Her attığı video liste başına gelen kanallar

enteresan bi durum kurcalansa bişiler cıkabilir ...

böyle bir şey kesin var, adam benim kanalımdan etiketten açıklamasına kadar videomu alıyor o ilk sırada çıkıyor, benim video piyasada yok...

Aç gözlu olmanın sonuçları diyebiliriz benimde içinde bulundugum katagöriye arkadaş geldi çoktu başta bir kanalı vardı iyi hoş guzel oda kazanıyor bende kazanıyorum 1 kanalı 5 kanal yaptı şimdi liste basında sadece kendi kanalları mevcut bu durum sunu gerektiriki böyle bir bug varsa egerki çözmeye çok yakınım kendi aç gözlülügünün kurbanı olucak herkes aynı işlemi yapmaya başlayınca :)

Hali hazırda bir bug var zaten üstte olan videoların açıklamalarına bakarak anlayabilirsin bunun nasıl oldugunu. Ama üst sırada sabit tutma olayına birşey diyemem. Benim buldugum taktikler belirli bir süre videoyu üst sıralarda tutabiliyorum. Ama sonra iniyor aşağılara.
Kanalın durumuna göre felanda değişiyor bu. 2009 da açılmış bir kanalım var rahat bir şekilde üst sıralara çıkarabiliyorum videomu.

nette şöyle birşey buldum ama işe yarıyormu bilmiyorum.

index almayan videolarınıza video yöneticisinden click yani işareti atıyoruz (seçiyoruz). Örneğin 4 videomuz index almadıysa ve bunları seçtiysek, bu videoları "Genel" den "Özel" e çeviriyoruz. Yukarı da işlemler kısmından "Gizliliği" özel yapıyoruz ve 10-15 dk kadar bekliyoruz. Tekrardan özel yaptıklarımızı seçip bu kez eski haline yani genel durumuna getiriyoruz.

nette şöyle birşey buldum ama işe yarıyormu bilmiyorum.

index almayan videolarınıza video yöneticisinden click yani işareti atıyoruz (seçiyoruz). Örneğin 4 videomuz index almadıysa ve bunları seçtiysek, bu videoları "Genel" den "Özel" e çeviriyoruz. Yukarı da işlemler kısmından "Gizliliği" özel yapıyoruz ve 10-15 dk kadar bekliyoruz. Tekrardan özel yaptıklarımızı seçip bu kez eski haline yani genel durumuna getiriyoruz.

hayır hocam alakası yok buglama diyorum burda acıklamıyorum ama şöyle dyebilriiz (dejavu) Arkadaş bu konuyu okuyup yok bulamadı gibi sinden arastırmak için foruma konu acıyor diye düşünmesin birşey varsa onu bulurum sorun degil amaaç gözlülüğünü çekemiyorum böyle insanların

ben 5 izlenimle a konusundaki videoyu aramalarda a yazarak ilk sayfada çıktığımı gördüm...
bug nedir bilmem

Youtube u bilmemde güncel bi konuda video yüklerken birkaç çalışmayla googleda üst sıralara çıkıyorum..

Bunu ben de merak ediyorum.

Denemelere başlayacağım akşam. Muhtemelen iyi bir partnere sahip bu arkadaşlar.

hayır hocam alakası yok buglama diyorum burda acıklamıyorum ama şöyle dyebilriiz (dejavu) Arkadaş bu konuyu okuyup yok bulamadı gibi sinden arastırmak için foruma konu acıyor diye düşünmesin birşey varsa onu bulurum sorun degil amaaç gözlülüğünü çekemiyorum böyle insanların

Dediğin kişiyi sanırım bende tanıyorum . Ondan yarım saat önce atmama rağmen videoları hep onun attıkları liste başı oluyor . GÜnlerdir bende araştırıyorum ama bir sonuca varamadım . Sanırım kafayı yemek üzereyim .

'' Allah herkesin gözünü doyursun inşaAllah ''

O liste basındaki cogu videonun botla etiketini merak edip bakmısımdır Coğunda "youtubeeditor" yazıyor

İnşallah benim kanallarımdan bahsetmiyorsunuzdur :D Video ilk index alana kadar açıklama yazıyorum, index aldıktan sonra siliyorum. Etiket ve açıklamasız üstlerde tutuyorum. Hatta videoyu 1 gün gizleyip ertesi gün açınca bile üstten devam ettiriyorum.

bana göre ilk sıraya yerleşen kanalın eskilik durumu, telif durumu, sicil durumu ilk sırada yer bulması açısından çok büyük etken...

bot ile video atıpta hiçbir emek sarf etmiyip ondan sonrada neden ilk sırada olamıyorum diye düşünmeyin, hiç bir zaman ilk sırada olamıyacaksınız çünkü..

Ilk sıradakine bir şey diyemem ama daha sonraki videolar farklı çıkabiliyor herkeste.
Genelde benim bir kategoride videolar hep üstte çıkar.Altta olduğu görmedim. :)

çok basit bir algoritma var aslında..Tabi bu her videoda işe yaramıyor.

konuya açan arkadaşa şunu söyleyem takipdeyim diyorsun çok yaklaştım diyorsun.. ozaman senle deneme yapalım. 2 mizde boş bir kanala aynı videoyu atalım aynı anda bakalım kim ilk sırada çıkıyor. Eğerki listede yoksan boşuna takip ediyorsun demektir.

Not: senin istediğin bir videoyu atabiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri