Hepiniz hakkınızı helâl edin

Konuyu açarken yenip aramıza dönmüştür diye düşünmüştüm ama maalesef öyle olmamış. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ruhuna Fatiha :(

Allah mekanını cennet eylesin. Cennetin suyu ruhuna işlesin toprağı bol ruhu huzurlu olsun

Allah mekanını cennet eylesin. Cennetin suyu ruhuna işlesin toprağı bol ruhu huzurlu olsun

tanıma fırsatım olmadı ama blogunu okudum. çok duyguandım. heleki paylaştığı bi ailenin kanserle mücadelesi gözlerimizi yaşarttı. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. yanlış anlaşılmasın bu arada ama umut ekimin sonunda vefat etmiş biz yeni öğrendik 24 şubat doğum günü.

Son düzenleme:
Açtığı konularda ve yazdıgı mesajlarda hep takdirimi kazanmış, bilgi paylaşımını seven, hayatımda yakından tanışmak istediğim ender kişilerden biriydi.Derin üzüntü içerisindeyim,Rabbim ailesine sabırlar versin.
Bilgilerin ve hoş sohbetinle yolumuza ışık tuttun, aziz hatıran daim olacak, her zaman buruk bir tebessümle anılacaksın.
Ahlah'ın rahmeti üzerinde olsun...

Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. :(

Arkadaşın profiline ve açtığı bi kaç konuya baktım da. Hele bi konusu var yüreğimi darladı. İlk ay para istememek adına ortak bi iş yapmaya çalışmış, belli ki paraya ihtiyacı vardı.

Ama o kadar gururlu bi arkadaşımızmış ki gram laf etmemiş hastalığı ile ilgili, bu kadar önemli olduğunu belirtmemiş.

Sabahtan beri başlığı görüyordum girmek istemedim, görmemezlikten geldim ama şu anda tak etti ve biraz okudum ve bişeyler yazayım dedim.

Gittikten sonra artık ne desek boş. Önemli olan yaşarken bu tip insanları kazanabilmek, açgözlü olmamak, paylaşımcı olmak.

Herşey para değil. Bugün varız yarın yokuz nedir bu hırs?

Gözlerim yaşlı yazıyorum bu mesajı bi daha da bakamıycam. Çok üzgünüm. Umarım gittiği yerde huzurlu, mutludur. Ne diyeyim.

Çok ama çok üzgünüm.

Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Küçücük de olsa yapabileceğimiz bi şey varsa onlar için en azından rahmetlinin yakınları ile diyalogta olanlar arkadaşlar haber etsin. Bu saatten sonra pek bi faydası olmaz ama ne bileyim, acımızı dindiririz, kendimizi kandırırız belki.

Bilmiyorum. Ne desem boş. Sadece çok ama çok üzgünüm.

ALLAH mekanını cennet eylesin, varsa bir hakkım helal olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri