır kapanmıyor yandex dıye rant elde ederek sattı sözler verdı bu rada satış sayfasına sozunu koydu sımdı sozunu tutma zamanı yok tutamıyorsan tutamayacak san verme soz.
başka söyleyecek sozum yok benım bır dahada hıc kimseye cvp vermıyorum bugunluk benım daha yazmamı gerektırıcek hıc bır sey kalmadı yandaş lık cok fazla olduğunu cok acık gore bılıyorum gmail 50 kuruş ıken bız yandex e ve verılen sözlere güvenerek 1 tl verdık maillere!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri