Her kanalı Kapanan Konu Açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKTURK

Yasaklanmış
Forumun iyice cıvığını çıkardınız her kanalanı kapanan konu açıyor bunedirya kimsede çıkıpda birşey demiyorki anasayfa sadece yok kanalım kapandı yok şu site yöneticileri artık biraz ilgilenseniz şu tür konularla

bot la yüklersen 500-1000 tane video kapanır kanalın elinle yükle bakim kapanıyormu kanalın sonra geliyorsun buraya yok kanalım kapandı niye kapandı.

Forumun iyice cıvığını çıkardınız her kanalanı kapanan konu açıyor bunedirya kimsede çıkıpda birşey demiyorki anasayfa sadece yok kanalım kapandı yok şu site yöneticileri artık biraz ilgilenseniz şu tür konularla

bot la yüklersen 500-1000 tane video kapanır kanalın elinle yükle bakim kapanıyormu kanalın sonra geliyorsun buraya yok kanalım kapandı niye kapandı.

Konu açmana gerek yok dostum report edersin ilgilenirler. Her şikayeti olan konu açarsa ne yapıcaz.

üstad report burdan yapılıyor imdat tuşu :D nöbetçiler, muhafızlar demen yeterlli :D

rc7g6.jpg

haklısın oradada ozaman ilgileniceksiniz görmüyormusun konuları

Hocam forum kurallarında bu tür konular yasak yazıyormu ? Report edersin bu tür konular çoğaldı dersin forum adminleri derseki bu tür konular yasak bizde uygularız.

Bence bu ışık yandı yanmadı gibi bir başlık varya , onun gibi Tek başlık açılabilir .
Kapanan kanallar Tek başlık adı altında .
Orda herkes kapanan kanallarını ve neden kapanmış olabileceklerini tartışabilirler .

Hayır. Günlük 15 tane güncel haber videosu atıyorum etiketler sadece haber ile ilgili açıklama da haber ile ilgili.

dostum ya bot kullanıyorsun yada kanalını kendine ait cep mobillerle onaylamıyorsun ben günde 30-40 adet haber yüklüyom kanal 6 aydir yaşiyor adam gibi yükledikden sonra hiç bir sıkıntı çıkmıyor birşey ypaıyorsun kapanıyor kanalın sonra bu yara gelipde ağlayıp sızlanmayın kalanım kapandı diye

dostum ya bot kullanıyorsun yada kanalını kendine ait cep mobillerle onaylamıyorsun ben günde 30-40 adet haber yüklüyom kanal 6 aydir yaşiyor adam gibi yükledikden sonra hiç bir sıkıntı çıkmıyor birşey ypaıyorsun kapanıyor kanalın sonra bu yara gelipde ağlayıp sızlanmayın kalanım kapandı diye

Hayır bot kullanmıyorum. Kanalların yarısı arkadaşlarımın telefonundan yarısı da başka yerden alındı. YouTube onaylı idi. Günlük 15-20 video atıyordum. Demek ki problem var bu işte. Senin yaptıklarını yapıyorum ve de kapanıyor.

kapanma şuna bağlı olabilir kardeşim attığın videolar 3.taraf dünya geneli engelli vs.. verirse bunların toplamından dolayı kapanıyor olabilir.

Mesela 200 limit belirlemiş diyelim youtube sen attıktan sonra uyarı alıp ne kadar silsende 200 e geldiğin zaman bunu veritabanına kaydedip kanalı direkt kapatıyor olabilir otomatik olarak.

Yani olabilen şeyler. Ama bir kişi 2 defa açamaz aynı konuyu. Yani insanın birkaç kanalı oluyor onlar kapanıyor gidip annesine ağlayacak hali yok burada konu açıyor böyle kapandı acaba niye kapandı ne oldu nerde hata yaptım diye. Onlarada biraz hak vermek lazım

kapanma şuna bağlı olabilir kardeşim attığın videolar 3.taraf dünya geneli engelli vs.. verirse bunların toplamından dolayı kapanıyor olabilir.

Mesela 200 limit belirlemiş diyelim youtube sen attıktan sonra uyarı alıp ne kadar silsende 200 e geldiğin zaman bunu veritabanına kaydedip kanalı direkt kapatıyor olabilir otomatik olarak.

bence çok doğru-yabancı bir forumda okumuştum bu dediklerin adsense hesabı içinde geçerli,belli bir limit dolduğu zaman adsensede kapanıyor!!!

Olamayabilir benim 1 kanalım vardı içinde de 5 video vardı hiçbir uyarı falanda yoktu ama spamdan kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri