hemen konu kapatın olmadı uyelikde silin

• Kullanıcı leed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
bizde mantık yok ta senin mantığın noterden mi tescilli ha? ben teori üretiyorum da sen kanun mu üretiyorsun? takmışsın at gözlüğünü kahraman olmaya çalışıyorsun. olan biteni anlamak için kanıta gerek yok. ama sen algılarını kapat ve yazmaya devam et mantığı noterden onaylı kardeşim

ilk kelimesinden sonra okuma gereği bile duymadım

Bu olayı satıcı arkadaşlara yüklemek çok büyük haksızlık. Satıcılardan kaynaklı bir durum yok ortada. Sorun Yandex-Google dan kaynaklanıyor ve bu tip sorunları satıcıya yüklemek yanlış olur. Satıcı bazlı bir sorun olmadığından herhangi bir iade söz konusu olmamalı sonuçta ortada bir emek var ve satıcının verdiği garanti kapsamına giren bir durum yok. Oldu olacak 3 teliften kapanan kanalların da ödemesini yapsınlar sonuçta garanti veriyorlar değil mi?

az öncede googlenin yandex silmek için yaptığı birşey diyordunuz ne ara bu spam yüzünden oldu laflarınız bile tutarsız neyse daha fazla uğraşmıcam hadi iyi günler

Gerginleşmişsiniz şuanda baskılar yüzünden, yazılarımı bile anlayamıyorsunuz :D

bence satan adama alan adamın satan adamdan aldığı kadar tekrar para yatırması lazım. Çünkü satan adam tekrar satamıcak :D

o zaman bende 100 tane kanal alıp basayım spamı kanallar kapanınca ver bana zararımı diyeyim kanalları sen sattın suç sende hadi ver 200 kanalı onlara basayım spamı kapansın hadi yine suç sende 400 mail ver bana oo iyiymiş aslında :D

öyle yapıyolar ki
o yüzden kendim satış yaparken artık kanalı kendiniz getirin diyorum.
15 yaşında bi bebe kanalı kapanmış tamam sorun yok değişirim yine de
girek gelip yüzüme paramı ver diyor..
halkla ilişkiler falan tıptan daha zor bu ülkede .d

"bu adam"dan sonrasını okumadım.

suçladığın arkadaşın satış konusunu bilmiyorum ama eğer adam kapandımmı ıvır zıvır oldummu iade edicem falan demiyorsa bunun için satıcıyı suçlamak sencede haksızlık olmuyormu ? tamam sen madur olmuşsun doğrudur ona kimse bişi demiyor ama satıcı kapanam oalyı benim sorumluluğumda demedikce bence haksız yere suçlamış oluyorsun. Sonuçda burda modu olsun admini olsun vs. bu kişiler bodoslama olamıyor önce güveniirliğini ve dürüstlüğünü gösteriyor ve öle seçliyorlar aktif kişler oluyorlar öle seçiliyorlar vs. son olarak adam sana zorla bişi satmamış etmemiş sen tamamen kendi isteğin ve hür iradenle almışsın o yüzden lütfen birilerini suçlarken kesin kanıtlar ile suçluyalım haklıysan zaten kimse sana bişi demez hakkın savunulur. bana bir çocuk tarafından bir çocuk 2 defa suçlamalı konu açtı haklı olduğum için ben savunuldum gereken yapıldı dediğim gibi sende haklıysan kanıtlarsın gereği yapılır ama unutma sonuçda modu admini vs. seçilerek alınmaktadır.

CyberTR den bende mail satın aldım , kanalların çoğu gitti ama bu onun suçu değilki , youtube nin işi belli olmuyor , bunu sadece yandex tabanlı mailler her zaman gider diye angılamayın sakın , belli olmuyor .. bu güne kadar onlarca gmail kanalımda gitti , yandex tabanlı maillerim de sende alışacaksın :)

La ne alakası var ya. :)
Benim de CyberTR'den aldığım yandex mailli kanallar, tüm kanallardan daha sağlam çıktı.

Yandex kıyımına falanda hala inanmıyorum. Konuda 2-3 kişiden biri benimkiler gmail di diyor, kimisi benim ki gmail di yandexler sağlam kaldı diyor. Hala tutturmuşlar bir yandex kıyımı diye.
Koca google tutup mailine göre youtube hesabı mı banlayacak, bana mantıklı gelmiyor şahsen.
Neyse konu bu değil, CyberTR ile de konunun gram alakası yok.

Kapanma nedeni hesaplarin çok fazla dünya geneli ayrica benim diğer yandex partner duruyor biri gitti kazandiran gitti

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Gençler kanallar Google'ın politikasına uyulmadığı için kapatıldı. Bu kesin, şöyle ki Melih'ten aldığım ve özgün çalıştığım iki kanal ve özgün gibi gözüken bir kanal kapanmadı, kalan kanallar (50+) spam'den kapatıldı. Hepsine ayrı ip'lerden giriyorum, hiç bot kullanmıyorum vs vs. kapatıldılar. Zaten birçok arkadaşın kapatılmış. Kimse Melih'in açış tarzı yüzünden kapatıldığını bu kanalların iddia edemez.

CyberTR'nin suçu olarak kabul edilecek şey, aklı mantığı olan herkes anlayabilir düşüncesiyle anlatmak istediği geri iade koşulunu kısaltarak yazmış olması. Komikliğe kaçıyor artık açılan konular. Hadi herkes işini yapsın, isteyen alır isteyen almaz hesap Melih'ten. Ortada dolandırıcılık vs. olmadığı için dağılın.

Benim anlayamadığım CyberTR'nin adı melihmi? adı melihse fotoğrafı neden değil.

bu youtube hepimizi birbirimize düşürüyor.bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri