Her reklamveren için uygun değil BU NEDİR

videolarınızde kötü kelimeler kullanılıyorsa bu yüzden oluyodur. Çok yüksek aboneli bi kanal eskiden videolarında küfür kullanırdı (ingilizce), artık küfürleri sansürlüyor, deneyebilirsiniz :)

baslikla alakasi yok ben mesela baslikta sanatcinin ismini yaziyorum ekstra bir sey yok yazdigim genede her reklam veren icin uygun degil diyor bazilarinda

Beyler bu sekilde inceleme isteye tiklayipta kanali kapanan oldu mu hic?

önceden bu geliyordu incelemeye istiyordum onaylanıyordu şimdi ne zaman inceleme istesem red geldi. Bide hangi sebepten olduğu yazmıyor tam bi saçmalık.

bazı vıdeolarda yesıl yansada reklam cıkmıyorkı sacmalık..yanı heryerde herseyde bu ıs sacmalık..
ornek bır kanalım var zaten bıraktım sayılır kazanan ıkı kanal var bırı tr adsense bırı almanyada.almanyadakı sansa tutmus bır kanal.
ıse bakınkı 80 kadar vıdeo var arada bıde atıorum. cogu vıdeo yesıl yanmasına ragmen hıc para kazandırmıo dıyecegm kadar az kazandırmıs ornek 1-2 mılyon ızlenmıs vıdeom 20-30 euro kazandrms,ama 800k ızlenen vıdeo 300-400 doalr arası
yanı yt sacmaladı ıyıce

youtube saçmaladı özgün videolarda bu hataları alıyoruz. ve bir hafta içinde en az 1000 defa izlenmeli ki incelesinler. haftaya bir güncelleme gelir.

özgün kanalıma geldi itiraz ettim normale döndü

Biraz önce 2 kanalımdaki bu videoların çoğu düzeldi.Toplam 60 videonun 50sinde bu uyarı vardı şimdi 6-7 tanesinde var itiraz etmedim kendi kendine kalkmış.

Biraz önce 2 kanalımdaki bu videoların çoğu düzeldi.Toplam 60 videonun 50sinde bu uyarı vardı şimdi 6-7 tanesinde var itiraz etmedim kendi kendine kalkmış.

Hicbir islem yapmadiniz mi hocam? Benim dün aksam 4 videoma gelmis hepsinin kapak resmi ve basligini degistirdim 2 tanesinde düzeldi. Yada belki de ben öyle sandim zaten kendiliginden düzeliceklerdi.

çok garip bazılarına başvuruyorum bir süre sonra düzeliyor, bazıları başvurur başvurmaz düzeliyor, bazılarında bu işaret yok ama reklam çıkmıyor... Cidden çok karışık bu sistem oturmadı henüz :D

Her reklam veren için uygun değildir ibaresi çıkan bir videomda kendiliğinen düzeldi 24 saat geçmeden tekrar sarıya döndü dolar işareti.

Hicbir islem yapmadiniz mi hocam? Benim dün aksam 4 videoma gelmis hepsinin kapak resmi ve basligini degistirdim 2 tanesinde düzeldi. Yada belki de ben öyle sandim zaten kendiliginden düzeliceklerdi.
Hicbisey yapmadim bende anlamadim kendi kendine kalkti gitti insallah geri gelmez [emoji1]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam böyle bir saçmalık olamaz zaten. Hiçbir kusuru olmayan videolarda bile böyle bir sıkıntı yaşandı birçok özgün kanallar zaten video çekip isyan etmiş durumda. Şahsen ben bu özelliğin daha yeni oldugu için test aşamasında oldugunu düşünüyorum yoksa bu kadar videoyu işaretlemeleri çok çok saçma. Düzelecektir diye düşünüyorum

Benim de bir özgün videoda çıkmış sarı olarak oysaki dün yükledim ve öyle bir şey yoktu özelde bekliyordu video sarı oldu birde bende şöyle bir sıkıntı var görsel ile anlatmaya çalışayım.

Bunu nasıl aşacağız :D

https://i.hizliresim.com/jWdG7D.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri