Hepiniz hakkınızı helâl edin

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Çok üzücü bir durum.

Vay anasını fani dünya , hak yemeyin adaletli olun. Kimseye kalmayacak bu dünya. Allah mekanını cennet eylesin

başımız sağolsun çok kötü oldum tüm yorumları mesajları okiyinca :'(

ALLAH(CC) ailesine ve yakınlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Geride bıraktıklarına da Allah sabır versin :(

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm hiç tanımama rağmen.

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

her nefis muhakkak ki ölümü tadacaktır

Blogundaki müziklerini dinledim bugün.. Hissettiklerini hissetmek istedim sebepsizce.. Belki hergün durup düşündün ne kadar çok yaşacağım şey vardı ya da yaşamak istediğim şu hayatta.. Bizim hiçbir zaman yapmadığımız hayat muhasebemizi sen her gün yaptın.. Yürüdün, koştun, neden ben demek istedin belki.. Yoruldun.. Hıçkıra hıçkıra ağladın, boşlukta dolaşan ruhuna yeni güneşler aradın.. Bu dünyada sana da bir beden hediye eden varlığa dönüp sitemkar dualarda bulundun belkii..Güneşin bir gün üstüne doğmayacağını bile bile tüm enerjinle etrafındaki insanların yüzüne sımsıcak umut gülücükleri dağıttın... Hiç karamsarlığa düşmedin.. Her şeye rağmen bütün bunların içinde küçük bir çocuğun dünyadaki bütün pisliklere inat masumluğunu etrafa savurur gibi sende bize dünyada hala iyi insanlar olabileceğini öğrettin her ne kadar günlük telaşelerin için kaybolup gitmiş olsak da bize bir şeyler hatırlattın.. Ölüm var ölümm dedin!!! Ayağınızı denk alın bir gün gelip sizin de kapınızı çalar dedin.. Hiçbirimiz hayatımıza anlam veren bu olguyu görmemek düşünmemek istesek de sen hatırlattın...

Biz yarın olunca neler yapacaklarımızı düşünürken sen acaba acaba yarın olur mu dedin? Biz yarınlar bitmez derken senin bir tane daha yarınının olması için içten içten dualar etttin.. Uyudun belki de hiç uyanamayacağını bilerek.

Bir sabah daha uyanıp şu pislik dünyaya temiz bir nefes vermeni, hala iyi insanların yaşabildiğini, her şeyin para, şan, şöhret, hırs olmadığını göstermeni o kadar çok isterdik ki. Gittin içimizde yüreğimizi acıtacak derin bir sızı bırakarak...

Hoşça kal BLASTADAM...

Doğum günün kutlu olsun kardeşim, rahat huzurlu uyu.

hayatın bırkez daha bos oldugunu anladım,ama malesef kosusturmak lazım hayatın akısına uymak lazım,tum vefat eden ınsanlara allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun insallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri