hemen konu kapatın olmadı uyelikde silin

• Kullanıcı leed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
O değil de bu yandexte vardı zaten bişeyler,Cybertr'den 2-3 hafta olmuş mudur bilmiyorum ben de 10 hesap almıştım ve haftasına varmadan hepsi kapanmıştı arkadaş telafi etmek istemesine rağmen ben kabul etmedim sonuçta spam yapıyoruz herşeye hazırlıklı olmak lazım,gerçi dünkü olayda sadece bu arkadaşın değil bütün yandexler gitti öngörülecek bi durum değildi o yüzden suçlu aramaya gerek yok.

Şuana kadar yaptığım binlerce satıştan topu topu 10 kanal kapatılmıştır ve o arkadaşlar gelsin burada konuşsun konuda vaadettiğim gibi o arkadaşları 2 katı hesap yolladım verdiğim sözün arkasında durdum. Ancak dünkü olan olayı mail satıcısına yüklemek ne derece doğru. Siz yandex mail alarak yandex mail'den gelmiş olabilecek sorunları kabul etmiş oluyorsunuz bu kanallar ben çerezleri silmedim ip değiştirmedim diye kapanmış olsa sonuna kadar haklısınız ancak google geliyor tüm yandexlere darbe vuruyor bunun suçlusu ben mi oluyorum? Rica ediyorum bu konuda empati yaparak düşünün sadece kendinizi düşünmeyin satıcının gözünden de bakın olaya. Bu arada konuya mesaj atan arkadaşlara teşekkür ediyorum bu sözleri ben sarfetsem bir inandırıcılığı olmaz sizler bari durumu anlatın anlamak istemeyenlere..

вαттυѕαу;382078' Alıntı:
Ya akıl var mantık var , Tamam yaş konusuna girmeyelim sen 30 yaşında ol ama bi düşün , Adam yüzlerce kanal satmış , youtube temizlik yapmış alayını uçurmuş ? Adamın yerine koy kendini , 1000 tane satmış olsa hadi o sözüne 2000 tane vermesi lazım . Suçlu adam mı ? Biraz düşün adam orda eger Ip'lerimiz yada bizden kaynaklanan bişi yüzünden kapanırsa demiş , böyle yazmamış olsada anlatmak istedigi odur dimi ?

Ya herşeyi geçin az vicdan be

Ozaman tutamayacağı altında kalacağı sözü vermiyecek hocam adam burda haklı adam diyo ki sana patlama olursa kanal parasını geri iade ederim mantığıyla almış olabilir ee toplu kapandı hadi gidin güzel dünyaymış

38vJW2.jpg

Adam burda yandex maillerde patlama olursa 2 katı ile gönderirim demişken batu sen neyin tartışmasındasın ? burda gülerek yaşın küçük diyerek konuyu değiştirmeye yada birini suçlu göstermeyin bu tür yaklaşımlarınız forumun kalitesini düşürür önce millete düzgün cevap vermeyi öğrenin arkadaş adminle iletişime geç kanıtını göster paranı al burda muhabbete girme bence.

patlama diye kastedilen olayı google ın yandex i temizlemesi olarak algılamak işinize mi geliyor merak ediyorum?

Şuana kadar yaptığım binlerce satıştan topu topu 10 kanal kapatılmıştır ve o arkadaşlar gelsin burada konuşsun konuda vaadettiğim gibi o arkadaşları 2 katı hesap yolladım verdiğim sözün arkasında durdum. Ancak dünkü olan olayı mail satıcısına yüklemek ne derece doğru. Siz yandex mail alarak yandex mail'den gelmiş olabilecek sorunları kabul etmiş oluyorsunuz bu kanallar ben çerezleri silmedim ip değiştirmedim diye kapanmış olsa sonuna kadar haklısınız ancak google geliyor tüm yandexlere darbe vuruyor bunun suçlusu ben mi oluyorum? Rica ediyorum bu konuda empati yaparak düşünün sadece kendinizi düşünmeyin satıcının gözünden de bakın olaya. Bu arada konuya mesaj atan arkadaşlara teşekkür ediyorum bu sözleri ben sarfetsem bir inandırıcılığı olmaz sizler bari durumu anlatın anlamak istemeyenlere..

Hocam neden kapandığını kimse bilmiyor yani sizin kesin spamdan yada adamdan dolayı kaynakladığına yada gmailin yandexe darbe vurduğuna dair bi kanıtınız varsa atın görelim parayı geri vermeyin bunu kanıtlıyamıyosanız kesinlikle sizin sorumluluğunuza girer kanal kapanması kusura bakmayın

Hocam neden kapandığını kimse bilmiyor yani sizin kesin spamdan yada adamdan dolayı kaynakladığına yada gmailin yandexe darbe vurduğuna dair bi kanıtınız varsa atın görelim parayı geri vermeyin bunu kanıtlıyamıyosanız kesinlikle sizin sorumluluğunuza girer kanal kapanması kusura bakmayın

Cevap : sadece CyberTR'den alınan mailler kapanmadı , Genel olarak tüm yandexler kapandı , Dünkü konuyu aç oku .

bu kadar kör olma lütfen rica ediyorum. okadar farklı insanda o kadar kanal kapanıyorsa daha ne kanıtı ?

вαттυѕαу;382089' Alıntı:
Cevap : sadece CyberTR'den alınan mailler kapanmadı , Genel olarak tüm yandexler kapandı , Dünkü konuyu aç oku .

Ama arkadaş CyberTR'den almış diğerinden almamasının sebebide onun geri iade ederim yazmamasından dolayıdır gelip bu arkadaşa güvenerek almış arkadaş parasını geri vermek zorunda bu açık diğer arkadaşlar halinden memnun istemiyorlar ama bu arkadaş istiyor iletişime geçip parasını ödeyin bence konu uzamasın

bu kadar kör olma lütfen rica ediyorum. okadar farklı insanda o kadar kanal kapanıyorsa daha ne kanıtı ?

yemin ediyorum mantık diye birşey sizde yok kafanızdan teori üretip birşeyler ortaya atıyorsunuz belki kanalında yanlış bir içerik vardı belkide arkadaş hepsini aynı ipden aldı youtube bunun farkına vardı youtube dediğin köşede çalışan net cafelerden oluşmuyor adamların git bi reklam politikasını oku aynı ipden 500 tane mail açar ortaya salarsanız tabi gider benim neden 20 tane kanalım kapanmıyo bugune kadar neden benim hiç kanallarım kapanmadı ?

Ama arkadaş CyberTR'den almış diğerinden almamasının sebebide onun geri iade ederim yazmamasından dolayıdır gelip bu arkadaşa güvenerek almış arkadaş parasını geri vermek zorunda bu açık diğer arkadaşlar halinden memnun istemiyorlar ama bu arkadaş istiyor iletişime geçip parasını ödeyin bence konu uzamasın

Şu sözünden sonra sana diyecek bir şeyim yok ne dersem diyeyim sen haklı olduğunu düşüneceksin o zaman bu sözlerden sonra hala nasıl anlayamıyorsunuz bu durumu ? Sadece benim açtığım kanallar mı kapatıldı ? -Hayır. Ee peki benden kaynaklı olmayan bir durumdan neden ben sorumlu tutuluyorum ?

Adamdan aldığım 30 kanalın 25 i sağlam dururken kendi açtığım 9 yandex kanalın 9 u da hatta 5i boş olmasına rağmen kapandı forumdaki herkes bas bas bağırıyor daha büyük kanıt mı var ???

En iyisi biz [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] ı banlayalım hatta adamın satışını baltalayan kim varsa ödüllendirelim.

Olmadı biraz daha binelim tepesine herkese fazladan 50 şer tane de hediye mail kanal versin ne olacak sonuçta bir suçlu bulacağız ya illa koskoca @ Google dururken

Ayrıca kim bu [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ??? bir yerden çıkarıcam ama neyse

o zaman bende 100 tane kanal alıp basayım spamı kanallar kapanınca ver bana zararımı diyeyim kanalları sen sattın suç sende hadi ver 200 kanalı onlara basayım spamı kapansın hadi yine suç sende 400 mail ver bana oo iyiymiş aslında :D

Şu sözünden sonra sana diyecek bir şeyim yok ne dersem diyeyim sen haklı olduğunu düşüneceksin o zaman bu sözlerden sonra hala nasıl anlayamıyorsunuz bu durumu ? Sadece benim açtığım kanallar mı kapatıldı ? -Hayır. Ee peki benden kaynaklı olmayan bir durumdan neden ben sorumlu tutuluyorum ?

Arkadaşım anlamadığın konu şu adam seni sorumlu tutmuyor diyor ki sen oraya eğer kanalda patlama olursa [ Neden belirtmemissin ] ben paranızı geri veririm diyor adam sana senin yüzünden kapandı diye birşey demiyor sözünde dur paramı geri iade et kanalım patladı diyor

Neyse arkadaş ister verirsin ister vermezsin ama adam haklıysa illaki bi yerden acısı çıkar senden kimsenin parası kimsede kalmaz hadi iyi forumlar herkese

Arkadaşım anlamadığın konu şu adam seni sorumlu tutmuyor diyor ki sen oraya eğer kanalda patlama olursa [ Neden belirtmemissin ] ben paranızı geri veririm diyor adam sana senin yüzünden kapandı diye birşey demiyor sözünde dur paramı geri iade et kanalım patladı diyor

Anlamamakta diretiyorsunuz patlamadan kasıt bu değildir. Ben orada benden kaynaklı ip veya çerez sıfırlamamasından olan kapanmalar kastettim.

Sizin fikir de iyiymiş hani [MENTION=4712]KOZ[/MENTION] 'un dediği gibi 100 adet alalım onları spam yapıp patlatalım nası olsa 100 tanesi kapanırsa adam 200 veriyor sonra bunu da 400 yapalım böyle böyle çoğaltalım iyiymiş ya güzel taktik.

yemin ediyorum mantık diye birşey sizde yok kafanızdan teori üretip birşeyler ortaya atıyorsunuz belki kanalında yanlış bir içerik vardı belkide arkadaş hepsini aynı ipden aldı youtube bunun farkına vardı youtube dediğin köşede çalışan net cafelerden oluşmuyor adamların git bi reklam politikasını oku aynı ipden 500 tane mail açar ortaya salarsanız tabi gider benim neden 20 tane kanalım kapanmıyo bugune kadar neden benim hiç kanallarım kapanmadı ?

bizde mantık yok ta senin mantığın noterden mi tescilli ha? ben teori üretiyorum da sen kanun mu üretiyorsun? takmışsın at gözlüğünü kahraman olmaya çalışıyorsun. olan biteni anlamak için kanıta gerek yok. ama sen algılarını kapat ve yazmaya devam et mantığı noterden onaylı kardeşim

Anlamamakta diretiyorsunuz patlamadan kasıt bu değildir. Ben orada benden kaynaklı ip veya çerez sıfırlamamasından olan kapanmalar kastediliyor.

Sizin fikir de iyiymiş hani [MENTION=4712]KOZ[/MENTION] 'un dediği gibi 100 adet alalım onları spam yapıp patlatalım nası olsa 100 tanesi kapanırsa adam 200 veriyor sonra bunu da 400 yapalım böyle böyle çoğaltalım iyiymiş ya güzel taktik.

az öncede googlenin yandex silmek için yaptığı birşey diyordunuz ne ara bu spam yüzünden oldu laflarınız bile tutarsız neyse daha fazla uğraşmıcam hadi iyi günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri