Hepimiz öleceğiz dostlar

sanırım tüm şikayetleri forumca çekiyoruz, piskolojim aşırı bozuk gerginim huzursuzum, ölüm korkusu denen olay mevcut. ama öleceğiz kaçarı yok.

Gece tüm forum olarak dikkatli olmalıyız.

gece.png

Cumartesi Cumartesi içimizi kararttınız be kardeşim. :) Ben birazdan giderim arkadaş. Gidiyim az dolaşıyım. Bugün çalışmak yok. Hayat pc önünde geçiyor yeminle.

bir gün boyunca Allah'ın inanan bütün kullarına farz kıldığı toplam 17 rekat farz namaz var. ve bunu kılmak 25-30 dk yı geçmez. bence iyi düşünelim, en azından farzları kılıp ahirette bunun getireceği gerçekten çok ama çok büyük yükten kurtulalım. haram para olayında da şunu söylemek istiyorum. youtube işinde kazandığımız paraya kul hakkı karışamaz diyemez kimse sanırım yani. kul hakkının da 2 kısmı var. birincisi Allah ile benim aramda olan günah boyutu, ikincisi ise hakkını yediğin kişinin üzerinde olan hakkı.

Sonra seferi uzatıp, saçı başı dağınık, toz-toprak içinde kalan ve elini semaya kaldırıp: "Ey Rabbim, ey Rabbim" diye dua eden bir yolcuyu zikredip, dedi ki:

"Bu yolcunun yediği haram, içtiği haram, giydiği haramdır ve (netice itibariyle) haramla beslenmektedir. Peki böyle bir kimsenin duasına nasıl icâbet edilir?" buyurdular."

Müflis kime denir, Müflis kimdir bi inceleyin haram olsun olmasın spam kul hakkına giriyor kul hakları insanı dinden çıkarmaz ama müflis edebilir. Müflis kim derseniz Hayatı boyunca namaz kılmış oruç tutmuş ama kul hakları kötülükleri nedeniyle sevabı başkalarına dağıtılıp sevapsız kalan ve cehenneme düşen kişidir.

Müflis kimdir? Müflis kime denir? - islamiforumlar.net - islami forum

Kısaca spamı göze aldıysanız günde 5 değil 10 rekat kılarsanız orucu çifter tutarsanız, ilerde paranız olunca çok müthiş iyilikler yaparsanız belki ama sadece belki borcunuz kalmaz. haram kısmına gelince Allah affedicidir içtenlikle afdilerseniz sorun kalmicaktır. Ama kul hakkı sevapla bozduruluyor orası vahim.

Son düzenleme:
Yaptığımız iş ile forumdaki arkadaşlardan kimine göre günaha giriyoruz veya forumdaki arkadaşlardan kimine göre girmiyor olabiliriz, ancak NAMAZI kılıp en azından borçlarımızı ödememiz lazım. Şu fani dünya hayatına daldık gidiyoruz, bu gün nasıl para kazanıp birşeylere yaptırım yapmak, sahip olmak istiyorsak ahiret hayatında da buna ihtiyaç duyacağız. En azından borçlu gitmeyelim...

Şu 60 yıllık ömür için ebedi hayata hazırlanmak gerek, üç beş günlük dünya için değer mi diye düşünmeden edemiyoruz.
Rabbim günahlarımızı affetsin.

http://youtu.be/I-Xaqd6EPtU - Çalışmalarınıza ufak bir ara verip linkteki videoyu izlemenizi ve empati yapmanızı tavsiye ederim. (Altyazılı)

dini yasamak istiyosanız spamı bırakın ozaman kem küm etmeye gerek yok

1 yıldır her konuda tutturmuşsunuz haram para diye.haramsa yapmayın hocam.yapanada uyarı niteliği dahi olsa söylemeyin.herkes neyin ne olduğuna kendi kafasındaki sorularla düşüncelerle cevap versin ve yapsın.

Haram ? siz din alimi misiniz. fetva verme yetkiniz var mı ?

Arkadaşlar size birşey demedim neden sinirleniyorsunuz böyle, kendimce konuştum,bir cümle söyledim diye boğazlamadığınız kalmış, her koyun kendi bacağından asılır fetva da vermiyorum. Hemen çıldırıyor millet doğru bişey söyleyince.Lütfen yorumumun üstüne yorum yapmayın banlanmak istemiyorum. Tartışmak ta istemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri