Her reklamveren için uygun değil BU NEDİR

Bugün bir video yükledim. Daha yayınlamadan taslak halindeyken bu uyarı geldi. Videoyu yayınlamadan sildim ben de. Daha sonra varsayılan etiketleri düzelttim çoğunu değiştirdim videoyu tekrar yükledim. Uyarı falan çıkmadı reklamlar çıkıyor şu an.

dün ilk defa karşılaştım, 30 saniyelik içinde sadece resim olan bir video yükledim. incelemeye yolladım bakalım ne olacak :)

ne yollasam yollayayım sarı yanıyor 10da bir yeşil bıktım daha sonra yeşile dönüyor ama iş işten geçiyor

eskiden her videoya itiraz edebiliyorduk yani 1000 falan izlenme olmadan da ama son iki videoyama itiraz edemedim

bu sorunların suçu youtube değil reklam verenlerdir 250 şirket mart ayında reklamlarını çekmişti yt 10k olayını getirdi 250 şirketten toplasan 10 kişi geri geldi diğerleri kayıp bunlar tekrar reklam verene kadar youtube güncelleme yapmakta durmayacak galiba :)

bu durumun afedersiniz çılkı çıktı. kafasına göre bir gün bu uyarıyı veriyor. diğer gün düzeliyor. bir de özgün videolar.

1 tane videoma geldi itiraz ettmiştim

Neden geldiğine dair düşünürken küçük resimde silah olduğunu fark ettim.Eğer gerçekten böyle şeyleri yakılıyorsa iyi bir şey bence.

24 saat sonra mail geldi videonuz eski haline döndü gibisinden

banada bu uyarı geldi daha sonra solda telif bildirimleri seçeneği çıktı.tıkladım herhangi bir video çıkmadı.videoyu sildim telif seçeneği kalktı.bu durumu yaşayan oldu mu?

24 saat önce gelen videoma hala düzelmedi kazanç boşa gidiyor.Neye göre geliyor hiç anlamadım.

kanalımda ki videoların %95ine bugün gelmiş bu uyarı. Bunların hepsi oyun videosuydu bide.

yüzdeyüz başlık açıklama etikete geliyor

siz başlık açıklama etiketleri silin reklamları açın, sonra eski haline çevirin, gelmez kanımca

itiraz ettiniz mi hocam

ne kadar sürede cevap geliyor ortalama

1 hafta içinde cevap gelir yazıyor. Önceden martta geliyodu reklam verenlerin ilk çekildiği zamanlar o zaman itiraz ediyordum hemen açılıyordu şimdi hepsine itiraz ettim ama büyük ihtimal açılmaz.

Oyun videolarında küfür, silah sesi gibi şeyler varsa bile reklam çıkmayacakmış artık.

Her videoya gelebiliyor özgün veya değil, 1 saatte 100k izlenen videoya hemen kontrol yapılıp açıldı. Az izlenenlerin ki daha da uzun zaman alıyor. Bazı kanallarda sarı ünlem gelmese bile bir süre reklam çıkmıyor ve sonradan düzeliyor, o kanallarda da aynı şeyler oluyor ancak sadece ünlem yok.

itiraz ettiğim video açılmış, İtiraz edeli 50 saat filan sürmüştür.

arkadaşlar, konu ile ilgili bir gelişme var mı ? nasıl geçebiliriz şu lanet şeyi ? video koyduğum anda geliyor...

2011 den bu yana sıkıntısız olan youtube kanalım an itibariyle bu illete yakalandı.

Bu ne iş yav !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri