Hepiniz hakkınızı helâl edin

Hiç bişey yapamıyorsun bari son mesajı oku adam vefat etmiş Allah şifa versin diyorsun, bu ne şimdi post kasmamı? Yok eğer post kasacaksan çık başka konu da kas bende dakikada da attığın post sayına bakıyım banlayım..

Gece gece sinirlendim, biraz dikkat ya okumak bu kadar mı zor !!!

bunu yapmak aklıma gelebilecek en son şey olurdu nasıl böyle bir şey söylersiniz aklım almıyor.doğrudur son sayfayı okumadım çok kısıtlı bir zamanda foruma girip ne var ne diye.. konuyu görüp öyle bir şey yazma ihtiyacı hissetim. allah mekanını cennet etsin ..istemeden de olsa kalp kırdıysam özür dilerim

Bloga girip bi 5 - 10 dakıka gezmek , okumak ve dinlemek dahi gözlerin dolmasına yetıyor :(

Rabbim gani gani rahmet eylesin inşAllah ...

allah mubarek cuma gunu dualarımızı kabul etsin,
okuyalım arkadaslar
Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."
AMİN

Allah rahmet eylesin..

Kanserle uğraşan diğer kardeşlerimize de güç versin

Yaşadığımız her anın kıymetini bilmek lazım hayat çok çok kısa..
Allahım bu mübarek Cuma günü günahlarını bağışlasın mekanı cennet olsun inşallah..

Allah rahmet eylesin .

ölümlü dünya geçen sene burada forumdadı simdi aramızda yok hayat çok önemli

Allah rahmet eylesin.Konuyu gördüm yine kötü oldum ilk sayfaya gidince yazılarını gördüm cidden insan tuhaf oluyor.3 günlük dünya ):

Biz de burda kanallarımız kapandı adsenselerimiz banlandı diyerek strese girip sağlığımızı bozuyoruz. Bunların hepsi gelip geçici Allah sağlık sorunu vermesin hiç birimize. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Bloguna girip ilk paragrafı okurken arkadan çalan müzikle daha iyi anlıyosun hayatı, yaşamayı, şükrü.Bakıyorum buraya hala üşkağıtçılık peşinde olan insanlar geliyor bi görün ibret alın bugün varsınız yarın yoksunuz nasıl verilcek o hesaplar.

Allah bizleri affeylesin, doğru yolu bulmayı nasip etsin. Allah'ın rahmeti üzerine olsun hocam.

Blastadam

Aynı hastalıktan yakınını kaybeden biri olarak okurken duygulandırdı beni tam şifa dileyecekken vefat ettiğini gördüm daha kötü hissettim.. Allah rahmet eylesin :(

konunun güncellenmesi doğru değil. benzer hastalıkta mutlaka mücadele eden vardır aramızda, bizleri bu denli etkiliyorken onları nasıl etkiliyor kimbilir. güncellemeyelim arkadaşlar.

Allah Rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Hepimizin gidecegi yer ayni.

İlk yazıyı okuyunca bir ümitle acaba diyerekten son sayfaya tıkladım.Çok istedim olumlu bir mesaj ama tıkladığım anda karşılaştığım rahmet mesajıyla yıkıldım.Bir arkadaşımı bu hastalığa sebebiyet kaybettim.O vefat eden arkadaşıma sebebiyet, tanımadığım halde gerçekten çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Bilirim,zordur.Diyecek fazla da bir sözüm yok aslında.Mekanı cennet olsun...

Bu olayın başlangıcı ilk mesajdan okumadan çok kötü oldu doğrusu.. Önce ilk mesajı okudum. Bloguna falan göz attım. İçimde bi umut oldu iyileşmiş sanırım dedim. Son sayfaya gelince duygu patlaması oldu :(
Rabbim meakanını cennet eylesin. Benden o güzel ruhuna bir fatiha inşallah. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri