Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nette şöyle birşey buldum ama işe yarıyormu bilmiyorum.
index almayan videolarınıza video yöneticisinden click yani işareti atıyoruz (seçiyoruz). Örneğin 4 videomuz index almadıysa ve bunları seçtiysek, bu videoları "Genel" den "Özel" e çeviriyoruz. Yukarı da işlemler kısmından "Gizliliği" özel yapıyoruz ve 10-15 dk kadar bekliyoruz. Tekrardan özel yaptıklarımızı seçip bu kez eski haline yani genel durumuna getiriyoruz.
hayır hocam alakası yok buglama diyorum burda acıklamıyorum ama şöyle dyebilriiz (dejavu) Arkadaş bu konuyu okuyup yok bulamadı gibi sinden arastırmak için foruma konu acıyor diye düşünmesin birşey varsa onu bulurum sorun degil amaaç gözlülüğünü çekemiyorum böyle insanların
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.